18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mire gondol a férfi szex közben? (18+)
Vajon lesről és gólokról fantáziál? Vagy inkább az exen jár az esze, netán azon, hogyan lehetne jobb neked? Tudd meg az illetékestől!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cserna-Szabó András ekképpen elmélkedik legújabb, Mérgezett hajtűk címen a könyvesboltokban utolérhető, egyébként ismét csak utolérhetetlen könyvében: Coitus után minden jószág szomorú - kivéve Szép Ernőt, aki már előtte is. No, de mi a helyzet a közbennel?

Mire gondol a férfi, mialatt keblek halmai között kutatja a megváltást? Igaz-e, hogy a cici helyébe focit vizionál, a legszentebb szentség pirosló lihegésébe pedig holmi tőzsdei machinációkat, munkahelyi görcsöket, netalántán rég, esetleg sosem volt úrhölgyek szirénhangjait füleli bele?

Ügyes vagyok? Nem vagyok ügyes?

Ha a fehérnépek úgy vélik esetleg, hogy csupán az ő vállukat nyomja a megfelelési kényszer, ha arra tetszenek gondolni, hogy a férfi mit sem törődik, illetve magasról tesz az elvárásokra, akkor azt kell, hogy mondjuk, az elképzelés fals. Elcsúszott kicsit, mint a kocka formájú sárgadinnye.

A férfi, mivel hiú egy valami, egy nagy zsáknyi szúrós szagú önbecsülés, igencsak háklis arra, hogy a lánykának jó legyen. Sőt, vele legyen a legjobb, a többi férfiak a fasorban se. Az az orgazmus, amit ő okozni képes, egyenest az ózonpajzsba üssön lukat, amin keresztül maga a Jóisten nézzen át riadtan.

Az elvárások szörnyű valamik. Kakukkfiókák a fészekben: olykor minden mást képesek kitúrni. Szeretkezés közben arra ügyelni, hogy melyik lábat hova, éppen most merre nyelveljek, illetve pontosan mennyi nedvvel, átok, ráadásul a rosszabbik.

Boszorkány legyen, aki kigyógyítja belőle a pasit. Mert ki lehet, és az okos lány bizony képes is: hiszen bizony, mondom, alig több ez, mint egy csipányi önbizalomhiány. Bogár a rendszerben. Ha ilyesmit tapasztalnak, egy a dolguk a kisasszonyoknak: kivagyiságot simogatni. Kicsit hangosabban mondani a jajdejót. Szánt szándékkal lerúgni a csillagokat az égből.

Szex és fantázia

Igen, van olyan, amikor elréved az ember. Akár még szeretkezés közben is. Az ideák olyanok, nem kopognak, nem kérnek elnézést: a legalkalmatlanabb pillanatokban képesek rátörni a férfi fejére az ajtót, ráadásul még a cipőjük is sáros.

Régvolt kiscsajok, hagymázos álomképek: de jó lenne, ha a kis jelenlévőn túl még ott lenne a másik kettő, abból a pornóból, amit a múltkorában kaptam el, 11 után. Az emberben óhatatlanul felmerül ilyesmi. És mi ezért a ludas? Hát az a pillanat, amikor a szaporítószerv, illetve a jobb és bal kezünk viszonylatában a pisilésen túl felfedeztünk egyéb kapcsolódási pontokat is.

A maszturbációról beszélünk, és ez az a dolog, amiről legtöbbünk kiskamasz korában nemigen ejtett szót - ellenben művelte. Keményen űzte belőle a sportot.

Az önkielégítéssel az a baj: hogy a.) akkor jön, amikor szexuális tekintetben a férfiember még bumfordi agyaggombóc, amorf képződmény, nő pedig, legalábbis a legtöbbünknek, sehol sem akad, hogy formává tegye. És ebből következik a b.), miszerint a pasasok - legalábbis akadnak olyanok, akik - bizonyos mozdulatokra, szorításokra, barna fürtös, álombéli kislányokra rászoknak.

Az övék lesz, akár az anyajegy a hasuk alján. Bizonyos mozdulatok, szituációk, de még holmi frizurák, csipkés holmik - lásd például: harisnyakötő - örök bérlőkké képesek lenni a férfi kobakjában. Ha elkalandozunk szex közben, a tekintet pedig réveteg, minden bizonnyal valami hasonló tör épp utat, lefelé a gerincen, egyenest a herék felé.

Marha nehéz ezt elmagyarázni egy szebbiknek, mikor a jó sors esetleg mellénk veti a hancúrba. Mondhatni, lehetetlen. Ezért gondolja néhány szerencsétlen mókus, hogy őt megátkozták. Szeretné, ha úgy csinálná a lány, és nem amúgy, gyorsabban, avagy inkább jobbra és fel - beszélni róla, azt azonban nem fog. Csak mereng, borongós képet vág, mikor pedig a világ szexszagú, aminek bizony, hogy örülni kellene inkább. Nem tudunk egyebet tanácsolni, mint éberséget. Nyitott füleket. A legendás női megérzésekre bízzuk ezúton bússá répázott polgártársaink sorsát.

A leggyakoribb sztereotípia: foci

A legnagyobb marhaság, hogy a férfi a focira gondol, miközben a nyakába szakadt a testiség. Ez badarság, képtelen dolog, mint a jeti. Annyira igaz, mint amennyire az aerodinamika törvényei szerint egy dongó repülni képes: semennyire sem.

Amennyiben ugyanis a labdán pörög az agy, a szex minden bizonnyal meghiúsul. Mert van úgy, hogy fából van a férfi, és felajzza ugyan a darázsderék, az altestből dandártábornok lesz, és csatába vezényel, fejben ellenben sehogy sem peckesedik meg az idea, miszerint itten szeretkezés lesz. És akkor jönnek a mindenféle összeveszések: más lányra gondolsz - ami előfordulhat -, és nem is figyelsz rám - ami szintúgy.

Pedig csak arról van szó, hogy rosszkor és rossz időben tetszettek felvenni a szexre csábító selyembugyit. Van olyan, ha ritkán is, hogy a férfi nem kívánja az örömködést. Olyankor, ha kis próbálkozás után is fapofát tapasztal a lány, hagyni kell. Ha nagyon macerál odalenn a kisördög, tessék megoldani házon belül, lásd a témában cikkünk második részét.

Ezt is szeretjük