Ennyi az ideális korkülönbség egy kapcsolatban a coach szerint - Kiakadtak a netezők a véleményén

Jake Maddock coach megosztó tanácsaival vált hírhedtté a neten. Elmondta azt is, hogy szerinte hány év az ideális korkülönbség egy kapcsolatban, és a férfinak vagy a nőnek kell idősebbnek lennie.

korkulonbseg

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A párok közti korkülönbség régóta téma, rengeteg vita születik abból, hogy ki szerint mennyi az ideális, és ha az egyik fél sokkal idősebb vagy épp sokkal fiatalabb, akkor sok rosszalló tekintettel, kéretlen véleménnyel találkoznak együtt töltött éveik során.

Persze, a kutatók és a szakértők is számos alkalommal vizsgálták a kérdést, most pedig egy coach igencsak meglepő elmélettel állt elő. Véleményén az egész net felháborodott.

Ennyi az ideális korkülönbség a coach szerint

Az ausztrál Jake Maddock - aki saját bevallása szerint több ezer embernek segített már - úgy véli, nagyon ritkán működik csak egy olyan kapcsolat, ahol egy nő egy fiatalabb férfival randevúzik. Hozzátette, szerinte biológiai oka van annak, hogy a nőknek idősebb partnert kellene keresniük, és szerinte az 5-10 év különbség a megfelelő, és a 10 a leginkább ideális.

- A férfiak és a nők érzelmi érése különböző időpontokban következik be. A szakértők szerint a férfiaknak körülbelül tíz évvel tovább elérni a teljes érzelmi érettséget, mint a nőknek - nyilatkozta a FEMAIL-nek. Azt is elárulta, hogy egy idősebb férfi kevésbé fél az elköteleződéstől, és határozottabb, jobban tudja, mit akar egy kapcsolattól, sőt a problémákat is érettebben tudja kezelni. 

Mindezek mellett arra is rámutatott, hogy szerinte az idősebb férfi „férfias energiája” ilyenkor kiteljesedhet, a nőknek pedig arra van szüksége, hogy „nőies energiájukat” erősítsék, és kövessék a férfit, akié az irányítás, és aki domináns a kapcsolatban, ráadásul ettől csak még vonzóbbak a partnerük szemében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A coach szerint egy idősebb férfi már elkövette a hibáit, és nem valószínű, hogy megismétli őket. Nem fog buta játékokat játszani a másikkal, és jó okkal választja párját, akit jobban is értékel. Kiemelte, elméletét a hollywoodi párok is alátámasztják, példaként pedig George Clooney-t említette, aki 53 évesen vette feleségül a nála 17 évvel fiatalabb Amal Clooney-t, és azóta is boldogan élnek.

Kiakadtak a netezők a véleményén

Az egyébként házas Jake Maddock véleménye érthető módon kiverte a biztosítékot az interneten, és nemcsak azért, mert sokak szerint nincs olyan, hogy valamennyi korkülönbséggel működhet csak igazán jól egy viszony, vagy túl soknak tartották a tíz évet, hanem azért is, amiért azt állította, a nőknek a domináns férfit kell követniük. 

De nem ez volt az egyetlen népszerűtlen tanácsa: azt is elmondta már, hogy egy férfi sosem költözhet a nő lakásába, vagy közös otthonra van szükség, vagy pedig a nőnek kell partneréhez bútoroznia. Emellett szerinte egy héten három alkalommal kötelező a szex - és nem lehetnek kifogások egyik fél részéről sem -, de olyat is mondott már, hogy egy nő sosem hívhat randevúra egy férfit, mindig a férfinak kell kezdeményeznie, és neki is kell fizetnie a találkán.

Képeikkel üzentek a nagy korkülönbséggel élő párok

Egyre többen igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy bizony akár tíz-húsz évnyi korkülönbséggel is lehet igazán boldog egy kapcsolat. 

Ezt is szeretjük