Mi figyelmeztet a kegyetlen és durva randitrendre? Így viselkedik a férfi, ha erre készül

Ha ezeket a jeleket tapasztalja valaki az első randik során, érdemes óvatosan kezelni a pasit.

Mosting randitrend jelei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szakértők szerint az idei év eddigi legdurvább randizási módszere és átverése egyértelműen a mosting, ami sajnos egyre nagyobb népszerűségnek örvend a férfiak körében. 

Ennek során a pasik elhitetik a kiszemelt nővel, hogy ő az igazi számukra, mindent bevetnek, hogy az ujjaik köré csavarják. Aztán pedig hirtelen teljesen eltűnnek az életéből, hatalmas fájdalmat okozva ezzel. Van azonban néhány jel, mely előre enged következtetni arra, hogy mit tervez a férfi: ezekből sejtheted, hogy nem tiszták a szándékai.

Túl hamar szerelmet vall

Az első néhány randi alatt általában senki nem mondja a másiknak, hogy megtalálta benne a nagy őt, és senki nem igyekszik erőltetetten elhitetni, hogy vele akarja leélni az egész életét. Ha viszont a partner ezt teszi, akkor érdemes gyanakodni. Aki pár találka után szerelmet vall, túlzottan intim módon viselkedik, és már-már zavaróan közvetlen, annak valószínűleg nem tiszták a szándékai.

Rögtön közös jövőt tervez

Ha a másik már két randi után közös lakásról és házasságról beszél, sőt, azt is szóba hozta, hogy hány gyereket akar majd, az szintén nem mindig jó jel. Természetes, hogy megbeszélik ezt a párok, de nem az első találkozók során: ezek inkább az ismerkedésre valók, és arra, hogy kitalálják, összeillenek-e, kialakul-e a szerelem, illetve, hogy van-e esélyük a közös jövőre. A mostingra készülő férfiak viszont minél gyorsabban magukba akarják bolondítani a kiszemeltet, és a fentebb említett módszer az egyik leggyakoribb technikájuk erre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Gyanúsan sokat bókol

Egy kedves, udvarias és törődő férfi elejt néhány őszinte bókot a randevúk során a nőnek, hogy dicsérje, éreztesse vele, mennyire gyönyörű és kedves - illetve persze, hogy belopja magát a szívébe. De ezek is csak mértékkel természetesek. Ha valaki már zavarba ejtően túlzásba esik velük, és láthatóan nem szívből jövő szavakkal bombázza jövőbeli párját, akkor szintén óvatosan kell kezelni, és a másiknak nem szabad az elején túlzottan beleélnie magát a kapcsolatba.

A férfi ölelése is árulkodó

A férfi testbeszédének minden egyes részlete árulkodhat arról, hogy mit érez a másik iránt. Az öleléséből megtudhatod, hogy mennyire erős a szerelme, valódiak-e az érzései, vagy sem.

Hogyan és hol ölel meg a férfi? Megtudhatod belőle, mit érez irántad

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük