3 fiút fogadott örökbe az egyedülálló férfi: gyermekként megtapasztalta, milyen szülők nélkül élni
17 évesen határozta el, hogy egyszer majd adoptálni szeretne. Nem sokkal később teljesült is a vágya.

barry farmer cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barry Farmer életének első négy éve azzal telt, hogy családról családra adták, sokszor szülei rokonainál, barátainál helyezték el, de senki nem akarta hosszú távon a gondját viselni.

Végül nagymamájához került, aki szeretetben nevelte fel, de egészen tinédzser koráig vágyott arra, hogy édesapja és édesanyja meglátogassák, törődjenek vele - ám ez nem történt meg. 

Három fiút vett magához az egyedülálló férfi

17 éves lehetett, amikor először leírta naplójába, hogy felnőttként adoptálni szeretne. Mindig is gondoskodó típus volt, húgának is gondját viselte, amikor kellett, és úgy vélte, nevelőapaként is remekül megállná a helyét. Nem sokkal később elköltözött nagyanyjától, dolgozni kezdett, és szinte semmire sem maradt ideje. Csak húszéves volt, amikor meglátott egy plakátot, ami az örökbefogadásra buzdította az embereket. Felhívta őket telefonon, és bár ő is meglepődött, elfogadták a jelentkezését.

Elvégezte a szükséges tréninget, de tudta, hogy egyedülálló, fiatal férfiként kevés esélye van arra, hogy neki ítéljenek egy gyermeket. Ma már három fiút nevel, és nem is lehetne boldogabb.

Képek: LoveWhatMattersInstagram/iambarryfarmer.

Ezt is szeretjük