Mi figyelmeztet a kegyetlen és durva randitrendre? Így viselkedik a férfi, ha erre készül
Ha ezeket a jeleket tapasztalja valaki az első randik során, érdemes óvatosan kezelni a pasit.

randevu
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szakértők szerint az idei év eddigi legdurvább randizási módszere és átverése egyértelműen a mosting, ami sajnos egyre nagyobb népszerűségnek örvend a férfiak körében. 

Ennek során a pasik elhitetik a kiszemelt nővel, hogy ő az igazi számukra, mindent bevetnek, hogy az ujjaik köré csavarják. Aztán pedig hirtelen teljesen eltűnnek az életéből, hatalmas fájdalmat okozva ezzel. Van azonban néhány jel, mely előre enged következtetni arra, hogy mit tervez a férfi: ezekből sejtheted, hogy nem tiszták a szándékai.

Túl hamar szerelmet vall

Az első néhány randi alatt általában senki nem mondja a másiknak, hogy megtalálta benne a nagy őt, és senki nem igyekszik erőltetetten elhitetni, hogy vele akarja leélni az egész életét. Ha viszont a partner ezt teszi, akkor érdemes gyanakodni. Aki pár találka után szerelmet vall, túlzottan intim módon viselkedik, és már-már zavaróan közvetlen, annak valószínűleg nem tiszták a szándékai.

Rögtön közös jövőt tervez

Ha a másik már két randi után közös lakásról és házasságról beszél, sőt, azt is szóba hozta, hogy hány gyereket akar majd, az szintén nem mindig jó jel. Természetes, hogy megbeszélik ezt a párok, de nem az első találkozók során: ezek inkább az ismerkedésre valók, és arra, hogy kitalálják, összeillenek-e, kialakul-e a szerelem, illetve, hogy van-e esélyük a közös jövőre. A mostingra készülő férfiak viszont minél gyorsabban magukba akarják bolondítani a kiszemeltet, és a fentebb említett módszer az egyik leggyakoribb technikájuk erre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gyanúsan sokat bókol

Egy kedves, udvarias és törődő férfi elejt néhány őszinte bókot a randevúk során a nőnek, hogy dicsérje, éreztesse vele, mennyire gyönyörű és kedves - illetve persze, hogy belopja magát a szívébe. De ezek is csak mértékkel természetesek. Ha valaki már zavarba ejtően túlzásba esik velük, és láthatóan nem szívből jövő szavakkal bombázza jövőbeli párját, akkor szintén óvatosan kell kezelni, és a másiknak nem szabad az elején túlzottan beleélnie magát a kapcsolatba.

A férfi ölelése is árulkodó

A férfi testbeszédének minden egyes részlete árulkodhat arról, hogy mit érez a másik iránt. Az öleléséből megtudhatod, hogy mennyire erős a szerelme, valódiak-e az érzései, vagy sem.

Ezt is szeretjük