A legszexibb, pasiőrjítő fehérneműk körképe
Lepd meg magad néhány arcpirítóan szexi fehérneművel, ami a hétköznapok helyett a hálószobában tesz jó szolgálatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csajos fortélyok mellett a divat is a csábítás egyik legfontosabb eszköze. Ha nem is legújabb, trendi, ám férfiszemmel annál kevésbé szexire szabott denevérujjú pólód lesz párod kedvence, néhány jól megválogatott darabbal újra meg újra az ujjad köré csavarhatod. Mert nemcsak a nőnek van szüksége arra, hogy meghódítsák: a férfiakat is fel lehet tüzelni egy kis változással.

Ami pedig a ruhadarabokat illeti, ha vágyról van szó, sokkal érdekesebb, amit a felső alatt viselsz. Válassz okosan fehérneműt, és időnként engedj meg magadnak egy-egy huncutabb darabot is, hogy készenlétben tarthasd fiókodban a vérforraló estékre!

Bugyi - A klasszikus csipkétől az arcpirító erotikáig

Bugyit választani a hétköznapokra sem egyszerű. Nem mindegy, hogy milyen darabot vásárolsz, ha szélesebb vagy éppen túl keskeny a csípőd, és az is rengeteget számít, hogy milyen szabásvonal mögé rejted popsidat. Egy megfelelő fehérnemű a nadrág alatt is rengeteget számít, azt pedig talán említenünk sem kell, hogy amikor minden más lekerült, a bugyi mindent visz. Akár ezzel az egyetlen darabbal eltitkolhatod szépséghibáidat, vagy, ha csábítani van kedved, pillanatok alatt a kezedbe veheted az irányítást.

Természetesen azzal is számolnod kell, hogy ebben a falatnyi textilben párod előtt fogsz pompázni, ami még jobban megnehezíti a választást. Ebben az esetben vedd figyelembe, hogy minél erőteljesebb egy szín, az annál merészebben és erotikusabban hat.

Sötét színekből tehát választhatsz egyszerűbb szabásút is, mint amilyen a szép, élénk türkiz színű tanga a Re-Reservedtől 1990 forintért, ami ideális viselet, ha kisebb popsidat gömbölyűbbnek szeretnéd álcázni a hálószobában.
Feltétlenül tartsd magad a határozott árnyalatokhoz akkor is, ha romantikusan szeretnél csábítani, amit könnyedén megtehetsz a Women's Secret buján klasszikus csipkealsójával, ami 3400 forintba kerül.

Amennyiben mindenképpen világos színekben akarod felforrósítani a levegőt, válassz merészen csipkézett darabokat, melyek modernebb szabásvonalukkal ellensúlyozzák a szende színeket. A Intimissimi pöttyös, halványlila francia bugyija áttetsző csipke részével egy kis merészséget visz a klasszikus hangulatba, 10 880 forintért pedig melltartóval együtt a tiéd lehet.

Ha messzebbre merészkednél az erotika terén, bátran vess be huncut, hiányos bugyikat, melyekkel kifejezetten a lényegre terelheted párod figyelmét. Ebben az esetben a Miracle Fashion online fehérneműbolt szexi kollekcióját ajánljuk neked. Egy kis toll és néhány megfelelő helyen hagyott hézag szexin csábító üzenet lehet párod számára: ha forró folytatást szeretnél, villantsd meg előtte bájaid a Miracle Fashion buja csodájában, melyet 4700 forintért szerezhetsz be.

Melltartó - Praktikus és buja

Ha popsidra már megtaláltad a tökéletes darabot, amit párod egy pillanat alatt hajíthat a sarokba, ideje, hogy egy bonyolult melltartókapoccsal add fel neki a leckét. A legszexibb melltartó a hálószobában nem feltétlenül olyan darab, amit hétköznapokon is ajánlatos viselned, de akadnak olyan kihívó modellek is, melyek a póló alatt is szépen formálják cicidet.

A tartás mellett azonban nagy hangsúlyt kap az erotika is, válogatásunkban tehát akad néhány olyan modell is, amit a praktikum szempontjából aligha lehet melltartónak tekinteni, hatása azonban annál biztosabb, ha a hálószobában veted be.

Ami az utcán súlyos divatbakinak számít, az egyáltalán nem tilos, ha csábításról van szó. Elő tehát a meredő mellbimbókkal, ha pedig nincs panaszod mellméretedre, de nem is átlagon felüliek kebleid, bátran válassz egy szivacs nélküli darabot, ami pimaszul áttetsző anyagával hódít. A Women's Secret 7150 forintos, merészen áttetsző, fekete csipkemelltartója éppen ilyen, de találhatsz szintén a Women's Secret kínálatában kissé visszafogottabb darabot is lila színben, 5200 forintért.

Ha kényelmetlenül éreznéd magad a vékonyka fehérneműben, válogass a merészebb színű és szabású szivacsos melltartók között. A csipke mindenképpen szexi, de nem kötelező kelléke a vadító fehérneműnek. A Women's Secret keresztpántos melltartója bizonyítja, hogy a romantikus minta is képes bujává varázsolni egy egyszerűbb szabású darabot, amit csak egy leheletnyi csipke tesz még különlegesebbé. Ezt a darabot 7800 forintért szerezheted be.A csipke halványabb színű anyagokkal kombinálva is szexi, ha tehát nem szeretnél mindig csak egyhangú feketében vagy vörösben pompázni, szerezd be a Tezenis halványlila-fekete melltartóját, ami a hozzá való bugyival együtt 4480 forintba kerül. Ha azonban a melltartóval sem akarsz szerénykedni, és ki akarod használni, hogy a pasi erotikus fantáziáját elsősorban a látvány ragadja meg, a Miracle Fashion nyitott melltartója lesz számodra a tökéletes darab. A 19 200 forintos apróság nem a legolcsóbb, de a vágy, ami párod szemében csillan majd meg, megéri a drága befektetést.

Fűző és harisnyatartó - Merész csábítóknak

A hagyományos fehérneműk mellett vannak olyan darabok is, melyek egyértelműen azt a célt szolgálják, hogy még forróbbá varázsold velük hálószobai kalandjaid. A fűző és a harisnyatartó még éppen nem tartozik a szerepjáték és a sikamlós szexeszközök körébe, ha azonban ilyet vesz a ruhája alá az ember lánya, akkor garantáltan le is kerül az a divatos fedőholmi.

Természetesen ezekben a darabokban is lehetsz szolidan szexi, ahogy azt a Miracle Fashion 20 100 forintos, harisnyatartóval kiegészített rózsaszín-fekete modellje is bizonyítja. Nem baj azonban, ha merész ruhadarabot bevállalós színekben választasz, és nem riadsz vissza a klasszikus pirostól, ez a szín ugyanis garantáltan meghozza a várt hatást.

Nem véletlenül tartanak a matadorok is vörös posztót a bika elé: ez a szín beindítja a nemi vágyat a férfiakban, különösen, ha olyan merész holmit választasz ilyen árnyalatban, mint a Women's Secret vörös fűzője, ami 6000 forintért lehet a tiéd. Ha szeretnéd, hogy teljes legyen erotikus ruhatárad, egy harisnyatartós fekete derékfűzőt is érdemes beszerezned: ha felül nem viselsz semmit, alul pedig a Women's Secret 9300 forintos fekete csodája pompázik rajtad, párod garantáltan nem tud majd neked ellenállni.

Ha azonban ennél is huncutabb szeretnél lenni, egyszerre viseld a feketét és a vöröset, egy kis neccel kombinálva. A Risque különleges fűzője csak annyira takar, hogy minden buja részlet kellőképpen sejthető legyen. Megvásárolhatod a Miracle Fashion webshopban, 12 980 forintért. Ha pedig az összes szexi kiegészítőt beszerezted, már csak a terepet kell előkészítened a buján forró folytatáshoz: egy ínycsiklandozó vacsora után csald be párodat a hálóba, hogy megmutathasd legújabb kedvenceid!

Ezt is szeretjük