6 férfi, akivel nem érdemes kezdened
Többet veszíthetsz, mint nyerhetsz
Ezzel a hat férfival semmiképpen se kezdj, ha jót akarsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés dolog áll távolabb az ésszerűségtől és a megfontoltságtól, mint a szerelem, mégis meg kell próbálnod a lehetetlent, és korlátok közé szorítani, kivel és mikor kezdesz kapcsolatot.

Egyes férfiakkal semmiképp nem éri meg semmibe belebonyolódnod, mert bár a kapcsolat sokat adhat, még többet el is vehet. Léteznek persze kivételek, és ha kockáztatsz, meg is találhatod az igazit, akiért bármilyen áldozatra hajlandó vagy, ám nem ez a gyakoribb eset. Jól meg kell tehát gondolnod a dolgot. Az alábbi hat pasi például azok közé tartozik, akikkel fontold meg, akarsz-e kapcsolatot, ha nem szeretnél pórul járni.

A barátnőd pasija

Ha létezik a szerelemben tabu, akkor a barátnőd pasija az, csupa nagybetűvel írva. Sajnos mégis előfordul, hogy az embernek tilosba téved a szíve, és a barátnője párjába szeret bele. Ebben a helyzetben ugyanakkor visszatartó erőként kell, hogy működjön a következő két dolog.

Az egyik a barátnőd iránt érzett tisztelet és szeretet, a másik pedig, hogy hiába a nagy érzelmek, hiába lehetne szuper a kapcsolat a pasijával, ha egyszer általa a barátságotok tönkremenne.

A barátnő exe

Hasonló a helyzet az előzőhöz. Vele soha, semmilyen körülmények között nem szabad sem flörtbe, sem kapcsolatba bonyolódni.

Előfordulhat, hogy a barátnőd azt mondja, számára a pasi már nem jelent semmit, de az a helyzet, hogy elképzelhetetlen, hogy ez igaz legyen, ugyanis mindig is lesznek közös emlékeik, és mindig is a volt szerelme marad. Féltékenység ébredhet benne, de legalábbis rossz érzés, és a dolog a barátságotokba kerülhet.

A saját ex

Ne ess abba a hibába, hogy csak azért, mert nem akarsz egyedül lenni, rég nincs pasid, vagy élnek benned a valaha volt szép emlékek, felkeresed az exed. Vele szintén nem érdemes kezdened - valami oka minden bizonnyal volt annak, hogy szakítottatok, és mivel ugyanaz a két ember vagytok, valószínű, hogy újra előjönne a probléma.

Vannak kivételek, amikor egy felmelegített kapcsolat jobban működik, mint új korában, ez azonban az elenyésző kivétel. Ha akarsz, adj egy új esélyt magatoknak, de csak akkor, ha az érzelmeid vezérelnek, és nem a fent felsorolt buta okok - igaz, még így sem veszélytelen az ügy, újabb csalódás lehet belőle.

A szomszéd pasi

Lakik egy helyes pasi a szomszédban? Maradjon meg ő egy kis csemegének, akit időről időre, munkába indulván vagy hazaérvén, ha összefuttok, jól megnézel magadnak. Ha ugyanis összejöttök, benne van a pakliban, hogy később szakíthattok is, akkor pedig rossz lesz lépten-nyomon belebotolni a lépcsőházban, vagy látni, amint épp hazavisz egy másik nőt. Légy előrelátó!

Kolléga vagy főnök

Nem lehet elégszer szajkózni, hogy kollégával, főnökkel nem szabad viszonyba bonyolódni. Ha a munkatársaddal flörtölsz, illetve kezdesz járni, összesúghatnak a hátatok mögött, pletykálhatnak rólatok, de még ki is rúghatnak érte, mivel sok munkahelyen nem nézik jó szemmel az ilyesmit. A főnököddel pláne nem érdemes kezdened, hiszen, ha esetleg szakítanátok, könnyen lehet, hogy a munkádtól is elbúcsúzhatnál, pusztán bosszúból, vagy mert látni sem akar téged maga körül.

Barát

Gyakran előfordul, hogy barátok egymásba szeretnek, és az ilyen kapcsolatok zöme sikeres, és akár életre szóló is lehet. Van némi esély ugyanakkor arra is, hogy idővel szétmentek, és akkor nem csupán egy pasival, de egy jó baráttal is szegényebb leszel.

Nem is beszélve arról, hogy szakítás esetén a baráti körötöket is nehéz helyzetbe hozhatjátok, nekik ugyanis úgymond választaniuk kell, ki mellé állnak, kivel találkoznak és mikor, és matematikázni, hogyan kerüljék el, hogy összefussatok. Egyikőtök valószínűleg a baráti körből is kiesik egy idő után.

Ezt is szeretjük