18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 szexi praktika az ágyrengető orgazmusért (18+)
Ismerd meg a legforróbb női gyönyör titkát: izgasd partnered a legvégső határokig!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az igazán vadító szeretkezésnek az izgalom vadító pillanatai legalább olyan fontos részét képezik, mint maga az együttlét. Ahhoz pedig, hogy fáradtabb napokon is könnyedén lecsalogathasd barátnődről a bugyit, néha nem árt nagyobb figyelmet szentelned az izgató, szeretkezés előtti játékokra.

Csak az a szex!

A legtöbb férfi csak akkor hajlandó belemenni az izgató játszadozásba, ha készpénznek veheti, hogy lesz folytatás. Az incselkedésnek viszont éppen az volna a lényege, hogy miniatürizált küzdelem, mint az oroszlánok között, csak éppen nem ragadod meg a fogaddal kedvesed nyakát.

Pókerben sem tudod előre, hogy most érdemes bennmaradnod, mert tuti nyerő lapokat kapsz: aki kockáztat, csak az nyerhet. A nőt is éppen ezzel csábíthatod el, ha nem érdekel, hogy most megkapod vagy nem, mert annyira akarod, hogy más lehetősége nincs is.

Ahhoz, hogy férfias energiáidat kifejezésre juttasd, nem kell leszaggatnod róla a ruhát, és tökéletes frizuráját nagy műgonddal szénaboglyává változtatni: éppen a játékkal üzened meg neki, hogy mennyire szeretnéd. Hogy nemcsak akkor vagy hajlandó kibújni a nadrágodból, ha szerszámodat rögtön be is vetheted. Sajnálatos, a nő már csak ilyen: a legnagyobb paradoxon, hogy ha nem kérsz garanciát, biztos lesz szex, míg ha mindenáron csak azt akarod, könnyen hideg fogadtatásra találhatsz.

A játék menete

Állítsátok bábuitokat a Start mezőre, és dobjatok a kockával. Aki nagyobbat dob, az kezd. Hatos dobásnál dőlj hátra, és élvezd a legforróbb gyönyört! Legyen tehát az izgatás kölcsönös, oda-vissza játék. Egyetlen nő sem várja el, hogy mint a habos süteményt, ízlelgesd, nyalogasd és csókolgasd, míg ő gyönyörködve várja, hogy a koktélcseresznyéhez érj.

Jó, süteménynek lenni édes élvezet, de azért többször fordul elő ennek a szöges ellentéte, amikor a férfi kényelmesen hátradőlve játszik fagyit. Az előjáték tehát úgy az igazi, ha senki nem marad ki a körből, hanem mindketten gondoskodtok arról, hogy a másik vágya az egekig emelkedjen, mielőtt továbblépnétek. Míg te ebből a szempontból a legkisebb tiltakozás nélkül veszed tudomásul, ha barátnőd rögtön a lényegre tér, és öled felé veszi az irányt, a nőnél ez kissé komplikáltabb. A melleket ugyanis nem ér kihagyni: van, aki finoman, van, aki durván szereti, de minden nő imádja, ha a mellét kényeztetik. Mielőtt tehát a bugyi masnijánál húzódó célegyenesbe érnél, hosszú utat kell megtenned a nő testén. Nincsenek egérutak, vagy legalábbis kár igénybe venni őket.

A masnibontogató

Ha tehát örömet szeretnél szerezni párodnak, nem játszol rövidített verziót. Ahogy a nő testéről fogynak a ruhadarabok, minden egyes frissen szabaddá váló bőrfelületet boríts be kényeztető csókokkal és simogatásokkal. Egy-egy érzékenyebb területen hosszabban is elidőzhetsz: ha nem nézel mindig új terep után, hanem intenzív figyelmet szentelsz egyetlen apró bőrfelület kényeztetésének, kedvesed ki fog bújni a bőréből az izgalomtól.

Így lassan már megközelítheted a csipke szélét, és kezdheted dédelgetni kebeledben azt a vágyat, hogy az a rafinált bugyi mielőbb lekerüljön. Azonban ezen a ponton se kapj vérszemet, és szentelj legalább akkora figyelmet a bozótos-csupasz fennsíknak is, mint a többi meztelenül maradó testrésznek. Kényeztesd tehát a szeméremdombot is, ezt követően pedig kergesd kedvesed az őrületbe egy kis orális játékkal!

Nyíló rózsabimbó

A legforróbb, legizgatóbb része ugyanis az előjátéknak, ha szeretkezés előtt néhány csókkal illeted kedvesed nemi szervét. Nyelveddel finoman járd körbe a csikló környékét lassan, majd ujjaddal térképezd fel belülről partnered hüvelyét: ennek a vadító kéjnek garantáltan nem fog tudni ellenállni! Fontos azonban, hogy a kényeztető, izgató játék minden egyes mozdulata legyen erőteljes, de lassú, hogy kedvesed odafigyelhessen magára.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A vad, heves rohamoknak is megvan a helye, de ha lassú táncba kezdtetek, az előadás közepén ne válts tempót, és vezesd végig kitartóan az adott ritmusban partnered. Ha időnként ezzel a technikával időt szentelsz párod lassú izgatására, igazán forró, szenvedélyes szeretkezésben lesz végül részetek!

Ezt is szeretjük