18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A férfi 4 kedvence a szexben (18+)
Mi az, amivel bármikor elcsábíthatod párodat? Tudd meg a titkot a legilletékesebbtől: a pasi most elárulja a praktikákat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sosem értettük Hollywood szexhez való hozzáállását. Nem az L-alakú takarókról van szó, melyek a férfit épphogy, a nőt viszont állig takarják el. A cigaretta nem fér a fejünkbe. Csak egy Alain Delon gondolhatja, hogy egy jó szerelmeskedés végére a cigi tehet pontot - a cigi büdös, maximum az ágyat, a lepedőt, netalántán a lakást tüzeli fel.

Őszintén, ki akar egy szerelmesen duruzsoló gyárkéményt maga mellé? A cigi tehát az, ami a következő felsorolásból tutira kimarad. Különben meg az igazi férfi hideg körömpörköltet eszik a szex után, kenyér nélkül, hogy kevésbé hizlaljon.

Szájalás nélkül nem világ a világ

Kifejtettük már elégszer: az orális szex olyan a férfinak, mint egyszeri transzvesztitának a Barbra Streisand-hanghordozó: szívügy. Nem ismerünk olyan pasast, aki undorodva tolta el a párját, amikor az mézesmázos szavakat próbált rábeszélni a bájdorongra. Igazából olyan fehérnépet sem tudnánk így kapásból felemlegetni, aki sápítozva hárította volna el a férfi közeledését, amint hasonló célzattal az altesti vidékek felé nyelvel - akkor viszont miért van az, hogy bizonyos lányok ódzkodnak csókot lehelni a hímtagra?

Csak a jó legyen, a többi meg nem érdekes? Hát milyen világ ez? Az orális játékoknál szebb prelűdje a szerelemnek nem is lehet. A nyalakodás elutasítása olyan, mint nem szeretni a fagyit.

Pacizás

Az úgynevezett lovaglópóz, avagy a pacizás az egyik legszebb hagyománya a testiségnek. Egyrészt, amikor keblek táncolnak az ember feje fölött, akkor van csak igazán kolbászból a kerítés, másrészt viszont nem kellemetlen dolog, ha a kislány kicsit megregulázza az embert.

Amikor az ő kezében van a kormányrúd, ahogy azt Tapicka forgalmista mondaná. 1.0-ás alapprogram ez - lusta egy fajta a manus ugyanis, imád másokat megdolgoztatni azért, hogy neki jó legyen. Pláne, ha a bedolgozó sincs ellenére a dolognak.

Mit szeretnél, minek öltözzek?

Ugye, mindenkinek megvan az a bizonyos Jóbarátok-epizód, amikor Rachel Ross kedvéért Leia hercegnőnek öltözik? Na kérem, az egy olyan legenda a férfiról, ami mit ad Isten: igaz. Vannak fixa ideák, amiket szívlapáttal sem lehet kikergetni a férfi kobakjából - vagy, ha lehet is, hát az a fránya minden bizonnyal a gerincoszlopon menekül tova, és elbújik valahol a herék alatt.

Nem kell persze rögvest wookie-nak maszkírozódni, legtöbbször egy harisnyakötő, esetleg holmi elcsent nővérkejelmez is érdekes fűszere lehet a közös fortyogásnak. Mit tehetünk: legtöbben nemigen szabadulunk meg a gyerekségtől, legyünk bármilyen vének. Ez pedig valami olyasmi: saját kölökségünk a hátunk mögé lopódzik, és szamárfület mutat. Röhejes, röhejes, de az csak ne nevessen már, aki loknis korában szanaszét sikoltozta a tévészobát, mikor a Dieter Bohlen a bánatát dalban mondta el, miszerint You’re my heart, you’re my soul.

Jujj, de ne oda, illetve már mindegy

Rejtett barlangok feltárása, fülledt esőerdők, bejáratlan tájak, bozótvágás - mint egy Edgar Rice Burroughs-regény pornóváltozata, körülbelül olyan az anális szex. Mindenképp érdekes, mint - idézzünk magunktól - mamuszban a tigris.

A legérdekesebb pedig, hogy ezt a lányok pont annyira élvezik, mint ahogy ágáltak ellene, körülbelül évekig. Aztán meg már minden kacsintásba ezt csempészik bele: őrület. Az anális örömködés egy próbát megér - a férfi nem lesz ellenére, azt megígérhetjük.

Ezt is szeretjük