18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Perverzió vagy kíváncsiság? (18+)
Azért, mert elméláztál este 11 után egy felnőtt csatornán, még nem vagy se romlott, se perverz. A normális szexualitásba sok minden belefér.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Perverzió vagy kíváncsiság?

Egy kellemes estén teljes magányba burkolózva kapcsolgatsz az adók között, és hirtelen felfedezel egy szexcsatornát. Soha nem időztél korábban ilyen műsorokon, most mégis valahogy ott ragadsz, és észreveszed, hogy izgató hatással van rád a látvány.

Pár perc után gondolataid kibillentenek a kellemes élményből, hiszen megszólal a kis tudatos éned, hogy ilyen programokat csak az idétlen pasik szoktak nézni, és felmerül benned a kérdés, ha én ezt izgatónak tartom, akkor perverz vagyok?

A válasz egyértelműen nem, és tudnod kell, hogy ennél sokkal keményebb dolgok vagy fantáziálások esetén sem lehet valakit perverznek nevezni. Egyáltalán nem követsz el bűnt, és nem leszel beteges attól, hogy vannak a másokétól eltérő vágyaid vagy éppen fantáziaképeid.

Vizuális kielégülés

Alapvetően a pasikra jellemző, hogy szexfilmekkel oltják szexuális szomjukat, azonban semmi gond nincs azzal, ha néha te is segítségül hívod az erotikus filmeket, hogy felfokozd vágyaidat. A szexfilm nem csupán vágyfokozóként tud jól működni, hanem akár pózokat és ötleteket is meríthetsz belőlük ahhoz, hogy feldobd szexuális életedet.

Alapvetően minden ember egy kicsit beindul a kukkolás élményétől, így aztán semmi szégyellnivaló nincs abban, ha te is beindulsz egy-egy izgató jelenet közben, vagy éppen arra kapsz kedvet, hogy a szomszéd házban elhúzott függöny mellett ablakpárkányon szexelő szomszédot kilesd. Akkor kell elkezdened aggódni, ha a film vagy kukkolás nélkül már nem tudsz felizgulni, vagy rendszeresen keresed az alkalmat arra, hogy valami külső plusz vizuális ingerhez juss, hogy ráhangolódhass a szexre.

Amennyiben eljutottál arra a szintre, hogy csak film vagy pornómagazin segítségével tudsz felizgulni vagy orgazmust elérni, úgy végig kellene gondolnod, hogy a jelenlegi kapcsolatodban minden rendben működik-e.

Szexuális segédeszközök

A szexuális segédeszközök igen népes tárháza közül tudsz ma már válogatni. A zizegő kütyükön keresztül a síkos, vagy éppen az élethű fajtán keresztül egészen a minden járatot betöltő és kielégítő varázsbotig. Minden belefér a kapcsolatodba, és semmi nem mondható perveznek, amíg azzal a saját és partnered testi épségét nem sérted, és mindkettőtök örömére szolgál.

Vannak azonban olyan hajmeresztő históriák, amiről bátran el lehet mondani, hogy a perverzió határát súrolja, mint például a végbélnyílásba felhelyezett kólásüveg, ami akár a partner halálát is okozhatja. Egyszóval a szexuális játékokat érdemes szexuális segédeszközökkel végezni, és nem megpróbálni más eszközökkel helyettesíteni azt, mert ellenkező esetben a szexuális örömszerzés szexuális horrorba csaphat át, ami egyikőtök örömét sem szolgálja.

Szeretnéd, ha meglesnének?

Amennyiben te attól jössz izgalomba, hogy meglesnek szeretkezés közben, azzal sincs semmi probléma, feltéve, ha a partnered számára is izgató a szexuális érintkezés úgy, hogy valaki néz titeket. Érdemes ezt is megbeszélni, mielőtt ilyesmibe belevágtok, és ha nála is rendben van a kérdés, úgy fel lehet keresni vagy kérni valakit, akit csak a kukkolás érdekel. Amennyiben ennyire messzire nem akarnátok menni, hogy nyíltan egy harmadik fél is ott legyen, úgy rakjatok be egy kamerát a szobába, hogy azon keresztül tudjon titeket nyomon követni a kiszemelt kukkoló.

Erotikus fantázia

Előfordulhat, hogy vannak durvább erotikus fantáziálásaid. Lehet, hogy fejben te attól indulsz be, ha elképzeled, hogy egyszerre több férfival vagy, vagy éppen egy vadidegennel. Fantáziálás közben elképzelheted, hogy erőszakosan leszel valakié. Mindenkinek más és más dolog izgató, hisz a tudatalattiban dolgozó „mocskos” ösztönök mindenkiben ott élnek. Mindaddig, amíg ezeket az ösztönöket a fejedben éled meg, és nem kényszerítesz olyan dolgot a partneredre, aminek ő nem biztos, hogy örülne, addig nincs semmi probléma.

Természetesen az is lehetséges, hogy elmondd partnerednek, hogy mire vágysz. Ekkor láthatod a reakcióit, és akár közösen is dönthettek arról, hogy mitévők legyetek az ötleteddel. Például, ha te csoportszexet szeretnél, és ő is benne van ebben, akkor hajrá. Azonban ha partnered monogám típus, és csak azért tenné meg ezt, hogy a te kedvedben járjon, akkor bizony erre a fantáziaképre könnyen a kapcsolatod is rámehet.

A lényeg az, hogy a fantáziádban minden szabad, a való életben pedig semmi nem lehet kötelező, ami nem szolgálja mindkettőtök örömét. Azt sem érdemes elfeledni, hogy a fantáziádban te irányítasz, és ez a való életben nem biztos, hogy így lenne.

Mi a perverzió, ha semmi nem az?

Nehéz konkrétan körülírni, hogy mi tekinthető perverznek, de jó pár orvosi meghatározás áttekintése után nagyjából a következőképp lehetne összerakni egy definíciót.

A perverzió egy, a szexualitással kapcsolatos magatartási probléma, melynek kapcsán a beteg ember nagy eltérést mutat a természetestől vagy a normától, mint például a gyermekek, holtak vagy állatok felé fordulás a nemi vágy kielégítése érdekében.

Ezt is szeretjük