63 centi a világ legalacsonyabb nője: Jyoti Amge minden nehézséget legyőz

A 28 éves Jyoti Amge mindössze 62,8 centi és öt kilogramm. Régen rengetegen csúfolták, de nem hagyta, hogy bármi vagy bárki is céljai útjába álljon.

A világ legalacsonyabb nője, Jyoti Amge
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jyoti Amge egyáltalán nem olyan, mint a legtöbb hollywoodi vagy bollywoodi színésznő: a 28 éves sztár ugyanis mindössze 62,8 centi magas, ezzel pedig a világ legalacsonyabb nője címet érdemelte ki a Guinness-rekordok Könyvében.

A fiatal hírességnek nem volt könnyű élete, de minden nehézséget legyőzött, és nem hagyta, hogy bárki vagy bármi is az útjába álljon. 

A világ legalacsonyabb nője, Jyoti Amge

1993-ban született az indiai Mahárástra államban, és csupán ötéves koráig nőtt, akkor érte el a 62,8 centis magasságot, ami azóta sem változott. Jyoti sosem tekintette akadálynak azt, hogy sokkal kisebb, mint a többiek, de azért sok problémával kellett megküzdenie. Életvidámságának, kitartásának, elszántságának és persze szerettei támogatásának köszönhetően azonban megvalósította álmait, és sikeres színésznő lett.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Instagram/jyoti_amge.

Ezt is szeretjük