18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mitől lesz jó az első szex a férfival? 6 dolog, amitől nemcsak élvezetes, de emlékezetes is marad
Az első együttlét előtt mindenki izgul, de van néhány trükk, amit bevetve garantáltan pozitív és élvezetes élmény lesz.

par agyban
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első együttlét az új partnerrel mindig kisebb-nagyobb izgalommal jár, akkor pedig főleg, ha az egyik fél egy hosszabb kapcsolaton van túl, vagy régebb óta nem bújt ágyba senkivel. Sokan aggódnak azon, hogy valami rosszul sül el, hogy nem lesz jó, vagy kiderül, hogy nem passzolnak össze a partnerrel.

Egy kis félelem természetes, de azt mindenképpen tudni kell, hogy nem szabad, hogy az első együttlét legyen a döntő. Gyakran előfordul, hogy később, amikorra már egymásra hangolódnak a felek, sokkal élvezetesebbé válik a szex. Persze érdemes a lehető legjobbra törekedni, és a maximumot kihozni a szeretkezésből. A szakértők tippjeit alkalmazva nemcsak intenzív, de emlékezetes élmény lesz az első szerelmeskedés.

Fontos előkészületek

Először is, érdemes olyan fehérneművel készülni a randikra és az első alkalomra, amiben nemcsak kényelmesen, hanem szexisen is érzed magad. Borzasztóan el tudja rontani az együttlétet, ha az előjáték közben csak arra tudsz koncentrálni, hogy nem szép a bugyid vagy a melltartód, és szégyelled a másik előtt. Nem kell persze feltétlenül extra csipkecsodákat venni: bőven elég, ha olyan az alsóneműd, ami neked tetszik, és amiben vonzónak érzed magad.

Tökéletes helyszín

Dr. Ian Kerner szexterapeuta szerint kevesen vannak, akik nem idegesek az első szex előtt egy új partnerrel. Éppen ezért, ha biztosra akartok menni, érdemes olyan helyet választani, ami mindkettőtök számára megfelelő, és biztosan senki nem nyit majd rátok. A még nyugodtabb, erotikusabb környezetért pedig be lehet vetni gyertyákat, illóolajokat is, melyek segítenek ellazulni és hangulatba kerülni.

Az előjáték ilyenkor a legfontosabb

Megesik, hogy az első szex hirtelen és váratlanul történik meg, annyira hevesen, hogy jócskán lerövidül az előjáték. Ez ebben az esetben nem is baj, viszont általában érdemes egy kicsit hosszabbra, érzékibbre nyújtani a bemelegítést az első alkalommal. Chris Fariello szexológus szerint ilyenkor fontos az intimitás, és az, hogy ráhangolódjatok egymásra, amit pedig a szeretkezés előtti kényeztetés és izgatás meg is tud adni. Ráadásul segít, hogy jobban elengedjétek magatokat, és megfeledkezzetek az izgulásról és a kétségekről. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mondd ki, mit akarsz!

Természetes, hogy az első alkalommal egyik fél sem tudja, mit szeret a másik, és mi kell számára az intenzív orgazmushoz. Ezért lényeges, hogy ne szégyelld, ha változtatni szeretnél a pózon, a tempón, vagy bármin, amit a másik csinál. A férfinak is sokkal könnyebb, ha akár apróbb mozdulatokkal, esetleg a keze arrébb rakásával jelzed, hogyan okozzon örömöt, hiszen ez hatalmas segítség neki - és neked is. Ugyanez persze fordítva is igaz. 

Ha kicsit szégyenlősebb vagy, és úgy érzed, még nem tudnád szóban jelezni a dolgokat, az is jó megoldás, ha érezteted - például hanggal, nyögéssel -, ha tetszik, amit csinál. És persze, te is figyelj a partner jelzéseire, hogy mindkettőtöknek egyformán jó legyen.

Ne gondold túl!

A szexszakértők minden szempontból azt tanácsolják, hogy ne gondold túl a dolgokat. Egyrészt, ha valami kínos dolog történne, nevess rajta egyet, aztán felejtsd el - hidd el, a másik is ezt fogja tenni. Másrészt pedig ez magára az együttlétre is igaz: nem kell feltétlenül minden extrém pózt bevetni, hogy lenyűgözd a partnert, mert a túlzott próbálkozás és erőltetés sokszor inkább kellemetlenül sül el. Törekedjetek inkább először csak arra, hogy megismerjétek egymás testét, igényeit, aztán persze később jöhetnek a további extrák is.

Felejtsd el az orgazmus hajszolását!

Minden együttlétre igaz, hogy, ha csak az orgazmus vágya lebeg a pár előtt, az korlátozza az igazán élvezetes szeretkezés lehetőségét. Az első szex esetében pedig még inkább igaz ez. Nem arról van szó, hogy nem kell a csúcsra jutni, csupán arról, hogy nem kell erőltetetten hajszolni a kielégülést. Ki kell élvezni inkább minden pillanatot, és a gyönyört inkább annak következményeképp megélni. És, ami még lényeges: utána bújjatok össze, és beszélgessetek, hogy ne legyen kínos csend, és még közelebb kerüljetek egymáshoz.

Ha odafigyelsz ezekre az apró, mégis lényeges dolgokra, garantáltan emlékezetes lesz az első szeretkezés. De, ha valami mégis balul sülne el, ne felejtsd el: lendülj túl rajta gyorsan, és gondolj arra, hogy a következő alkalommal biztosan még jobb lesz minden.

A férfi legérzékenyebb erogén zónái

Ha szeretnél még nagyobb örömöt okozni a pasinak, van néhány trükk, mellyel nem nyúlhatsz mellé. Ha a következő helyeken érinted meg, garantáltan teljesen feltüzeled vele.

Ezt is szeretjük