Tényleg létezik az égig érő lábú nő: gyerekként csúfolták, ma világhírű a 34 éves anyuka
Rendkívüli történetével mindenkit arra inspirál, hogy bátran vállalja fel, és szeresse önmagát.

hosszu labu no
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbben ismernek valakit, vagy legalábbis hallottak már olyan emberekről, akiket az iskolában sokszor kigúnyoltak magasságuk miatt. Sajnos néhányan akkor sem menekülhetnek a rosszalló pillantások kereszttüze elől, amikor a sulit már régen maguk mögött hagyták. 

Így volt ezzel Ia Östergren is, akit több mint egy méter hosszú - körülbelül 101,5 centiméteres - lábakkal áldott meg az ég. Ma már áldásként tekint rájuk, gyerekkorában viszont mély depresszióba sodorta a tény, hogy ő bizony más, mint a többiek. 

Gyerekként csúfolták, ma világhírű

A 34 éves, svéd anyuka, ha nehezen is, de felülkerekedett rosszakaróin, és önsajnálat helyett komoly testépítő pályafutásba kezdett. Kitartását siker koronázta, ugyanis napjainkban több mint 150 ezres Instagram-rajongótáborral büszkélkedhet, de, ami ennél is lényegesebb, hogy ismét akadt egy személy, aki bebizonyította: különbözőnek lenni menő, nem pedig szégyellni való.

A sportban megtalálta önmagát

Ia 2013-ban kezdett el sportolni, mert úgy érezte, ez a legjobb módja az önszeretetnek és az önelfogadásnak. Érdekesség, hogy a legtöbb rajongója orosz származású, így a fiatal nő az anyanyelve helyett a legtöbbször oroszul posztolja nem mindennapi teljesítményeit.

Férjével, a szintén svéd, testépítő Torbjorn Östergrennel hetente két alkalommal közösen is edzenek, elmondásuk szerint ez az értékes idő jó hatással van a kapcsolatukra. A házaspár két kislányt nevel, akiket próbálnak távol tartani a nyilvánosságtól. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Östergren mottója, hogy érezd jól magad a bőrödben, hiszen csak egy életed van.

- Hogy akarod tölteni? Magyarázkodni azért, aki vagy? Gyűlölködni? Szégyenkezni? Légy bátor. Higgy magadban, haladj kis lépésekben, és élvezd a folyamatot! - üzente mindenkinek.

Nem olyanok, mint a legtöbben az Instán, mégis szétlájkolják a képeiket

Ha eleged lett a tökéletes testekből és az unalmas étel- vagy divatfotókból, és inkább olyan nőket szeretnél látni, akik valódi felvételeket osztanak meg, és inspirációt, magabiztosságot adnak, sőt, még az öltözködési trükkjeiket is érdemes ellesni, akkor a következő molett hölgyeket érdemes bekövetned.

Ezt is szeretjük