18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 kihagyhatatlan dolog a szexben (18+)
Amit feltétlenül ki kell próbálnod!
Hajt a kíváncsiság? Vetkőzd le gátlásaidat, és ismerd meg a legszexibb helyzeteket!

Az ismeretlenbe vezető út nem feltétlenül rossz és tilalmas dolgokkal van kikövezve. Ha szabad teret engedsz erotikus fantáziáidnak, és igyekszel minél több izgató dolgot kipróbálni az ágyban, könnyedén előhozhatod vadítóan szexis oldaladat.

Egy igazán dögös, buja nőnek pedig melyik férfi tudna ellenállni? Ha tehát listánkról valamelyik izgalmas helyzetet még nem próbáltad, itt az ideje, hogy bővítsd szexuális kelléktáradat!

Orális szex

Ha eddig még soha nem próbáltad a száj mágiáját, vagy nem vet fel az önbizalom eddigi élményeidnek köszönhetően, semmiképpen ne hagyd annyiban, és kísérletezz tovább! A férfi számára a szex nem lehet tökéletes orális gyönyör nélkül, de a pasi örömén túl más előnye is van az érzéki furulyázásnak.

Tökéletes szájtechnikával te lehetsz a legellenállhatatlanabb szerető. Gondolj csak bele abba, hogy az általános testi hibák mellett a legtöbb nő rémálma az ágyban, hogy párja szexuális teljesítményét illeti kritikával.

A leggyakoribb panasz mégsem a rossz orális szex, hanem annak teljes hiánya miatt éri a nőket. Ha tehát nem hagyod kielégületlenül párodat, az öröm elhaló nyögései mellett olyan dicsérő szavakra is számíthatsz, amivel kalandvágyadnak és önbizalmadnak is adhatsz egy jótékony fröccsöt. A tökéletes orális szexnek pedig még csak különösebb trükkje sincsen: az egyetlen titka, hogy élvezetből add, és ugyanúgy a játék részének tekintsd, mint amikor partnered perceken át csak veled foglalkozik. Nem mellékesen pedig, ha forró csókkal ajándékozod meg párodat, némi jutalmat te is elvárhatsz a gyönyörért cserébe.

Ha szívesen elmélyednél az orális szex technikai részleteiben, olvasd el cikkünket, és kövesd tippjeinket!

Kölcsönös gyönyör

Bár az orális szex már kötelező elem manapság, annak haladóbb változata, ami mindkét fél részéről tudatos odafigyelést igényel, még csak kevés szeretőnél kerül rendszeresen a terítékre. Pedig a kölcsönös szájalással nemcsak az előjátékot tehetitek még vadítóbbá: ha sikerül egyszerre a csúcsra jutnotok, egészen különleges gyönyörben lehet részetek.

Vetkőzd le a testeddel kapcsolatban benned élő szexuális tabukat, és próbáld ki ezt a különleges pozíciót. Ne zavarjon az, hogy a popsidat párod feje felé kell tartanod, a legtöbb férfi számára a buja látvány ugyanis csak még izgatóbbá teszi a helyzetet. Ha pedig túlteszed magad kezdeti félelmeiden, már csak a gyönyörre kell figyelned: időnként merülj el az élményekben, és pihenj egy kicsit, de kezeddel ilyenkor is simogasd partnered péniszét. Ha érzed, hogy érdeklődése kezd lanyhulni, akkor ideje háttérbe szorítanod saját gyönyörödet és aktívabban kényeztetned. Ha sikerül megfelelően ütemeznetek ezeket a hullámokat, a végső gyönyört egyszerre élhetitek át.

Figyelj magadra!

Időnként előfordul, hogy a legmeghittebb pillanatban is eszedbe jut, mennyire előnytelen a pocakod vagy a narancsbőr a combodon? Ha emiatt szégyenlős mozdulatokkal próbálod takargatni magad, azzal párod figyelmét is testi hibáidra tereled, ahelyett, hogy fesztelen élvezeteddel kényeztetnéd. Szex közben próbáld meg ezeket a gondolatokat háttérbe szorítani, és koncentrálj a szenvedélyre! Add át magad a gyönyörnek, és fedezd fel bátran a saját tested: attól se riadj vissza, ha párod segítségre szorul.

Az ágyban nem tökéletes modellként kell elkápráztatnod a pasit, hanem buja szexualitásoddal, éppen ezért minél többet teszel meg a saját gyönyörödért, annál jobb lesz a szex párodnak is. Ha úgy könnyebben éred el az orgazmust, ne szégyelld magadat simogatni, a legtöbb férfi ugyanis imádja, ha a nő van olyan fesztelen az ágyban, hogy segítsen magának.

Elő a játékokkal!

A szexben azonban nem csak a kezek kapnak zöld utat: ha egy-két játékszer is lapul a hálószoba sötét sarkában, bátran vedd elő őket! Nem csak a közös játékszerekkel fokozhatod az élvezetet, de a szelíd selyemsál helyett kimondottan izgató közös élmények forrása lehet vibrátorod is.

Ne hidd, hogy a szexjátékszerek olyan tilalmas tárgyak, amelyekkel titokban átvészelheted a magányos napokat, de párod elől gondosan el kell őket dugnod. Egy kis találékonysággal közös együttléteiteket is feldobhatjátok, ha ugyanis szexi kütyüiddel együtt bújtok ágyba, könnyedén levetkőzheted gátlásaidat.

Ha szívesen olvasnál további tippeket azzal kapcsolatban, hogyan használhatod minél kreatívabban kedvenc játékszereidet az ágyban, olvasd el cikkünket!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük