A magyar nők ilyen szexet akarnak
Elmondták, mit próbálnának ki szívesen
Egy felmérésből kiderült, mire vágynak sokan az ágyban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyarok a hosszú ideig tartó, kalandos szexre szavaznak, ám az kevésbé zavarja őket, ha nem spontán történik az együttlét, derült ki a Durex legújabb, nem reprezentatív, magyarországi mini kutatásából.

A felmérésből tanúsága szerint az érzékiség fokozása érdekében a megkérdezettek 49%-a mond le a megbízható védekezésről, sőt, többségük kifejezetten aggódik amiatt, hogy partnere kevésbé fogja élvezni a szexet az óvszerhasználat következtében csökkent érzékenység miatt.

Kutatási eredmények

A Durex hivatalos magyar Facebook-oldalán végzett kutatásában 1752 férfi és nő vett részt 18 és 60 év között. A felmérés kimutatta, hogy a megkérdezettek közül négyből három magyar - 72% - úgy gondolja, hogy csökken az érzékenység óvszerhasználat közben, és a megkérdezettek kicsivel több, mint a fele vélte úgy, hogy az orgazmus is nehezebben érhető el kondommal.

Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy a párok inkább mellőzzék a kondomot, megkockáztatva a nemi betegségeket vagy éppen a nem kívánt terhességet. Azonban az emberek több mint felének szerencsére az óvszerhasználat gondolata továbbra sem veszi el a kedvét a szextől, viszont közülük is 66% inkább a vékonyabb anyagból készült óvszert preferálná.

Az óvszerválasztásnál a magyarok megközelítőleg negyede, 24,7% a teljesítménynövelő óvszereket - például a bordázott vagy a késleltetett orgazmus típusokat - preferálja, 35%-uk veszi le a polcról mindig a kedvenc márkáját, és 22,7%-uk szavaz minden alkalommal valami új kipróbálására. A megkérdezettek 93%-a próbálna ki szívesen egy új óvszert, ha garantálná a fokozott érzékenységet.

Mi az ágyban a legfontosabb?

A magyarok több mint egyharmada, 35,7% a kalandosságot és változatosságot  tartja a legfontosabbnak, míg 29,5% az időtartamot értékeli a legtöbbre. Ezzel szemben mindössze 17,1% szerint a spontaneitás az elsődleges, ha a szexről van szó.

Ezt a pontot keresd meg a kezén szex előtt

Ha ismered a férfiak erotikus akupresszúrás pontjait, olyan kényeztetésben részesítheted a párodat, mint még soha. Mutatjuk, mely pontokat masszírozd a kezén szex előtt!

Ezt is szeretjük