18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ezek a dolgok segíthetik visszafogni a férfit szex közben - Nemcsak a foci segít elodázni az orgazmust

Ha a kezedbe veszed az irányítást, könnyen megoldhatod, hogy együtt érjetek a csúcsra.

ferfi orgazmus

Szinte nincs olyan nő, aki ne szeretné, hogy orgazmusa szinkronba kerülhessen párjáéval, hiszen nagyon kellemetlen tud lenni mindkét félnek, amikor a férfi előbb ér a csúcsra. Az összehangolás viszont legtöbbször időt és gyakorlást igényel.

Néhány apró trükk és pár egyszerű fogás bevetése segíthet egy kicsit elodázni az ejakulációt, ami így számodra is garantáltan sokkal élvezetesebb lesz.

Szakítsd meg a szexet!

Ha a férfi úgy érzi, hogy közeledik az orgazmushoz, a legalapvetőbb és legegyszerűbben kivitelezhető praktika a szeretkezés rövid megszakítása. A pihenésre elegendő fél-egy perc, amivel nyertek egy szusszanásnyi időt, majd ugyanott folytathatjátok, ahol abbahagytátok. Ez a trükk szükség esetén bármennyiszer megismételhető, és hamar meghozhatja az eredményt.

Ha nem szeretnétek konkrétan megszakítani az aktust, hasonlóképpen jó megoldás lehet a mozgás lassítása is. A tempó módosításával nyertek egy kis haladékot, majd tetszés szerint újra felgyorsíthatjátok, de ez már elég lehet a későbbi magömléshez.

Váltsatok pózt!

Az előbbiek az önkontrollon alapulnak, és nem mindenkinél hoznak egyforma végeredményt, ezért akkor sem kell kétségbeesnetek, ha a technika eleinte nem működik tökéletesen. Ha a tempóváltás vagy a megszakítás sem elegendő, közvetlenül az orgazmus előtt változtassatok a pozíción! Vannak ugyanis olyan pózok, amelyek jobban ingerlik a péniszt, így például a misszionárius. Cseréljetek helyet, vagy próbáljátok ki oldalról!

Orgazmuskésleltető fogás

Sokat segíthet az is, ha a péniszen megkeresed azt a pontot, amivel befolyásolni tudod az ejakulációját. Ez a pénisz hátoldalán helyezkedik el a makk és a pénisz törzsének találkozásánál. A késleltetéshez közvetlenül az orgazmus előtt az ujjaiddal gyűrűt alkotva kell egy gyengéd, de érezhető mozdulattal megszorítanod a területet, ezzel egy pillanatra megszakítva az aktust.

A cikk az ajánló után folytatódik

A korai magömlés valójában csak akkor számít szexuális zavarnak, ha rendszeressé válik a szeretkezések során, ekkor azonban a kiegyensúlyozott szexuális élet érdekében egy szakember bevonásán is érdemes lehet elgondolkozni.

A merevedési zavarhoz hasonlóan viszont időszakosan vagy alkalmanként okozhatja a gyors ejakulációt egyszerűen egy erős izgalmi állapot, a hosszúra nyúlt előjáték, a fáradtság vagy akár a szorongás is. Ebben az esetben az őszinte, tabuk nélküli beszélgetés, a türelem, illetve a másik fél számára is előjáték segíthet a szinkron elérésében.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük