„Az első randin megkérte a kezemet” - 5 nő mesélt élete legrosszabb randevújáról

Balul elsült, kínos randevúikról meséltek a magyar nők.

rossz randi cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A randevúk mindig zsákbamacskát rejtenek, kivéve talán akkor, ha egy régi barátjával fűzi szorosabbra a szálakat az ember. 

Élete során mindenki szerez negatív tapasztalatokat az ismerkedés terén, amiken aztán utólag jókat nevethet. Ott, helyben azonban igen kellemetlen lehet az adott helyzet. Öt magyar nőt kérdeztünk meg a legrosszabb randevújáról: kínos, vicces sztorikat meséltek.

A nők legrosszabb randevúi

- A pasi az első randin megkérte a kezem a vidámpark óriáskerekénél. Én persze csak viccnek vettem, mert nem volt gyűrű, így elhumorizáltam a helyzetet. Ő még aznap lecserélte az Iwiw-profilképét egy kettőnkről készült fotóra, egy héttel ezután pedig engem „meglepve” felutazott vidékről Pestre az albérletembe. Hozta a papucskáját meg a fogkeféjét, hogy ott aludjon. Én ennek idején még több fiúval randizgattam, és épp egy másik fickó volt ott nálam, amikor kaptam az sms-t, hogy pár percen belül ott van a lakáson. Hát, kivert a víz. Az volt a szerencse, hogy a srác este melózni ment, gyorsan kikísértem a villamoshoz, hogy lássam, hol a másik, aki épp a másik sarkon volt már. Éppen, hogy nem találkoztak. De aztán a távolságra hivatkozva végül lepattintottam - mesélte Nóra.

- A srác - aki tudta, hogy tetszik nekem - feljött vidékről, hogy elmenjünk bulizni a születésnapomkor. Olyan meglepetésben volt részem, hogy a mai napig emlékszem: a barátnőimmel és vele mentem szórakozni, de ő ott összejött egy lánnyal, és a szemem előtt smárolt vele. Jó kis szülinapi meglepi, nem is értem, hogy gondolhatta - mondta el Judit.

- Egyszer egy irtó jóképű fiúval matcheltem Tinderen, mivel jót beszélgettünk, nem telt bele sokba, hogy elhívjon randira. Amikor még csak chateltünk, nem hozta szóba, hogy vallásos, ám a találkozónk nagyjából tizedik percében elmondta. Ezzel nem is lett volna gond, ám utána feltette a kérdést, hogy hívő vagyok-e? Az volt a válaszom, hogy bár lehet, hogy van Isten, ezt nem tagadom, meg is kereszteltek, de nem vagyok aktív vallásgyakorló, templomban is maximum csak esküvők miatt voltam. Amikor ezt közöltem, úgy nézett rám, mintha legalább megöltem volna valakit. A randink kilencven százaléka ezután csak a vallásról szólt. Meg akart téríteni, de végül persze nem sikerült neki - mondta Kata.

A cikk az ajánló után folytatódik

A lassú és a beszédes férfi

-  Pár évvel ezelőtt egy olyan fiatalemberrel sodort össze az élet, aki írásban aranyos volt, ám amikor élőben találkoztunk, és megszólalt, teljesen kiborultam. Szó szerint úgy beszélt, akár egy lassított felvétel, ilyet még életemben nem tapasztaltam senkinél. Bármennyire is kedves és jóindulatú volt, majdnem elaludtam egy-egy monológjánál, ráadásul a kérdései között is volt pár szokatlan. Emlékszem, megkérdezte, hogy mik a vásárlási szokásaim, akár egy áruházi kérdőívnél. Nagyon kellemetlenül éltem meg a pár órás beszélgetésünket, a legvégén, amikor elbúcsúztunk, mondtam is neki, ennek biztosan nem lesz folytatása - mesélte el történetét Petra.

- Egy baráti társaságban ismerkedtem meg a férfivel, aki szórakoztató, vicces figurának tűnt, ráadásul még jóképű is volt. Sokat beszélgettünk, mígnem végül elhívott egy randira, ahova nagy elvárásokkal érkeztem meg. Azt tudtam róla, hogy nagyon beszédes fickó, viszont mivel addig némileg ittas állapotban beszélgettem vele, nem tűnt fel, hogy ténylegesen be nem áll a szája. Jóformán levegőt sem vett két mondat között. Akkor rájöttem, hogy bizony a monologizálását kell majd hallgatnom egész este. Mivel szóhoz természetesen nem jutottam, minden alkalommal, amikor kiürült az italom, csak rámutattam, hogy hozzon nekem újat, mígnem olyan kellemesen becsiccsentettem, hogy egyáltalán nem zavart az állandó locsogása. Még pár hasonló randevú után rájöttem, hogy sajnos a májam fogja bánni, ha vele találkozgatok, mivel józanul nem tudom elviselni a társaságát. Nehéz szívvel, de végül megmondtam neki, hogy inkább többet ne találkozzunk, szerencsére megértő volt, és békén hagyott - fejtette ki élményeit Anna.

Illemszabályok férfi és nő között

Rengeteg olyan szabály vonatkozik a két nem közti viselkedésre, amit lényeges betartani. Nemcsak azért, mert így illik, hanem azért is, mert rossz benyomást kelthet például egy randevún, ha a férfi nem tudja, mit hogyan csináljon, vagy éppen ha a nő vár el olyan dolgokat is a partnerétől, amiket valójában nem is kellene megtennie. A legfontosabb illemszabályokat gyűjtöttük össze.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük