13 gyermeket fogadott örökbe az árvaházból a pár: „nem a génekben, a szeretetben hiszünk”
Az orosz pár már korán tudta, hogy segíteni szeretnének az árvaházba került kicsiknek. Vér szerinti kisfiuk mellett 13 örökbe fogadott gyermeket nevelnek.

orokbefogado par cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orosz Anastasia Gulyaihina és párja 19 éves korukban gondoltak először az örökbefogadásra. Megismerkedtek egy diszfunkcionális családban élő gyermekkel, és mindketten segíteni akartak rajta. Akkor még nem valósították meg az adoptálást, azonban a gondolat a következő években sem hagyta őket nyugodni.

Sokáig beszélgettek róla, és végül úgy döntöttek, hogy először szeretnének egy saját babát, majd ha elég idős lesz, utána belevágnak az örökbefogadásba. Anastasia viszont nem tudott teherbe esni, ezért elhatározták, hogy segítenek az árvaházba jutott kicsiknek.

13 gyermeket fogadott örökbe a pár

Először 2007-ben az akkor kétéves Sonyát vették magukhoz, majd a kilencéves Slavát és a 15 éves Tanyát, később pedig még tíz gyermeket. Ráadásul Anastasia végül teherbe is esett, és életet adott fiuknak, Levnek, így összesen 14 gyermeket nevelnek, de úgy érzik, a jövőben még előfordulhat, hogy tovább bővítik a családjukat. Az anya Instagramján rendszeresen oszt meg fotókat mindennapjaikról, hogy megmutassa, milyen csodálatos dolog is az adoptálás. Történetükről, hétköznapjaikról és a tapasztalt nehézségeikről a Bright Side oldalán mesélt.

Képek: Instagram/nastya_loves_zhenya.

Ezt is szeretjük