18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A hibátlan orális szex titkai (18+)
A férfiak gyengéje az orális szex. Az együttlét természetes része, mégis sok nő ellenzi. Íme néhány ötlet, hogy mindkettőtöknek jó legyen.

A férfiak rendkívül izgatónak találják az orális szexet. Már a gondolatától tűzbe jönnek. Fantáziálnak, álmodoznak, és ha megkapják, amire vágynak, rendkívül hálásak lesznek. Íme néhány ötlet, hogy még élvezetesebbé varázsolhasd.

Tartsd a ritmust!

A szex olyan, mint egy jó tánc. Akkor a legélvezetesebb, ha a párok összehangoltan végzik a mozdulatsorokat, és persze ritmusra.

Így van ez az orális szexszel is. Az első aranyszabály, hogy mikor kedvesed szerszámát a szádba veszed, egyenletes mozdulatokat végezz! Így jut el legkönnyebben a csúcsra a pasid. Ez nem azt jelenti, hogy nem válthatsz ütemet. Arra is szükség van, hiszen az elején lassabb, majd a csúcs felé közeledve egyre gyorsabb mozgást igényel.

A látvány gyönyörködtet!

A férfiak vizuális típusok, így nagyobb élvezetben részesítheted kedvesed, ha orális szex közben úgy helyezkedsz, hogy lásson téged. Fektesd hanyatt a pasid, te pedig helyezkedj el térdelő pózban mellette, kissé oldalirányban, így egyszerre gyönyörködhet a fenekedben és a melleidben. Nem utolsósorban végignézheti, mit művelsz vele. Az is jó ötlet, ha ő áll, te pedig elétérdelsz az ágyra. Így biztos rálátása lesz a történésekre.

Váltogasd!

Csak szájjal kielégíteni a párodat fárasztó lehet, így ne szégyelld használni a kezeidet sem! Figyelj, hogy a ritmusból ne zökkenj ki! Míg simogatod, száddal körbecsókolhatod a teste többi részét is.

A férfiak mellbimbója is érzékeny és fontos erogén zóna, ezért ne hagyd ki a kényeztetésből! Mikor visszatérsz a szájjal való édesgetésre, továbbra se feledkezz meg a kézimunkáról! Ragadd meg a pasid hátsóját, és simogasd! A belső combjai szintén rendkívül érzékenyek, de a herét és a pénisz alsó szárát se hanyagold el!

Élvezd!

Sok nő ódzkodik az orális szexnek még a gondolatától is. Ha te közéjük tartozol, addig ne kezdj neki, míg magadat nem győzted meg. Gondold végig, valójában mi zavar? Elképzelhető, hogy csupán tartasz még az ismeretlentől, de az is előfordulhat, hogy olyan gát áll az utadba, amit pároddal közösen kell megoldanotok. Beszélj vele erről! Ha elhárítottatok minden akadályt, és sikerült megbarátkoznod az orális szex gondolatával, nincs más hátra, mint hogy örömet szerezz, és közben te is élvezd! Attól egy percig se tarts, hogy a pasid ügyetlennek vagy kezdőnek tart majd. Rendkívül hálás és elégedett lesz. Ha azonban azt látja rajtad, hogy alig várod, hogy véget érjen, az ő kedve is lelohad.

Irányítsd!

A kielégítő szexuális élet egy kiegyensúlyozott adok-kapok játék. Érdemes odafigyelni egymásra, hisz együtt eljutni a csúcsra mennyei dolog. De semmihez ne ragaszkodj görcsösen! Még a legösszehangoltabb párok sem mindig egyszerre mennek el. Ettől még lehet jó a szex. Sőt, még olyankor is élvezheted, ha orális szexről van szó. Míg párodat ízlelgeted, ő is kényeztethet téged a kezével. Azért hagyd néha csak őt élvezni! Hidd el, szívesen viszonoz majd minden kedveskedést.

Gyakorlat teszi a mestert!

Minden a gyakorlatban dől el. Így amit olvasol, hallasz, gondolsz a témáról, próbáld ki! A kezdeményezőkészség és a felfedezőkedv olyan erény, amit minden pasi nagyra becsül az ágyban.

Fontos, hogy tisztában legyél néhány alapvető anatómiai ténnyel és a lélektani működéssel, ezért ne szégyellj kérdezni! Ha valamiben nem vagy biztos, bátran nézz utána! Ne a pornófilmekből indulj ki! Az életben nem kell, hogy olyan erőszakos és megalázó legyen a szájjal történő kielégítés.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük