Mit tesz a kidobott, elárvult kutyákkal a szeretet? Képeken mutatjuk, hogy változtatja meg őket a biztonság

A sovány, beteg és elhanyagolt kutyusokból gyönyörű, vidám és mosolygós eb válik, ha szerető emberekhez kerülnek, akik megadnak nekik mindent, amire csak szükségük van.

kutyak elotte utana cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem minden kidobott, kóbor állat olyan szerencsés, hogy rájuk találjon egy jólelkű, lelkiismeretes ember, aki kezébe veszi a sorsukat, és nem hagyja őket tovább szenvedni egyedül, éhezve a hideg utcákon. 

Sajnos sokan elmennek a segítségre szoruló négylábúak mellett, de szerencsére bőven akadnak olyanok is, akik a szívükön viselik az elhagyott szőrmókok sorsát.

Így változnak meg az elhagyott, kóbor kutyák

A Kutyaovi Állatvédő Egyesület tagjai annak szentelték az életüket, hogy a sérült, beteg, kidobott, bántalmazott, segítségre szoruló kölyök- és babakutyusoknak adjanak átmeneti otthont. A mentett állatok sorsát, történetét mindenki nyomon követheti a Facebook-oldalukon is, ahol rengeteg előtte-utána fotót osztanak meg az általuk befogadott, gondozott, illetve a tőlük gazdihoz került ebekről. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat, amelyek megmutatják, mit tesz a kutyusokkal a szeretet, a biztonság és a törődés.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Facebook.com/kutyaovi.

Ezt is szeretjük