18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 szexpóz, ami mindkét félnek intenzív gyönyört nyújt: a szexológus ajánlja őket
Egyszerűen megvalósítható, mégis igazán élvezetes pozitúrákat ajánlott a szexológus.

par agyban cover

A szex terén érdemes néha változatosságra is törekedni a jól bevált, kedvenc pózok és helyszínek mellett. A hosszú távú kapcsolatokban különösen fontos, hogy ne váljanak monotonná az együttlétek, ezért ajánlott alkalmanként új dolgokkal kísérletezgetni. Persze csak olyanokkal, amelyeket mindkét fél ugyanúgy szeretne.

Egy-egy izgalmas pozitúra feldobhatja a szeretkezéseket, és akár még az addig tapasztaltaknál is intenzívebb élvezetet nyújthat. Szexológus mondta el, melyek azok, amelyek a nőnek és a férfinak is erőteljes gyönyört adnak.

Kutyapóz egy kicsit másképp

Dr. Jess O’Reilly szerint érdemes egy kicsit megfűszerezni a kutyapózt úgy, hogy a nő nem térdel, hanem a hasára fekszik, enyhén széttárja a lábait, a férfi pedig így hatol be hátulról. A partner ilyenkor támaszkodhat a kezén, de akár teljesen rá is feküdhet a nőre, aki a maximális élvezetért egy párnát rakhat az alhasa alá. Ez a változat azért olyan jó, mert egyrészt kényelmesebb, másrészt mély behatolásra ad lehetőséget. A férfinak az enyhén összezárt lábak miatt lesz még erősebb a gyönyör, a nőnek pedig azért, mert a párna megteremti az optimális szöget, ráadásul nyomja a hasat és a csiklót, ami felerősíti a gyönyört.

X póz

A nő feküdjön hanyatt, majd emelje fel a lábait nyújtva úgy, hogy nagyjából merőlegesek legyenek az ágyra, és keresztezze őket. A partner térdelhet közben az ágyon, az ágy előtt, ha a nő a szélére húzódik, de ha egy asztalon próbálná ki a pár a pozitúrát, akkor akár állhat is, ha úgy kényelmesebb. A keresztezett lábak szűkebbé teszik a hüvelyt, így mindkét félnek intenzív lesz a gyönyör, a férfi teste pedig a nő csiklóját is dörzsöli egy picit, ennek köszönhetően pedig könnyebben jut majd a csúcsra, és erősebb orgazmust élhet át.

A cikk az ajánló után folytatódik

Élvezet az asztalon

Ha egy kicsit már unjátok a hálószobát, jöhet a konyha vagy az étkező - a szexológusnak pedig ehhez is vannak tippjei. A nő az asztalra vagy a konyhapultra ül, enyhén széttárja lábait, a férfi pedig így hatol be állva. Ezután a nő párja dereka köré csavarja lábait, és mindketten együtt mozognak. A póz előnye, hogy izgalmasabb, mint mondjuk a misszionárius, a férfi pedig a nő csiklóját is ingerli közben. Ha túl mély lenne a behatolás, a nő partnere mellkasára támaszthatja lábait, hogy változtasson a pozitúrán.

Olló

A férfi a hátán fekszik, felhúzza az egyik lábát úgy, hogy a talpa az ágyon pihen. A nő úgy ül rá a partnerére félig háttal, enyhe terpeszben, hogy a másik felhúzott lába az ő lábai közt legyen, miközben a térdein támaszkodik az ágyon. Ez a póz szintén lehetőséget ad a csikló ingerlésére, a mély behatolásra és az erőteljes gyönyörre. 

A trükk, ami még intenzívebb orgazmust ad a nőknek

A póz- és a helyszínváltáson kívül még számos olyan lehetőség kínálkozik, amelyek nemcsak az izgalmat fokozzák, hanem garantálják az erőteljesebb élvezetet is. Figyelni kell többek közt a folyamatos légzésre, illetve arra, hogy a legtöbb nőnek a behatolás és a csikló ingerlése együttesen hozza csak meg a gyönyört. De létezik még egy apró módszer, ami szintén eget rengető élményt ígér a nőknek.

(Képek: Getty Images.)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük