Hogyan találd meg a nagy Ő-t? - Szerelemhozó tippek
A kilátástalan magányból mindig van kiút. Tudd meg, mit kell tenned, hogy a régóta keresett szerelem végre beköszöntsön az életedbe!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Folyton az jár a fejedben, hogy vajon számodra mikor jön el a nagy szerelem? Hogy vajon tényleg megérett-e az idő arra, hogy belevágj egy kapcsolatba? És honnan tudod majd, hogy a kiszemelt az Igazi? Ezekkel a kérdésekkel egyáltalán nem vagy egyedül. A legtöbb magányos nő fejében ezek a kínzó gondolatok cikáznak, vagyis a megfelelő személy és a megfelelő idő problémája.

A herceg és a ló

A szerelem sajnos a való életben nem fehér lovon érkezik. A nagy találkozásért meg kell küzdeni, és a hosszú út során számos olyan jelölt akad, aki végül nem bizonyul nyertesnek. Az, hogy valaki az Igazi, sajnos nincs a homlokára írva.

A kérdés kettőtökön múlik, hogy valójában milyenek vagytok, és mennyire vagytok képesek egymásra hangolódni. Hiába teszel úgy, mintha valakivel a legösszeillőbb pár lennétek a világon, ha személyiségetek nem passzol a másikéhoz, az előbb vagy utóbb úgyis a kapcsolat halálához fog vezetni.

Az összeférhetőség azt jelenti, hogy képesek vagytok teljes mértékben egymásra hangolódni, és energiáitok együtt rezegnek. A meglátni és megszeretni esete nem túl gyakori, de előfordulhat, hogy egyszerűen annyira érzed egy másik ember energiáját, hogy egyből képes vagy ráhangolódni - ez a hirtelen egymásra találás a jin tényezők segítségével jöhet létre. A szoros kapcsolat tehát nem testi közelség, hanem energetikai rezgés kérdése: a távolság nem szabhat neki határt.

Az összeillés azonban több a jin vezérelte szenvedélynél és vágynál. Kapcsolatod minőségére számos társadalmi tényező is hatással van, mint a család, a foglalkozás, az iskolázottság és a kultúra: ezek az összeférhetőség külső, jang jegyei.

A különbözőség sokszor lehet vonzó, azonban nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy az eltérő emberek között sokszor heves, szenvedélyes vonzalom bontakozhat ki, de ez a legritkább esetben lesz az alapja egy hosszú, boldog kapcsolatban. Az ilyen intenzív szerelem a legtöbb sérülést okozhatja, úgyhogy, ha nem buja szexkalandra vágysz, hanem azt az embert keresed, akivel leélhetnéd az életed, óvakodj az ilyen kapcsolattól!

Időtényező

A szerelemnek is megvan a maga ideje, és legkevésbé az, amikor kétségbeesetten vágysz egy kapcsolatra. Ilyenkor vágyaid nincsenek egyensúlyban azzal, amit nyújtani tudsz, tehát valószínűleg nem tudnál boldoggá tenni egy férfit. A boldogság akkor köszönt be életedbe, ha a jin és a jang energiái összhangban vannak, tehát, ha ösztöneidet összehangolod a tudatoddal. Ha görcsösen keresel, és mindenáron meg akarod találni azt az embert, aki a fejedben élő tökéletes férfiképbe passzol, valószínűleg mellé fogsz nyúlni, mindaddig, amíg nem adod át magad egy kicsit az ösztöneidnek, és megtanulsz a vágyaid és ösztöneid után menni.

Ahol jin van, ott jangnak is kell lenni. A világ egyensúlya tehát úgy épül fel, hogy minden magányos embernek van párja, csak a megfelelő pillanatot kell kivárni, amikor majd találkoztok.

Addig pedig fordíts időt saját belső egyensúlyod megteremtésére, hogy a másik emberre ne egy általad elképzelt sablont próbálj ráhúzni, hanem valóban önmagáért válaszd őt! Természetesen akadhat olyan helyzet is, amikor a jin mást diktál, mint a jang.

Ha kiszemelted esetleg családos, vagy társadalmi státuszában nem illik hozzád, akkor próbáld meg higgadt fejjel mérlegelni a helyzetet: valóban együtt kell lennetek, vagy csak egy mindent elsöprő, de múló szenvedély lángolt fel köztetek? Ha figyelsz ezekre az erőkre, és nem félsz meghozni akár nehéz döntéseket is, előbb vagy utóbb biztosan rádtalál a nagy szerelem!

Cikkünk a Jin és jang a szerelemben című könyv alapján készült.

Ezt is szeretjük