18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mire gondol a férfi szex közben? (18+)
Vajon lesről és gólokról fantáziál? Vagy inkább az exen jár az esze, netán azon, hogyan lehetne jobb neked? Tudd meg az illetékestől!

Cserna-Szabó András ekképpen elmélkedik legújabb, Mérgezett hajtűk címen a könyvesboltokban utolérhető, egyébként ismét csak utolérhetetlen könyvében: Coitus után minden jószág szomorú - kivéve Szép Ernőt, aki már előtte is. No, de mi a helyzet a közbennel?

Mire gondol a férfi, mialatt keblek halmai között kutatja a megváltást? Igaz-e, hogy a cici helyébe focit vizionál, a legszentebb szentség pirosló lihegésébe pedig holmi tőzsdei machinációkat, munkahelyi görcsöket, netalántán rég, esetleg sosem volt úrhölgyek szirénhangjait füleli bele?

Ügyes vagyok? Nem vagyok ügyes?

Ha a fehérnépek úgy vélik esetleg, hogy csupán az ő vállukat nyomja a megfelelési kényszer, ha arra tetszenek gondolni, hogy a férfi mit sem törődik, illetve magasról tesz az elvárásokra, akkor azt kell, hogy mondjuk, az elképzelés fals. Elcsúszott kicsit, mint a kocka formájú sárgadinnye.

A férfi, mivel hiú egy valami, egy nagy zsáknyi szúrós szagú önbecsülés, igencsak háklis arra, hogy a lánykának jó legyen. Sőt, vele legyen a legjobb, a többi férfiak a fasorban se. Az az orgazmus, amit ő okozni képes, egyenest az ózonpajzsba üssön lukat, amin keresztül maga a Jóisten nézzen át riadtan.

Az elvárások szörnyű valamik. Kakukkfiókák a fészekben: olykor minden mást képesek kitúrni. Szeretkezés közben arra ügyelni, hogy melyik lábat hova, éppen most merre nyelveljek, illetve pontosan mennyi nedvvel, átok, ráadásul a rosszabbik.

Boszorkány legyen, aki kigyógyítja belőle a pasit. Mert ki lehet, és az okos lány bizony képes is: hiszen bizony, mondom, alig több ez, mint egy csipányi önbizalomhiány. Bogár a rendszerben. Ha ilyesmit tapasztalnak, egy a dolguk a kisasszonyoknak: kivagyiságot simogatni. Kicsit hangosabban mondani a jajdejót. Szánt szándékkal lerúgni a csillagokat az égből.

Szex és fantázia

Igen, van olyan, amikor elréved az ember. Akár még szeretkezés közben is. Az ideák olyanok, nem kopognak, nem kérnek elnézést: a legalkalmatlanabb pillanatokban képesek rátörni a férfi fejére az ajtót, ráadásul még a cipőjük is sáros.

Régvolt kiscsajok, hagymázos álomképek: de jó lenne, ha a kis jelenlévőn túl még ott lenne a másik kettő, abból a pornóból, amit a múltkorában kaptam el, 11 után. Az emberben óhatatlanul felmerül ilyesmi. És mi ezért a ludas? Hát az a pillanat, amikor a szaporítószerv, illetve a jobb és bal kezünk viszonylatában a pisilésen túl felfedeztünk egyéb kapcsolódási pontokat is.

A maszturbációról beszélünk, és ez az a dolog, amiről legtöbbünk kiskamasz korában nemigen ejtett szót - ellenben művelte. Keményen űzte belőle a sportot.

Az önkielégítéssel az a baj: hogy a.) akkor jön, amikor szexuális tekintetben a férfiember még bumfordi agyaggombóc, amorf képződmény, nő pedig, legalábbis a legtöbbünknek, sehol sem akad, hogy formává tegye. És ebből következik a b.), miszerint a pasasok - legalábbis akadnak olyanok, akik - bizonyos mozdulatokra, szorításokra, barna fürtös, álombéli kislányokra rászoknak.

Az övék lesz, akár az anyajegy a hasuk alján. Bizonyos mozdulatok, szituációk, de még holmi frizurák, csipkés holmik - lásd például: harisnyakötő - örök bérlőkké képesek lenni a férfi kobakjában. Ha elkalandozunk szex közben, a tekintet pedig réveteg, minden bizonnyal valami hasonló tör épp utat, lefelé a gerincen, egyenest a herék felé.

Marha nehéz ezt elmagyarázni egy szebbiknek, mikor a jó sors esetleg mellénk veti a hancúrba. Mondhatni, lehetetlen. Ezért gondolja néhány szerencsétlen mókus, hogy őt megátkozták. Szeretné, ha úgy csinálná a lány, és nem amúgy, gyorsabban, avagy inkább jobbra és fel - beszélni róla, azt azonban nem fog. Csak mereng, borongós képet vág, mikor pedig a világ szexszagú, aminek bizony, hogy örülni kellene inkább. Nem tudunk egyebet tanácsolni, mint éberséget. Nyitott füleket. A legendás női megérzésekre bízzuk ezúton bússá répázott polgártársaink sorsát.

A leggyakoribb sztereotípia: foci

A legnagyobb marhaság, hogy a férfi a focira gondol, miközben a nyakába szakadt a testiség. Ez badarság, képtelen dolog, mint a jeti. Annyira igaz, mint amennyire az aerodinamika törvényei szerint egy dongó repülni képes: semennyire sem.

Amennyiben ugyanis a labdán pörög az agy, a szex minden bizonnyal meghiúsul. Mert van úgy, hogy fából van a férfi, és felajzza ugyan a darázsderék, az altestből dandártábornok lesz, és csatába vezényel, fejben ellenben sehogy sem peckesedik meg az idea, miszerint itten szeretkezés lesz. És akkor jönnek a mindenféle összeveszések: más lányra gondolsz - ami előfordulhat -, és nem is figyelsz rám - ami szintúgy.

Pedig csak arról van szó, hogy rosszkor és rossz időben tetszettek felvenni a szexre csábító selyembugyit. Van olyan, ha ritkán is, hogy a férfi nem kívánja az örömködést. Olyankor, ha kis próbálkozás után is fapofát tapasztal a lány, hagyni kell. Ha nagyon macerál odalenn a kisördög, tessék megoldani házon belül, lásd a témában cikkünk második részét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük