Mit tesz a kidobott, elárvult kutyákkal a szeretet? Képeken mutatjuk, hogy változtatja meg őket a biztonság
A sovány, beteg és elhanyagolt kutyusokból gyönyörű, vidám és mosolygós eb válik, ha szerető emberekhez kerülnek, akik megadnak nekik mindent, amire csak szükségük van.

kutyak elotte utana cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem minden kidobott, kóbor állat olyan szerencsés, hogy rájuk találjon egy jólelkű, lelkiismeretes ember, aki kezébe veszi a sorsukat, és nem hagyja őket tovább szenvedni egyedül, éhezve a hideg utcákon. 

Sajnos sokan elmennek a segítségre szoruló négylábúak mellett, de szerencsére bőven akadnak olyanok is, akik a szívükön viselik az elhagyott szőrmókok sorsát.

Így változnak meg az elhagyott, kóbor kutyák

A Kutyaovi Állatvédő Egyesület tagjai annak szentelték az életüket, hogy a sérült, beteg, kidobott, bántalmazott, segítségre szoruló kölyök- és babakutyusoknak adjanak átmeneti otthont. A mentett állatok sorsát, történetét mindenki nyomon követheti a Facebook-oldalukon is, ahol rengeteg előtte-utána fotót osztanak meg az általuk befogadott, gondozott, illetve a tőlük gazdihoz került ebekről. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat, amelyek megmutatják, mit tesz a kutyusokkal a szeretet, a biztonság és a törődés.

Képek: Facebook.com/kutyaovi.

Ezt is szeretjük