18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 legdurvább női szexbaki (18+)
Mit ne tegyél az ágyban, és mi az, amit soha ne emlegess fel? Tudd meg, mivel ejthetsz mély csorbát párod férfiasságán!

Három szégyellnivaló csajos hiba állítja most görcsbe az összes férfiak sörpocakját. Kis makkra harapások az éjszakában? Lekicsinylő szavak? Poros plasztikorgazmus? Csajos szexhibaversenyünk első három helyezettje következik.

Amikor azt mondod, jó, és közben nem is

A legborzalmasabb, ami ipsével történhet, pont azután, hogy levágták a tökeit. Mert hiszik, vagy nem: korántsem kellemes az asszonykát hazugságon kapni. Főleg úgy nem, hogy minket vágott át.

Nemcsak, hogy sértő, nem csupán hazavág, de a sárga földig aláz. Ha szerencsétlen, műnyögésre ingerlő kacatok vagyunk is, hát nincsen a lánynak szája? Amikor levegőt fúj, az nem rezegteti meg a hangszálait, és, ha meg is, hát azok nem képeznek hangot? Követelje a sajátját igenis a koitusztortából, vágja pofon a pasast, ha valami nem tetszik neki - de azért átverni, az olyan, mint amikor ágálni tetszenek azért, mert a férfi, naná, hogy az összes, szimplán bunkó.

Elmondanánk: olyan csaj nem született még, aki hosszabb ideig színlelni tudta volna azt a bizonyos áhhh-t. Elképzelhető persze, hogy csupán az irigység beszél belőlünk, mi magunknak ugyanis bizonyítani kell. Mi magunk nemigen tudjuk elmismásolni azt a bizonyos csúcspontot. Az, hogy minden orgazmust színleltem, pasasszájból vajmi kevésbé hihető, ugyebár. Hazudni nem ér. Ordas egy hazugság ez, ráadásul. Tessék megmondani, mit, hogy, merre. Sokkal egyszerűbb, mint álnyögni. A művirág nem igazi virág.

Ne harapj, te bestia

Az a bizonyos ne fogazz, miszerint kígyózás. A szájjal való kényeztetés 9/11-e. Amikor a lányok - hiába kérjük, hogy ne, ne, kérlek, értem én, hogy szeretsz, de azt egy doboz bonbonnal is bizonyíthatod, vehetsz macskanyelvet is, mit bánom én - igenis harapnak. Magyarázzuk?

Hú, de vágyölő tud lenni. Azért Szent Györgye ez az altesti sárkánykodásnak, mert fáj. Láttunk például olyan képeket, amiken, bizonyos felületeket szemfoggal ejtett, bizarrul mély nyomok találtak kráterbe. Igen, ott. Ellen Ripley hadnagy is elborzadna a látványán, komolyan mondjuk. A harapás, szexuálisan, csak egy bizonyos pontig menő. Onnantól már akár pokol is lehet. Hogy is nevezte Tímár Péter a Csinibaba című igencsak erotikus dolgozatában Tóth Anita révén a dobolást? Hát verés, verés. Abból még nem volt baj.

A méret a lényeg

Ez az az egyetlen mondás, amire, hiába férfiak találtak ki, ők a legérzékenyebbek. A fallosz, mint olyan, hacsak nem öt centi, ami valószínűleg nincs, nem lehet sikertelen. Mégis: ez lassan versennyé lesz, már, hogy kinek akkora, mint a Rocco Siffredié. Emlegessük fel John Holmes-t? Fájni fog, ha igen.

Ismerünk lányt, aki anyukás félmosollyal küldte el a teljes harckészültségében is csupán csak minimális férfiasságot a szobájából - információink szerint a szerencsétlen ipse azóta öngyilkosságot követett el, mégpedig úgy, hogy felgumizta magát három hurkapálcára, és ekképp lett ajándéktárgy a helyi vurstli céllövöldéjében, két húsosan rózsaszín plüssmalac között. Pedig alig több ez szerintünk, mint szimpla, unalmas férfikonteszt. Emberkedés a távolugró gödörnél. A lánynak meg, ha nem jó a Trabant, minek ül bele?

Amikor bizonyos méreteket emleget fel a fehérnép - már, hogy mélyebbre nem megy? Kicsit beljebb miért nem tolod? -, akkor az olyan, mint volt bányásszal bridzselni egy miskolci resti túlfüstölt sarkában, kinek nemhogy sejtjük, de tudván tudjuk, hogy ott figyel az 1978-as Tisza mackófelsőjében a csalási dupla aduszín. Nem azért viszi a bankot, mert ő biza olyan tökéletes, csupán holmi hendikepekkel indul.

Ezen nincs segítség: ha nem tetszik, ne cinkelni, elvonulni szíveskedjenek. Ez már nem lesz ugyanis nagyobb. Amikor az ár-arány érték ilyetén lekicsinylése folyik, az olyan, mint amikor kiskegyedék haját szólja le valami érzéketlen manus. Csak tessék megszorozni azt százzal: hímvessző-tupír ugyanis ezidáig nem létezik. Nem találták fel a brit tudósok.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük