A kerekesszékes lány élete nagyon nem olyan, mint ahogy mások elképzelik - Sylwia boldog, és elképesztően sikeres

A 31 éves Sylwia Błach megmutatja, hogy attól, hogy kerekesszékben él, ugyanúgy lehet teljes az élete. Boldog, sikeres és elképesztően motiváló.

kerekesszekes no cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sajnos még mindig sokan gondolják úgy, hogy a kerekesszékes emberek nem élhetnek teljes életet. És bár tény, hogy az ő mindennapjaik több szempontból is eltérnek másokétól, ez nem azt jelenti, hogy ne lehetnének boldogok vagy sikeresek. Erre hívja fel a figyelmet a 31 éves Sylwia Błach is.

A fiatal lengyel nő izomsorvadás miatt kerekesszékbe került, de ez nem állította meg abban, hogy megvalósítsa álmait, és a lehető legjobban kihasználja élete minden percét.

A kerekesszékes lány boldog és sikeres

Bár hivatalosan a legtöbb tevékenységhez segítségre szorul, ez egyáltalán nem jelent számára akadályt. Az elmúlt évek nehezek voltak számára, de felnyitották a szemét, és arra tanították, hogy higgyen az álmaiban, és mindent megtegyen, hogy meg is valósítsa azokat.

Mottója, hogy mindenkinek csak egy élete van, ő pedig igyekszik is ezt kihasználni. Felmondott a munkahelyén, hogy kilépjen a mókuskerékből, jelenleg pedig játékfejlesztőként, testpozitív modellként, íróként és újságíróként is tevékenykedik. Imádja, ha fotózzák, imád kamera előtt lenni, ez pedig képein is jól látszik. Lengyelországban pedig helyet kapott a száz legbefolyásosabb embert összegyűjtő listán is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az elmúlt időszakban sokat utazgattak párjával, jártak többek közt Franciaországban és Horvátországban is, emellett pedig két új könyvet is írt, amik, reméli, hamarosan meg is jelenhetnek. 

Instagramjára rendszeresen posztol mindennapjairól, és betekintést enged mindennapjaiba. Mindenkinek meg akarja mutatni, hogy a testi fogyatékosság nem jelenti azt, hogy valaki ne élhetne teljes életet, és motiválni szeretné követőit. 

Azt üzeni az embereknek, hogy higgyenek a lehetőségeikben, soha ne adják fel a próbálkozást, és ne aggódjanak, ha elbuknak, az út pedig néha fontosabb, mint a cél. Fontosnak tartja azt is, hogy mindig maradjon idő a pihenésre, és arra is felhívja a figyelmet, hogy néha egy kicsit le is kell lassítani.

A világ legalacsonyabb nője ilyen sikeres

Jyoti Amge egyáltalán nem olyan, mint a legtöbb hollywoodi vagy bollywoodi színésznő: a 28 éves sztár ugyanis mindössze 62,8 centi magas, ezzel pedig a világ legalacsonyabb nője címet érdemelte ki a Guinness-rekordok Könyvében. A fiatal hírességnek nem volt könnyű élete, de minden nehézséget legyőzött, és nem hagyta, hogy bárki vagy bármi is az útjába álljon. 

63 centi a világ legalacsonyabb nője: Jyoti Amge minden nehézséget legyőz

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük