18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legforróbb szerelmi gyönyör titkai (18+)
Engedd szabadjára ösztöneidet, és juttasd párodat az egekbe forró csókokkal, harapásokkal és karmolásokkal!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelmi gyönyör legtökéletesebb formájáról az ősi Indiában született először írásos emlék. A Káma-Szútra teljes körű útmutatást ad a testi örömök világához.

A szexuális szabadság korában alig akad olyan szerelmi forma, amiről a Káma-Szútra ne tett volna említést már az ősi időkben, mindezt pedig a legkevesebb szemérmeskedés nélkül. Kóstolj bele az ősi praktikákba, és te is megtapasztalhatod az indiai bujaság titkát!

Ősi előjáték

A szerelmi szenvedély egyaránt engedélyezi a csókot, a harapást és a karmolást. Az apró, érzelmes csókok a kezdeti időszakban nagyobb szerepet kaphatnak, később azonban, amikor kialakul köztetek a bizalom, egyre nagyobb teret engedhettek a szenvedélynek.

A karmolást és a harapást sok ember a prostituáltakhoz köti. Ne ess abba a hibába, hogy a szenvedély ezen megnyilvánulási formáját negatív töltettel ruházod fel: a szenvedélyes karmolás és harapdálás ugyanis kimondottan izgató lehet, és kár lenne kizárnod ezeket a gesztusokat szexuális repertoárodból. Engedd szabadjára az érzékeidet, és hagyd, hogy előtörjön belőled a szenvedély: természetesen úgy, hogy párodnak ne okozz fájdalmat.

A csók

Csókokkal boríthatod párod homlokát, szemét, arcát, nyakát, mellét, ajkát és szája belsejét. Azonban nem csak a csók helye változékony. A kapcsolat elején jobb, ha finomabb, ismerkedő csókokkal kerültök egymáshoz közelebb, azonban, ahogy lassan úrrá lesz rajtatok a szenvedély, ezek a szerelmes gesztusok is egyre mélyebbé, hevesebbé válhatnak.

A csók fajtái

 • Egyszerű csók: ha száddal érinted szerelmed száját, de semmi egyebet nem kezdeményezel, az a Káma-Szútra szerint az egyszerű csók.
 • Reszkető csók: ha párod megcsókol, és te nem szenvedélyes hevességgel, csupán ébredező érdeklődéssel, alsó ajkadat mozdítva válaszolsz, az a reszkető csók.
 • Érintkező csók: ha kedvesed ajkát nyelveddel érinted, és szemedet behunyva kezedet párodéba helyezed, akkor érintkező csókot váltotok.
 • Szorító csók: ajkadat szorítsd erősen párod ajkára, és mélyen, szenvedélyesen csókold meg. Ennek a csóknak egy változata az erősen szorító csók, amikor úgy játszadozol izgatóan partnered ajkával, hogy száját a csók előtt szenvedélyesen ujjaid közé csippented.

Szenvedélyes körmök

A szenvedélyes karmolások nemcsak az előjáték, de szeretkezés közben is izgatóak lehetnek. A Káma-Szútra szerint a szerelmi karmolásokat csak az igazán szenvedélyes szeretők alkalmazzák.

A karmolás fajtái

 • Hangzó körömnyomás: ha párod állát, testét, alsó ajkát vagy nemi szervét olyan finoman simítod végig körmöddel, hogy semmi karcolásnyomot nem hagysz kedvesed testén, csak maguk a körmök adnak egy kis hangot, akkor ez a hangzó körömnyomás. Ez a gyengéd érintés hihetetlenül izgató tud lenni, különösen, ha nem hevesen tör rátok a szenvedély, hanem lassan ébresztgetitek egymás vágyát.
 • Nyomot hagyó körmök: a karmolás lehet szenvedélyesebb, hevesebb is, és olykor akár nyomot is hagyhatsz kedveseden. A körmök elhelyezkedése szerint van félhold, kör, vonás alakú körömnyom, a legizgalmasabb azonban mind közül a pávaláb.
Pávaláb körömnyom: ezt a szerelmi pecsétet nem egyszerű elhelyezni méltó helyére, kedvesed mellbimbójára. A Káma-Szútra szerint azonban minden nő vágyik egy ilyen nyomra, és ha sikerül, különös gyönyört okozhatsz vele kedvesednek. A pecsétet úgy készítsd, hogy hüvelykujjadat alulra, a többit pedig felülre helyezd, majd először gyengéden, azután pedig erősebben szorítsd rá párod mellbimbójára.

Heves fognyomok

Míg az előjáték során nagyobb szerepet kapnak az érzéki csókok, a szeretkezés alatt, ahogy úrrá lesz rajtatok a szenvedély, egyre inkább harapásba mehet át a csókolózás. Kéjes harapással azonban nemcsak kedvesed ajkát illetheted, hanem vállát, karját, mellkasát is.

A harapás fajtái

 • Rejtett harapás: olyan, gyengédebb harapás, ami után csak vörös folt marad a bőrön.
 • Dagadt harapás: ha a bőr a harapás mindkét oldalán benyomódik, az a dagadt harapás.
 • Pontozott vonal: ha csak egy kis bőrfelületet harapsz meg egész fogsoroddal, akkor jön létre ez a nyom.
 • Korall és kösöntyű: kimondottan izgató lehet, ha harapásnál nemcsak a fogaidat használod, de a vadságot ellensúlyozva ajkaddal finoman csókolod a megbélyegzett helyet.
 • Vadkanharapás: a mellen és a vállon ejtett sorozatos fognyomok vadkanharapássá állnak össze. Ez akkor fordulhat elő, ha a szenvedély nagyon elhatalmasodik rajtatok.

Cikkünk Ganesh Saili, Káma-Szútra a női gyönyörről című műve alapján készült.

Ezt is szeretjük