A szexológus szerint ez a 4 kérdés vezet a legjobb szexhez
Ezek a kérdések segítenek megnyílni a párnak, intimebbé tenni a viszonyt, és forróbbá, élvezetesebbé a szexet.

par beszelgetes cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy igazán jó legyen a szeretkezés, és intenzív az orgazmus, fontos, hogy a felek teljesen megnyíljanak egymás előtt, ki merjék mondani a vágyaikat, és bátran beszéljenek mindenről, amit ki akarnak próbálni az ágyban.

A szakértők szerint nemcsak a különböző pózok, helyszínek és szexi kiegészítők fokozhatják az élvezetet, hanem néhány kérdés feltevése is. Egy szexológus elárulta a Refinery29 oldalának, hogy miről érdemes beszélgetni, mit kell kérdezni ahhoz, hogy a lehető legjobb legyen az együttlét.

Kérdések, amiktől jó lesz a szex

Megan Flemming szerint a kérdések megalapozhatják az előjátékot, fokozhatják az intimitást, és felkorbácsolhatják a vágyat két ember között. Feltehetőek akár napközben, hogy később a tetőfokára hágjon a hangulat, de este is megteszik a hatásukat. A szakértő mondott néhány konkrét példát arra, hogy miket érdemes bevetni: a következő kérdések nemcsak, hogy közelebb viszik egymáshoz a párt, de igazán élvezetes szeretkezést eredményeznek.

„Milyen volt életed legjobb szeretkezése?”

Részletes leírást kérni a partnertől élete legjobb szeretkezéséről több szempontból is jó ötlet. Egyrészt sejteti, hogy mire vágyik a másik, segít megismerni a vágyait, másrészt pedig meghozza a hangulatot ahhoz, hogy újra megvalósítsa a pár. A szóbeli erotika rendkívül izgató lehet a szakértő szerint, de arra figyelni kell, hogy csupán a szexről legyen szó, arról ne, hogy kivel történt, mert ez féltékenységet okozhat. Fontos, hogy ettől a résztől mindkét fél el tudjon vonatkoztatni, és csak a lényegre koncentráljon, mert természetes, ha a partnernek a mostani párja előtt is volt szexuális élete.

„Mi a legtitkosabb szexfantáziád?”

Mindenkinek van olyan fantáziája, amit még nem sikerült megvalósítani, de nagyon vágyik rá. Sokan titkolják, vagy szégyellik ezt, pedig nem szabadna. A szakértő szerint érdemes megbeszélni ezeket, és mivel a legtöbben maguktól nem hozzák szóba, a legjobb, ha a párjuk kérdez rá. Ez rámutat arra, hogy mit szeretne a leginkább, és egyáltalán nem biztos, hogy olyan dolgot fog említeni, ami a másik félnek teljesen idegen. Sőt, gyakran ezek megvalósításából születnek a legélvezetesebb együttlétek.

A cikk az ajánló után folytatódik

„Melyik filmjelenetet találod a legszexibbnek?”

A filmjelenetek gyakran beindítják a fantáziát, és olyan vágyakra világíthatnak rá, amiket eddig nem is sejtett valaki. Ötleteket adhatnak a szexuális élet felturbózásához, változatossá tételéhez, de egy-egy mozi megnézése önmagában is felkeltheti a vágyat. Ha a másik elmondja, mit talál izgatónak, akkor jó ötlet lehet közösen újranézni a filmet, és tovább beszélgetni arról, hogy pontosan mi is mozgatja meg a gondolatait, aztán pedig, ha úgy van, megvalósítani azt.

„Mit gondolsz erről az új dologról?”

Lehet ez egy szexjáték, egy új helyszín, egy új póz, a kikötözés és még sorolhatnánk. Mindenre érdemes rákérdezni, amit még nem próbált együtt a pár. Ez nem azt jelenti, hogy ezután feltétlenül be kell majd vetni az ágyban, inkább egyfajta puhatolózás legyen, ami közelebb hozza egymáshoz a feleket, és segít megnyílni egymás előtt. Ráadásul azt is mutatja, hogy a kérdező nyitott, és érdeklik az újítások, ami a partner szemében jó néhány plusz pontot jelent. Ajánlott még hozzátenni, hogy csak a kíváncsiság hajtja a kérdezőt, és szeretné tudni a partnere véleményét: ez még jobban garantálja, hogy nem muszáj letesztelni a dolgot.

A fenti kérdések a szexológus szerint rendkívül intim és izgató beszélgetést eredményeznek, amit valószínűleg extra élvezetes szex követ majd. Továbbá hosszú távon is kifejtik a hatásukat abban, hogy nemcsak a szexuális életre, de a pár kapcsolatában is igen pozitív változásokat hoznak: szorosabbá, őszintébbé és nyíltabbá teszik azt.

Ezt is szeretjük