Az 5 legszexibb munka a férfiak és a nők szerint: nem, nem a modellt keresik a pasik
Egyáltalán nem olyan szakmákat jelöltek meg a megkérdezettek, melyekre a legtöbben gondolnának. Ezeket a foglalkozásokat tartják a legvonzóbbnak.

dolgozo no
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha tippelni kellene, hogy melyik a legvonzóbb foglalkozás a pasik szerint, akkor valószínűleg a legtöbben a modelleket említenék. Kevés férfi van, aki ne tartaná szexinek a plakátokon pózoló nőket - élükön Leonardo DiCaprióval, aki sorra csábítja el a fiatal, szőke lányokat . De tényleg ezt a szakmát tartják a legdögösebbnek? Kiderült, hogy a valóság jócskán eltér az elképzelésektől.

A Badoo nevű társkereső felmérésében arra volt kíváncsi, hogy befolyásolja-e az embereket a netes párválasztásban, hogy mivel foglalkozik a másik. És, ha igen, melyek azok a munkák, amelyeket a legvonzóbbnak tartanak. Nem várt eredményre jutottak.

A legvonzóbb szakmák a férfiak szerint

A világ egyik legnagyobb randiapplikációja ötezer 18 és 30 év közötti embert kérdezett meg a témáról. Az adatok sokak - még a kutatás vezetői - számára meglepőek lehetnek. Az egyértelmű volt, hogy erősen befolyásolja a foglalkozás azt, hogy jobbra vagy balra húzzák a másik fotóját a felhasználók, azaz, hogy akarnak-e tőle valamit, látnak-e benne potenciális párjelöltet, vagy sem.

Kiderült, hogy a férfiak számára a legvonzóbb női szakma a fodrász, majd ezt követte náluk a nővér, az ügyvéd, a vállalkozó, végül pedig a tanár. A szakértők hozzátették, hogy az eredmények egyáltalán nem egyeznek meg a sztereotipizált elvárásokkal sem a pasik, sem a hölgyek esetében. Ez kifejezetten jó dolog, hiszen sokkal változatosabb, szélesebb skálán mozgó szakmákat jelöltek meg, mint arra a legtöbben számítottak.

Ilyen foglalkozású pasit keresnek a nők

A nők a legvonzóbbnak a séfeket tartották, míg a második helyre a mérnökök kerültek. Utánuk következtek a vállalkozók, a marketingesek, majd a művészi szakmák zárták a sort. Azt már korábbi kutatások szintén bizonyították, hogy nagyon is hozzájárul a foglalkozás ahhoz, hogy mennyire tartanak szexinek vagy ideális párnak valakit az emberek. Az előző felmérések eredményei a fentebb említetteken kívül tartalmazták még a pilótát a pasik, illetve a lakberendezőt, illetve belsőépítészt a nők esetében. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Persze, ez azért nem azt jelenti, hogy csak azok indulnak nagyobb eséllyel a társkeresőn, akik ezeken a területeken dolgoznak, hiszen rengeteg minden közrejátszik abban, hogy mennyire csábító egy felhasználó profilja. Nem mindegy, hogy milyen fotókat tölt fel valaki, és az sem, hogy mit ír le magáról.

Eszedbe sem jutna, hogy a pasik szerint szexi

A férfiak számos olyan dolgot találnak szexinek egy nőn, ami a másik nemnek eszébe sem jutna. Mutatjuk, melyek ezek.

Ezt is szeretjük