18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mit árul el az ember személyiségéről a kedvenc szexpóza? Többet, mint sokan gondolnák

Sokat mesél az emberről az, hogy melyik szexpóz a legnagyobb kedvence. Mindegyik más-más személyiségjegyekről árulkodik.

par agyban cover

Az emberek szokásai gyakran árulkodnak a személyiségjegyeikről, és nincs ez másképp a szexuális preferenciák esetén sem.

Bár a legtöbben váltogatják a pozitúrákat, és sokan szeretik a változatosságot, azért mindenkinek megvan a kedvence. És az, hogy melyiket szereti a legjobban, jó pár dolgot el is mesél róla.

Mit árul el a személyiségről a kedvenc szexpóz?

Misszionárius

A misszionáriust sokan túlságosan is egyszerűnek és megszokottnak tartják, pedig egyáltalán nem az - és nem is azt jelenti, hogy aki szereti, az unalmas lenne. Aki ezt kedveli a legjobban, az általában intimitásra vágyik, fontos számára a meghittség, a biztonság, az erős kötődés és a mély, érzelmi kapcsolat. Általában az élet más területein a jól bevált dolgokra szavaz, hiszen úgy gondolja, ami működik, azon nem is kell változtatni. 

par agyban cover

Kutyapóz

Akinek a kutyapóz a favorit, az általában az ösztöneire hallgat, és szereti, ha a partnere a dominánsabb. A pozitúra rajongói általában szenvedélyes, lelkes emberek, akik nem félnek kockázatot vállalni, és képesek beszélni a vágyaikról, könnyen kimondják azt, amit igazán akarnak. 

Lovagló póz

A lovagló kedvelői szeretnek irányítani, szeretik, ha ők a dominánsak nemcsak a párkapcsolatban, hanem az élet minden más területén is. Tudják, mit akarnak, és mindent meg is tesznek azért, hogy ezt elérjék. Nem bánják, ha rájuk irányul a figyelem, és ők vannak a középpontban - sőt, sokszor kifejezetten élvezik is ezt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Kanálpóz, vagyis kiskifli-nagykifli

Ha valakinek az a póz a legnagyobb kedvence, amikor a felek kiskifli-nagykifliben szeretkeznek, akkor valószínűleg nagyon gyengéd, gondoskodó és romantikus személyiség, akinek fontos az intim kapcsolat, a partnerével való közelség. Ezekre az emberekre jellemző a kedvesség és az önzetlenség, sokszor jobban törődnek másokkal, mint önmagukkal.

Ülő lótusz

Az ülő lótusz azt jelenti, hogy a férfi az ágy szélén vagy törökülésben ül, a nő pedig így ül az ölébe, majd lábait a dereka köré fonja. Akinek ez a kedvenc pozitúrája, annak fontos a meghittség, az erotika és az intimitás, a hétköznapi életben pedig képes az élet pozitív oldalát nézni, és mindenben meglátni a szépséget. Értékeli az apró pillanatokat, fontosak számára az emberi kapcsolatok.

par agyban cover
Fotó: gpointstudio / Getty Images Hungary

Fordított lovagló

A fordított lovagló pózok rajongói a szabadság és a szenvedély rajongói is egyben. Igazi kalandorok, akik szeretnek kiemelkedni a tömegből, szeretik, ha figyelnek rájuk az emberek. Sosem elégednek meg azzal, amijük épp van, mindig többre vágynak, és nem bánják, ha ezért tenniük is kell.

Gyönyört és intimitást adó szexpózok

Dr. Holly Ritchmond pszichológus és szexterapeuta a szerelmet fokozó szexpózokat ajánl azoknak, akik növelnék kapcsolatukban az intimitást. 

Képek: Getty Images Hungary.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük