Évfordulós utazást szervezett feleségének Balira - Ami ott történt, az meg sem fordult a férj fejében
A férfi mindent megtett, hogy romantikus és boldog legyen az évfordulójuk, ám a dolgok nem éppen úgy alakultak, ahogyan szerette volna.

szomoru ferfi
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párok általában valamilyen formában megünneplik a házassági évfordulójukat. Vannak, akik apró ajándékokkal vagy gyertyafényes vacsorával emlékeznek meg az esküvőjükről, míg mások nagyobb terveket szőnek. 

Így tett az a férj is, aki egy luxusutazással lepte meg feleségét, de sajnos a második nászút nem sült el valami jól. Sőt, egyenesen katasztrofális vége lett.

Álomévfordulóból rémálom

A férfi úgy gondolta, mindkettőjükre ráfér már egy kis lazítás, ezért a tizedik évfordulójukra foglalt egy kétszemélyes utat Balira, hogy feleségével együtt romantikázhassanak és lazíthassanak a csodás szigeten. Össze is csomagoltak, majd elutaztak, de a férfinak rémálom lett az álomnyaralásból: az itt töltött napok alatt ugyanis rajtakapta a párját egy másik pasival, akit ott ismert meg.

A 34 éves férj teljesen összetört, fogalma sem volt arról, hogy mit tegyen, ezért az interneten osztotta meg történetét, és a Reddit felhasználóinak véleményét kérdezte az esetről, valamint segítséget kért tőlük.

- Elvittem a feleségemet Balira a tizedik évfordulónk alkalmából, de ott rajtakaptam egy másik pasival. Nem tudom, mit tegyek, úgy érzem, egy világ omlott össze bennem. Ő még mindig Balin van, én viszont másnap reggel hazarepültem egy korai géppel. Volt egy sejtésem arról már korábban is, hogy megcsal engem, de nem volt rá konkrét bizonyítékom. Fogalmam sincs, mi legyen a következő lépés. Azt mondogatja nekem, hogy nem tudja, mit akar, még annak ellenére sem, hogy 13 éve vagyunk együtt, tíz éve vagyunk házasok, azzal a pasival pedig csak most találkozott - írta a férfi a fórumon. A szomorú történet itt még nem ért véget, sőt, egyre érdekesebb, furcsább fordulatokat vett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Felesége még haza sem utazott

- És, ami még inkább ront a helyzeten, hogy az a bizonyos pasi lehet, hogy valamiféle bűnöző. A helyiek nagyon nem kedvelik, és arról meséltek nekem, hogy ellopott valakitől egy csomó pénzt, most pedig a szigeten bujkál. Jelentsem a rendőrségnek? - folytatta a kétségbeesett férj, aki azt is elárulta, hogy a párja azóta is napi két üzenetet küld neki, melyekben általában arról számol be, hogy mennyire jól érzi magát Balin. Később az is kiderült, hogy a szeretője beköltözött hozzá a hotelszobába, és együtt mennek azokra a programokra, melyeket a házaspár közösen tervezett volna.

- Csak vissza akarom kapni a feleségemet. Utálom azt a pasit, de nem tudom, túl tudunk-e jutni ezen. Mindezek után nem hiszem, hogy vele tudnék maradni, de egy részem viszont a szép, közös időkre emlékszik csak, nem a rosszra. Segítsetek, mert úgy érzem, most nem látom tisztán a dolgokat - fejezte be a posztját a férfi, amire rengeteg hozzászólás érkezett.

A netezők tanácsai

Az internetezők számos tanácsot adtak a férfinak, de nagyrészt mindannyian ugyanazon a véleményen voltak. Többen hangsúlyozták, hogy nem a harmadik fél a hibás, hanem a párja, hiszen ő döntött úgy, hogy félrelép, miközben házasságban él. Mások pedig azt is megemlítették, hogy az üzenetei sem megbánásról vallanak. A kommentelők egyértelműen azt tanácsolták neki, hogy keressen egy ügyvédet, és adja be a válókeresetet, mert egy olyan nőt érdemel, aki igazán szereti, és mindkettőjüknek jobb lesz, ha külön folytatják tovább.

A férfi megköszönte a tanácsokat, és biztosította a felhasználókat arról, hogy igyekszik logikusan gondolkodni, nem fogja hagyni, hogy az érzelmei befolyásolják. Ezért letiltatta a bankkártyájukat, nehogy a nő szeretője ellopja róla a pénzt, és azon gondolkodott, hogy összepakolja párja cuccait. Azóta viszont eltűnt a Redditről, hogy átgondolja a helyzetet, és megtalálja a legjobb megoldást.

Fotósorozat a szakításról

Egy fiatal párnak olyan szokatlan ötlete támadt, mely az egész internetet megosztotta: szakításukról készítettek szívbemarkoló képeket.

Fotók: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük