18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Szájmágia pajkos lányoknak (18+)
Szeretnéd elkápráztatni párodat? Fogadd meg tippjeinket, és ajándékozd meg egy feledhetetlen és gyönyörteli éjszakával!

Az orális szex a pasi szemében a hab a torta tetején, de nem mindegy, hogy ezt a desszertet hogyan tálalod. Ne fogd vissza magad, és fűszerezd bátran egy kis vadsággal a szájmágia legbujább elemeit, hogy párodnak olyan élményben legyen része, amihez foghatót még soha nem tapasztalt!

Ha kedvenc mozdulatait már ismered, nem kell mást tenned, csak ezeket a technikákat felturbóznod egy kis érzékiséggel, amitől az élmény forróbb lesz, mint valaha!

Kényeztesd mellbedobással!

Mielőtt a lényegre térnél, nem árt húznod az időt egy idegtépő előjátékkal. Fedezd fel párod legérzékibb erogén zónáit, amit neki természetesen mozdulatlanul kell tűrnie!

Nézd ki kedvenc pontjaidat, és azokat simogasd, izgasd nyelveddel addig, amíg az gyönyört okoz neki: ha már megszokta mozdulataidat, haladj tovább! Ha elérkezel arra a bizonyos területre, és kezeddel már felfedezted ágaskodó férfiasságát, ajkaid helyett előbb vesd be a melleid!

Ha méretes keblekkel rendelkezel, fogd közre velük péniszét, és mozogj le és föl. Meglátod, az érzéki völgyben hihetetlen gyönyört él majd át párod. Amennyiben kisebb a kosárméreted, inkább cirógasd melleidet férfiasságával: hidd el, ez a látvány sem lesz ellenére! Még vadítóbb lesz a játék, ha egy kis síkosítót is teszel a kebledre, és azt párod legbecsesebb testrészével oszlatod el magadon. Ha ízesített gélt használsz, nyelved számára is előkészítheted a terepet, arról nem is beszélve, hogy nedves, izgalomtól összehúzódó mellbimbóid láttán a pasid vágya garantáltan az egekbe szökik.

Ne maradj néma!

Ha mindent pontosan párod vágyai szerint csinálsz, amikor ajkaidon van a sor, alapvetően szerencsésnek tarthatja magát, azonban még jobban elkápráztathatod, ha mindezt te is élvezed. Bár alapvetően a férfi egyszemélyes gyönyöréről szól az orális szex, valószínűleg nem tiltakozik majd az ellen, ha te is beindulsz a buja helyzettől.

Nem kell tehát titkolóznod: adj hangot élvezetednek! Néhány pasi különösen izgatónak tartja, ha nemcsak róla szól az orális szex, hanem hallhatóan neked is kellemes perceket szerez. Meglehet, ez a férfivágy a pornóiparnak köszönhető, ahol minden egyes erotikus mozzanat hangaláfestéssel történik, ha azonban ezzel különös örömet okozhatsz párodnak, fölösleges szégyenkezned a szexfilmből lopott ötletért.

Állítólag nemcsak a fülét kényezteti a különleges előadás, de a hang rezgései a péniszt is stimulálják, így a gyönyör fizikailag is nagyobb lehet néhány buja sóhajtástól. Ha kellőképpen bevállalós vagy, és a szükséges hangulat is megvan, érdemes kipróbálnod, milyen hatással van párodra ez a buja praktika.

Válts kézi vezérlésre!

Miközben száddal kényezteted, mindegy, hogy a fürge nyelvek technikáját vagy inkább a lassú izgatást választod, időnként nem árt, ha kezeddel is rásegítesz a gyönyörre. Ezúttal azonban nem a pénisz tövénél való játszadozásra gondolunk, hanem a vérforraló kézimunkára. Ha tehát állkapcsod elfáradt, ragadd meg az alkalmat, és válts kézi vezérlésre: mindeközben pedig szemeiddel tartsd fogva párod tekintetét.

A kéjtől fátyolos látvány számodra is izgató lehet, ha pedig jól csinálod, a különleges kényeztetéssel még érzékibbé teheted számára is az élményt. Hasonlóan gyönyörteljes lehet ez a pasi számára, mint amikor téged kényeztet odalent egyszerre az ujjával és a nyelvével: intenzív és vadítóan szexi. Ha ajkaid nyomán kellőképpen síkos a terep, bátran kapcsolhatsz magasabb sebességfokozatra is, hiszen egy kis vadság még közelebb viheti párodat a csúcshoz, csak vigyázz, egyelőre ne juttasd el az orgazmusig!

Húzd, ameddig csak tudod!

Bizonyára neked is az a kedvenced az orális szexben, amikor párod édes kínzásnak vet alá, és tökéletesen időzített szünetekkel percekig nyújtja gyönyöröd. Bár a férfi orgazmusa viszonylag rövid idő alatt lezajlik, néhány közbeiktatott pihenővel számára is áthatóbbá teheted a gyönyört. Minél tovább sikerül játszadoznod vele, végül annál intenzívebb élményben lesz része: megéri tehát kísérletezni! Ha úgy érzed, hogy hamarosan a csúcs felé közelít, tarts egy kis szünetet, és ne is érintsd péniszét: kalandozz inkább a többi erogén zónája felé.

Ügyelj azonban, hogy megfelelően időzítsd a szüneteket, ha ugyanis már túl közel jár a gyönyörhöz, a lassítással vagy az el a kezeket módszerrel a kelleténél gyorsabban és kevésbé élvezetesen juttatod a csúcsra. Lehet, hogy egy időbe beletelik, mire ráhangolódsz ritmusára, és tökéletesen tudod időzíteni a megszakításokat, de végül, ha beveted a különleges technikákat, garantáltan feledhetetlen élménnyel ajándékozod meg!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük