Az egyedülálló meleg férfi sosem hitte, hogy valaha apává válhat: élete álma teljesült a beteg kislány örökbefogadásával

Az argentin férfi sokáig úgy gondolta, sosem válhat apává, de hosszú évek után végül beadta a papírokat, és megváltoztatta egy beteg kislány életét.

pablo orokbefogadas

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szociális munkásként és önkéntesként is tevékenykedő Pablo Fracchia egész életében arra vágyott, hogy egyszer majd apa lehessen. Amikor azonban realizálódott benne, hogy homoszexuális, ez az álma szertefoszlott.

- A ’90-es években nőttem fel, amikor egy meleg férfinak a családalapításra gondolni is lehetetlen volt. Borzasztóan kegyetlen, hogy egy tinédzsernek döntenie kell önmaga és az álmai között - mesélte, és hozzátette, sokáig igyekezett teljesen elnyomni a gyermekvállalás iránti vágyát.

Beteg, kórházban élő kislányt fogadott örökbe

A család gondolatát már teljesen elhessegette a fejéből, de ahogy telt az idő, egyre jobban szeretett volna gyermeket. 2017-ben aztán minden félelmén felülkerekedett, és úgy döntött, beadja az adoptálás iránti kérelmet, de nem mert reménykedni. Végül, két évvel később, kapott egy telefonhívást, melyben elmesélték neki: van egy közel kétéves kislány, aki betegsége miatt a kórházban él, és örökbe fogadó szülőre van szüksége. A folyamat hosszú volt, és nehézkes, Pablo mégis magához vehette Miát, ezután pedig mindkettőjük élete teljesen megváltozott.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Instagram.com/pablitofracchia.

Ezt is szeretjük