A 4 leggyakoribb csajos szexbaki
Ismered a legforróbb technikákat, párod mégsem zeng ódákat orális képességeidről? Tudd meg, mi lehet a baj!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha orális szexben ejtett vétkekről van szó, leggyakrabban a fogak kerülnek előtérbe. Bár kétségkívül ez a legfájdalmasabb, és azonnali vágyromboló lehet, amennyiben nem vagy kezdő a szájmágiában, valószínűleg pontosan tudod, hogyan kell elkerülni ezt a hibát.

Mégis előfordulhat, hogy, bár úgy tűnik, mindent jól csinálsz, nem azt látod párod szemében, amit szeretnél. Nemcsak ez az egy dolog képes megkeseríteni a férfi gyönyörét, bizonyos hibákat olykor a profik is megejthetnek. Íme, a leggyakoribb női melléfogások az orális szexben, melyek, ha nem is lankasztják le azonnal a pasi vágyát, könnyen kínossá varázsolhatják a legszexibb pillanatot.

Érzéketlen mozdulatok

Ha ismered a megfelelő technikákat, az még nem elég ahhoz, hogy megdöntsd párod orális szexről alkotott álmait. Többször említettük már, hogy a férfi számára akkor igazán élvezetes az orális szex, ha te is örömödet leled benne: most azt is eláruljuk, miért. Ha téged is izgat a helyzet, sokkal kevésbé valószínű, hogy mellényúlj.

Amennyiben nemcsak lépésről lépésre követed le a nyelvelés mikéntjét, hanem úgy csókolod párodat, hogy közben érzékeid minden egyes rezdülésére ki vannak hegyezve, ösztönösen eltalálhatod azt a technikát, ami számára a legjobb lesz. Amennyiben mindezt figyelmen kívül hagyod, hamarosan az ő agya is máson jár majd, nem azon, hogy milyen szerencsés.

Elsietett gyönyör

Bár férfi és nő nem csak anatómiailag különbözik, de abban is, hogyan élik meg a gyönyört, nem jársz rossz nyomon, ha az orális szexhez azt veszed alapul, te hogyan szereted, ha párod odalent kényeztet. Ha úgy kezd bele, hogy minél hamarabb szeretné letudni a feladatot, rég rossz, és valószínűleg nem is jár sikerrel.

Ahogy te sem, amennyiben egy gyorsmenettel szeretnél pontot tenni az este végére. Ha kényeztetésről van szó, akkor nem árt, ha megadod a módját, hogy ne kelljen a szemrehányásait hallgatnod, amiért nincs kedved szexelni. Ha kellemetlen megjegyzésekre számíthatsz, nem vall kifejezetten érzékeny férfira.

Ha azonban csak azért hamarkodod el a dolgot, mert nem kedveled a szagokat, illetve az ízt, ami odalent fogad, inkább kérd meg párodat, hogy az együttlét előtt menjen el zuhanyozni. Kedvcsinálóként adj egy kis szóbeli ízelítőt, hogy mire számíthat utána, és garantáltan nem lesz ellenére a gyors tisztálkodás.

Amennyiben ezeken a kellemetlenségeken túltetted magad, fontos, hogy teljes odaadással kényeztesd a párodat, figyelve arra, hogy ő mit szeret.

Finom mozdulatok

Amennyiben ráérzel partnered gyönyörére, és ideálisan tudod ütemezni a ritmusváltásokat, feledhetetlen élménnyel ajándékozhatod meg. Amikor ugyanis egy kis pihenőt szeretnél, lépj vissza kettőt, így ő is levegőhöz jut. Ha ismét nekilátsz, akkor azt finoman tedd, hogy ne érjen véget idő előtt a móka.

Félbehagyott élmények

Ami pedig a végét illeti, a pasik leggyakoribb panasza, hogy sok nő csak az előjáték pikáns eszközeként alkalmazza az orális szexet, de éppen, amikor kezdenek a csillárok is megremegni, visszavonulót fújnak. A férfi szereti, ha véget is ér, ami elkezdődött, és nemcsak ízelítőt kap a szájmágia élményéből.
Ezt is szeretjük