18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Észbontó orális szextippek (18+)

Szerezz örömet kedvesednek! Ajkaiddal édesgesd legféltettebb kincsét! Lepd meg néhány új technikával.

A férfiak rendkívül izgatónak találják, ha kedvesük szájjal kényezteti őket. A gyönyörök fokozására íme néhány ütős praktika, hogy kedvesednek még a lélegzete is elakadjon.

Ha van, az csak jó lehet

Sok férfi csak álmodozik róla, hogy barátnőjét egy szép napon ráveszi majd az orális szexre.

Ez esetben már az is nagy szó, ha rászánod magad a dologra. A pasi aligha fogadja kritikusan a várva várt kényeztetést. Persze mint mindent, ezt is lehet rosszul csinálni, de ha tudod, mire kell odafigyelni, nem lehet gond.

Csak ha már áll

A péniszt addig ne próbáld szájba venni, míg nem merevedett meg eléggé. Kezeddel simogasd, izgasd, míg megkeményedik. Ha felveted kedvesednek az orális szex gondolatát, biztos lehetsz benne, hogy szinte simogatás nélkül meredezik majd a hímvessző.

Kényelmesen

Szájjal kielégíteni a pasidat nem egyszerű, így jobb, ha már az elején úgy helyezkedsz, hogy kényelmesen érezd magad. Ne zsibbadjon a lábad, ne fájduljon meg a nyakad! Elég vágytörő, ha a gyönyör pillanatában bedobod a törölközőt. Ha mégis elfáradnál, válts át a kézi vezérlésre néhány percig! Ha technikát vagy pózt váltasz, figyelj oda, hogy ne zökkenj ki a ritmusból!

A pajkos nyelv

A szeretkezés eme formája is rendkívül változatos, ha kellő beleéléssel és fantáziával látsz hozzá. Váltogasd a ritmust, de érzéssel, és ne túl hirtelen! Variáld a technikákat!

Szopogasd kedvesed péniszének csúcsát, olykor nyelveddel körbetáncolva. Ha kellőképp belemelegedtetek, jöhet a mélyebb élvezet. Kezeddel ragadd meg a hímvessző tövét, ujjaiddal simogasd a herezacskókat, míg szádat O alakúra formálva egyenletes fel-le mozdulatokkal boldogítsd kedvesed! Mindezt bő nyállal tedd, így még hálásabb lesz.

Egy kis szívás

Csókolgasd pasid péniszét, majd egyre erősödő szívásokat végezz rajta! Ezt azért óvatosan tedd, nehogy fájdalmat okozz! A fogaiddal gyengéden játszadozhatsz, de ne feledd, bármilyen kemény is a játékszer, törékeny darab.

Élvezd!

Nincs annál kiábrándítóbb, mikor az undor vagy az unalom jelei kiülnek az arcodra. Ha nincs kedved hozzá, inkább ne vedd a szádba! A szex akkor jó, ha mindketten örömötöket lelitek benne. Ha párod látja rajtad, hogy égsz a vágytól, felizgulsz teste érintésétől, sokkal férfiasabbnak érzi magát, így a kényeztetést is jobban élvezi majd. Míg szeretgeted, nézz néha a szemébe, nyögdécselj kissé! Kezdetben talán furcsán érzed majd magad, de ahogy belemelegszel, egyre természetesebben jönnek majd ezek a dolgok.

Fényt!

A pasid egyik legfőbb erogén zónája a szeme. Ha párod láthatja is, amit vele művelsz, dupla élvezet lesz. Válassz szexi fehérneműt, pasid úgysem veszi majd le rólad a szemeit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ha feszélyez a díszkivilágítás, válassz diszkrétebb megoldást. Néhány gyertya izgalmas félhomályt ad majd, aminek fényénél azért kedvére gyönyörködhet benned és forró trükkjeidben.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük