Szexi mellnagyobbító melltartók körképe
Árak, képek, lelőhelyek
Mellbedobással szeretnéd fokozni csáberődet? Egy jó mellemelő cicifix csodákat tehet a dekoltázsoddal!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ruhából kivillanó szép dekoltázs és a formás mell a nők egyik leghatékonyabb fegyvere a csábítás során, hisz kevés férfi képes neki ellenállni. Így aztán érthető a vívódás, ha nem találod elég feszesnek, gömbölydednek, illetve méretesnek a cicidet. Mit tehetsz ilyenkor?

A tanácsok listája szinte végtelen, hiszen a kebeldúsító trükkök majd' kétszáz évre nyúlnak vissza a történelemben.

Az első, melleket felpolcoló szivacsbetétes fűző óta ma már a cicitréningtől kezdve a különféle mellnövelő csodakenőcsökön át egészen a plasztikai sebészig vezet az út. Ezek többsége azonban csak légbe dobált ígéret, vagy túl drasztikus beavatkozást és rengeteg időt igényel.

Ha az egyszerűség és a hatékonyság híve vagy, nincs más dolgod, mint felszerelkezni szivacsos push-up melltartókkal, melyek a ciciformáláson túl vágykeltően dekoratívak is.

Sportosan is szexisen

Az edzőteremben is szeretnél kívánatos dekoltázst villantani? Akkor neked találták ki a szivacsbetétes, sportos jellegű cicifixeket, melyek a kényelem érzésével ajándékoznak meg bármilyen szabadidős tevékenység közben.

Ráadásul ezek a darabok praktikusak is, hiszen legtöbbjük légáteresztő anyagból készül, és átalakítható pántokkal rendelkezik.

A Calvin Klein elöl kapcsos, szivacsos melltartója szolid és kényelmes viselet, amit 8190 forintért vásárolhatsz meg.

A Diesel kínálatában két egyszerű, de annál trükkösebb darabot is találtunk számodra: a fehér színű 9100 forintért lehet a tiéd, a színesebb változat 10 400 forintba kerül. A Women’s Secret üzleteiben is akadnak letisztultabb darabok, ha nem bírod a csipkecsodákat. A hátul keresztpántos, pöttyös, rózsaszín modell 5600 forintért kapható, a vidám, tappancsmintás melltartót pedig 3900 forintért viheted haza.

Lopj romantikát a hétköznapokba!

Azok, akik a funkcionalitáson túl az esztétikai élményre is sokat adnak, valószínűleg előnyben részesítik a csipkés, masnis, finom anyagú és lágy színű darabokat. A csábos fehérneműk szerelmesei most könnyen elveszhetnek a bőség zavarában, hiszen a kínálat végeláthatatlan. Ha te sem veted meg a romantikát, merülj el a púderes színű választékban!

A Marks & Spencer vékony pántos, babarózsaszín darabja 7990 forint ellenében varázsolhat számodra csodás kebleket. A New Yorker üzleteiben klasszikus csipkerátétes, púderkék melltartóra bukkanhatsz 3390 forintért. A Pimkie rózsaszín modellje ügyesen ötvözi az üzletasszony stílusát a romantikus jegyekkel. Az ára 2990 forint.

A Springfield pasztellkék melltartóját 4295 forintért vásárolhatod meg. A Women’s Secret is tudja, mi kell a romantikus léleknek, amit a gazdag választék is bizonyít. Mi most kettőt ragadtunk ki neked belőle: egy púderrózsaszín, apró kis csillagokkal kivarrt darabot, ami 7000 forintba kerül, valamint egy csipkeszegélyes, fekete-fehér virágmintásat, ami 4800 forintért gazdagíthatja a gyűjteményed.

Egyszerű, de bűbájos

Vannak olyan melltartók, melyek a nyúzható, hétköznapi kategóriába tartoznak, de ettől még cseppet sem unalmasak. Kreatív, vidám és kislányosan bájos mintáik révén méltán lehetnek a kedvenceid.

A New Yorker fiatalos, kockás melltartót kínál számodra 3390 forintért. Szintén a New Yorker üzleteiben találhatsz rá a hópihékkel díszített, nyakba akasztható cicifixre, ami 3550 forintba kerül. A Women’s Secret választékából figyelemreméltó az Y-pántos, állatmintás, valamint a masnis, pöttyös modell is. Az előbbi 5985 forintért, az utóbbi 4800 forintért kapható.

Szigorúan csak randizáshoz!

Minden nő szekrényében lapul olyan melltartó, melyet különleges alkalmakra tartogat. Ezek a nagy becsben tartott, szexis darabok csak akkor kerülnek elő, amikor randi van kilátásban. Ha bővíteni szeretnéd a lehengerlő fegyvertárad, fusd át az alábbi kínálatot.

Igazán forró hangulatot garantál a New Yorker vörös szívecskés push-up melltartója, ami 4050 forintért lehet a tiéd. A Re-Reserved kollekciója is tartogat számodra meglepetéseket: a dögös pink modell hálós rátéttel 3490 forintba kerül, a divatos párducmintással pedig 2990 forintért lepheted meg a párodat. A Women’s Secret elegáns, fekete csipkemelltartóját az Y-pánt is trükkössé teszi, hiszen így a legrafináltabb koktélruhák alá is felveheted. Az ára 7800 forint. A New Yorker-ben kapható mélybordó, már-már művészi alkotás csupán 3250 forintért lehet a titkos arzenálod egyik szemrevaló darabja.

Ezt is szeretjük