Anyja és nevelőszülei is elhagyták a most 13 éves fiút: egy ismeretlen férfi változtatta meg az életét
Anyja kétévesen mondott le róla, nevelőszülei pedig tizenegy éves korában. Egy idegen, nehéz körülmények közt felnőtt férfi azonban megható dolgot tett érte.

orokbefogadas cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az élet rengetegszer hoz olyan fordulatokat, amelyekre egyáltalán nem számít az ember. Van, hogy ezek a változások jók, de sajnos az sem ritka, hogy mindent sokkal rosszabbá tesznek.

A 13 éves Anthonynak fiatal kora ellenére bőven kijutott a rosszból. A fiút édesanyja kétéves korában hagyta el, és ekkor került új családhoz. Ők több mint kilenc éven keresztül nevelték, ezután azonban megdöbbentő és szinte hihetetlen lépésre szánták el magukat.

Ismeretlen férfi adoptálta az elhagyott fiút

Amikor a fiú kórházba került, a nevelőszülei otthagyták őt, és soha többé nem tértek vissza. Lemondtak a szülői jogaikról, Anthonynak pedig nem volt hova mennie. Szerencsére a szociális munkások gyorsan a segítségére siettek, és hamarosan egy sorsfordító találkozásban lehetett része. Egy ismeretlen férfihoz került, akitől végre megkapja azt az őszinte, apai szeretetet, gondoskodást és törődést, amire szüksége van, és ami mindig is járt volna neki.

Képek: Instagram/fosterdadflipper.

Ezt is szeretjük