Hol vannak a férfihűség határai a pasi szerint?
Egyikük elárulja!
Mi az, aminek még ellen tud állni a férfi, és mi az, ami már túl sok a kísértésből? Íme, a válaszok!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pasihűségnek nincs határa. Vagy, ha van, hát körbe tutira nem atombiztos betonfallal kerítették. Elmondom, mit gondolok: inkább valami asszonynevű hajón, kétárbocos bárkán téblábolhat ez a kapcsolatban szuszogó, kicsit rumszagos férfiúi lét, a túloldalon háborog a tenger, a háttérben pedig kebles szirének éneklik a mázos popslágert, filmzene gyanánt. A férfi kőfalat áttörni nem képes. De úszni azért még éppen tud.

Szextelenség

A vágyódás cudar bestia: a fickó hátába ül, nem ereszti, a hajába csimpaszkodik, illetlenségeket motyorog a fülébe, akár egy részeg és bogáncsos, zsíros képű manó. A vágy, az kérem, ragad. A vágy az, meg a szenvedély - ami pediglen nagyjából a szex. Vagy, ha nem is ugyanarról beszélünk, azért a vezetéknevük tutira egyazon.

Az úgynevezett szexhiány árnyékában történő hűtlenség a férfi fejében jogos, már-már kötelező lépés. Ha az asszonyka teszem azt, rosszul főz, attól a hapsi még nem hagyja el. Értem ezalatt: egy kapcsolatban számol az ember a hibákkal, látja őket, tudomásul veszi, néha vigyorog rajtuk, a másikkal összekacsint.

Hogy lehet odakozmálni egy vajas kenyeret, anya? - kérdezzük időnként, és rötyögünk, mint akiknek a lábára léptek. Na, a kevés szex: nem kacagós, nincsen összekacsintás. Az a bimbózó nihil. A befelé növő bajusz.

A szextelenség az az állapot, mikor nem elég az annyi, amennyi. A hapsikban - gondolom, a nőkben is - van valami mérce, ami a minimum, vagy inkább az optimális mennyiségre mutat. Nem tudjuk, mérik-e a szexet, és, ha mérik, vajon grammban, méterben vagy kilojoule-ban teszik-e.

Mindenesetre, ha ezen a bizonyos kijelölt ponton be nem áll, esetleg túl nem fut a kis piros pöcök, akkor hiába minden: bajok lesznek. Vagy már vannak is. A barométer esőre áll.

Idegen csajok, égben edzve

A téma az előbbivel nem azonos, ellenben tegező viszonyban vannak. A főszereplők pláne. A vágyipari szakmunkások és bedolgozók, a tűsarkúpatás nőstényördögök, a veres üstökű szexboszorkák: ezek mind-mind bűbájjal dolgoznak. Vágyra gyúrnak az edzőtáborban, legyen az bárhol. Épp ezért talpig manus kell, aki ki tudja őket kerülni egy-egy parazsat pattintó nyári éjszakán, mikor még a farkasok is a kangörcstől üvöltenek. Bizonyos csajokat és szituációkat nehéz csak úgy ottfelejteni másoknak. Egy régi, facér, kicsit kapatos kedvest, hatalmas dudákkal, illetve apró, rámutató magatartásnyi mosollyal a szája szegletében. Kettő bugyira vetkőzött svéd diáklányt, mellesleg ikrek. Tetszenek érteni.

A tettlegességről tehát - legyen az a fenti dilemmák közül az ább vagy a bébb -, mint tiltott határátlépésről beszélünk itt. Viszont hűtlenségnek számít-e a flört a hapsi fejében? Igen is, meg nem is. Apró kis bűn, mint májkrémkonzervet lopni - de ennyi erővel csórhattam volna Swarovski-kristályt is. A dolog izgalma miatt flörtöl a pasas, ellenben a tisztességes kollégák az idegen húsoknak kalandozás közben csak az illatát szeretnék behabzsolni.

Abszolút határon belül dolgozik a flört. Az őrök persze kibiztosítják a fegyvert, olyan közel merészkedtünk, de célra még nem tartanak, még nem.

Mit tegyél, ha megcsaltak?

Ha párod nemcsak táncol azon a bizonyos határon, de kiderül, hogy sajnos át is lépte, a te helyzeted sem könnyű. Ha szeretnéd tudni, mit tehetsz ilyenkor, nézd meg videónkat!

Durva összeveszések

A veszekvés olyan kiskapu, amit a megcsalás nevű, büdös szájú szörnyeteg Van Damme-i pörgőrúgással szokik sarkig kitárni. A veszekedés, az egymásra köpködés után, illetve könnyelmű mód engedve a némi alkohol meglehetősen zavaros és kusza érveinek kukát rugdosni, pártplakátokra komisz ábrákat firkálni, kerthelyiségekből fizetés nélkül távozni, illetve megcsalni a kedvest már-már paplanmeleg életnek tűnik. Legalábbis abban a pillanatban.

Ha a férfit úgymond felhúzzák, amikor jobbról bezakatol a hatharmincas Hát De Nem Érti Meg, a fejében bekattan a spenót: gőzzé lesz a józanság, a Pokol Angyalainak Los Angeles-i tagozata motorozza el az agyát, nem lát, nem hall, és a megesett igazságtalanság felett érzett pipacspiros bánatában asztalt-széket borít, urambocsá' Pataki Attila cigánypopjára mulat, majd idegen asszonyi ölekben keres vigasztalást.

Jobban mondva előfordulhat. Ez is egyfajta kerítése a hűségnek. Ha ezt részegen átugorja, ha dühből-bánatból piálva keveredik szanaszét a szerelem mezején, másnap nagyon szégyellni fogja magát, és olyan lesz, mint egy nagyobbacska darab, ennivaló rajzfilmfigura, akit este 11-kor a pornócsatornán felejtettek, és most nem is érti igazából, hogy mi a fene történt.

Ezt is szeretjük