18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 nővadító szexpraktika, kizárólag férfiaknak
Csak 18 éven felülieknek!
Ha szeretnéd ismerni a női vágy titkát, és párodnak igazán forró örömöket okoznál, olvasd el tippjeinket!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Férfi és nő teljes mértékben soha nem értheti meg egymást, azonban éppen ez a titokzatosság a mindent elsöprő vágy és vonzalom kulcsa. A legnehezebb kérdés, amit egy embernek fel lehet tenni, az a bizonyos „Mit szeretsz bennem?”

A következő rejtélyes, és soha ki nem meríthető kérdéshalmaz pedig természetesen a szex témaköre. Hogy ki mit élvez igazán, fontos kérdés. A sztereotípia szerint a férfi heves és tárgyilagos, a nő pedig érzelmes és nyugodt. Ám érzelmes, finom simításokkal sem lehet mindig felkorbácsolni a vágyat.

Megszeretni, megszerezni?

Egy éjszaka, vagy több? Nagy kérdés. Az egyéjszakás kapcsolat is lehet ugyanolyan izgató, azonban teljesen máshogy kell hozzáállni. Ez esetben a legfontosabb, hogy ne küldj félreérthető jeleket, és érzelmek helyett inkább szenvedélyeddel próbáld behálózni.

A buli a legtökéletesebb helyszín, ahol egy forró tánc közben finoman ismerkedhettek egymás testével is, azonban ne feledkezz meg arról sem, hogy alapvetően kommunikatív lények vagyunk. Beszélgess vele, de ne a szexről, inkább teljesen oda nem illő témaként álmaidról: a nagyratörő vágyak elképesztően vonzóvá varázsolnak egy férfit, ugyanis azt sugallja, hogy rengeteg energia van benned, és tudsz harcolni a céljaidért.

Ha nem kaland, hanem bimbózó románc, ami kezd kibontakozni, akkor már nehezebb dolgod van. A romantika természetesen kötelező, egyetlen nőnél sem jelent plusz pontot, ha a kiszemelt ajtóstul próbál berontani a házba. Olyan helyre hívd randira, ahol nem ordít a zene, nem játszanak filmet, azonban az nem hátrány, ha egy sötét kuckóban kettesben maradhattok. Ha a nő nem egy éjszakára tervez, akkor több beszélgetésre van szükség, és testét is csak apróbb lépésekben közelítheted meg. Onnan tudhatod, hogy jó úton haladsz a hálószobája felé, és megszerezted, ha órák óta tartó csókcsatáitok közepette már azt is megengedi, hogy a melléhez érj. Ha ez megtörténik, kezedben a kulcsa az erényövhöz.

Áradó erő

A hálószoba küszöbén állva azonban már nincs szükség ennyi finomkodásra. A nőnek szüksége van arra, hogy egy erős férfi karjaiban biztonságban érezze magát. A szexben pedig egy szorító ölelésnél is több megengedett, úgyhogy legyél kedveseddel heves és szenvedélyes, de forró indulatoddal az egész testét áraszd el, ne csak legérzékenyebb pontjait! Ha vágysz rá, fejezd ki bátran durvább mozdulatokkal, azonban gesztusaidból mindig érezze érzelmeidet. Markold meg a haját a tarkójánál, és csókold meg forrón, áthatóan: a nyelves puszi a leghatásosabb vágykeltő szerelmi afrodiziákum. A csók után pedig finoman harapdáld végig a nyakát, amit csak annak tár fel, akiben igazán bízik. Ettől azonban még izgatóbb, ha nem lágyan, hanem kicsit durvábban kényezteted. Ha te diktálod az iramot, de nem támadod le rögtön, a lényegre térve, forró, biztonságos szenvedéllyel hódíthatod meg.

Sokadik alkalom

Ha kialakult kapcsolatban vagytok, és már a legapróbb részletekre kiterjedően ismeritek egymás gesztusait, akkor se feledkezz meg az újszerű élményekről. Lepd meg párodat egy friss gyümölcssalátával, azonban a finomságot te fogyaszd el, mégpedig a hasán tálalva. Mire a mellétől a szeméremdombjáig érsz, biztosan nem fogja visszautasítani, hogy máshol is falatozz.

Izgató ötleteidnek azonban nem kell feltétlenül a kulinária örömeire korlátozódniuk, elég annyi is, ha egy kivételesen törődő, odafigyelő együttléttel leped meg, amitől egy teljes éjszakára a középpontban érzi magát. Nem kell folyamatosan görcsösen odafigyelni kedvesed törékeny lelkivilágára, néha ugyanis a szenvedély zabolátlan áramlása a legizgatóbb. Azonban, ha az utóbbi időben sok volt a munkád, és több visszautasításban volt része, mint azelőtt, akkor feltétlenül iktass be egy romantikusabb éjszakát, amikor csak rá figyelsz.

Amikor a nő az úr

A nőnek sincs azonban mindig szüksége kényeztető ölelésekre és törődésre. Ha partnereden úrrá lesz a vágy, hagyd, hogy ő irányítson. A hódítás ösztöne időről-időre a gyengébbik nem képviselőiben is feltámad, ha azonban sikerül meghódítania és vágyadat felkorbácsolni, az neked is örömöt okozhat.

Ne szabj gátat szenvedélyes csatáitoknak, harcoljatok, hogy ki a hevesebb és erősebb az ágyban, azonban ezek ne fajuljanak hatalmi harccá. Az ágyban legyőzöttnek lenni éppen olyan jó lehet, mint győzni.

Ezt is szeretjük