18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mennyi szexre vágyik a pasi?

Megcsal, ha nem adod meg neki?

Számít-e a férfinál a mennyiség, vagy inkább a minőségre hajt? A férfi most elmondja az igazat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szextelenség nagy úr. Olyan nagy, hogy simán asztalt borít, ha nem tetszik neki valaminek a szaga - például ha odakozmált a párkapcsolat, azt egyáltalában nem állja. Olyan nagy mifene, hogy a férfi megszeppenve áll, ha esőtől csatakos, borzas fejjel a sötétből kilép elé. Nincs ellene mit tenni, hiába a fokhagyma is.

A nemi vágyrul

A pasival az a baj, hogy nem méricskél, nem viszonyít: ami kevés, az nagyjából nincs. Nem létezik, a legkevésbé sem egzisztál: még csak nem is piheg. Esetünkben a kevés szex a nulla szexel egyenlő. Mintha nem is lenne még az a szombat esti röpke összebújás se, ami egyébként volt, kitűnő kufirc, de ez most mellékes. És miért az? Mert a férfinak igaza van, ez a tény pedig fénykarddal csapná kettőbe az ő megbonthatatlannak hitt, arccsapásra szánt gordiuszi csomóját.

Hát lehet így élni? - kérdezi magától a megbántott manus. És nem lehet, és elmegy a kiskocsmába, kinótázza magából a rosszlelket, és csatakrészegen hazaesvén alkoholgőzzel búgja tele az ő nejét, aki ettől, maga sem érti, de robbanó nemi vágyat érez valahol a hastáján, minek okán maga alá teperi a fickóját, és kiszipolyozza belőle a velőt is.
Persze nem.

Azt tessék megérteni, hogy nincsenek tételek. Aki a hapsit mennyiség alapján porciózná fel, az vagy keressen magának egy vérbő patikuslegényt, vagy vonuljon zárdába. Recept nem létezik, mi legalábbis eggyel sem szolgálhatunk. Vannak nagyétkűek, és szikár vegák - pont.

Ellenben egy hapsinak a nemi vágyat kordában tartani - lehet, vannak ugye önkioldások, melyek az étvágyat ideig-óráig le képesek csillapítani. A kérdés az: trükközni vajh' érdemes? Ha egy kapcsolatban nem fortyog a leveses kémia, ha - nem feltétlenül a pasinak - kevés a sok, avagy sok a kevés, akkor ott bajok vannak-e?

A szexrül

Beszélgethetünk lélekről, meg turbékoló vadgalambokról, sétálgathatunk pisszegve, lábujjhegyen a rózsakert szagos fövenyén: akinek egy kapcsolatban a hancúr csupán másodlagos valami, az vagy hazudik, vagy komolyan gondolja, és akkor szimplán csak hülye.

Megjegyzés: maga a turbékolás kifejezés sem két bolyhos kisállat kommunikációs szerepvállalásának kiválóságát hivatott kifejezni, hanem. A szex a mérleg nyelve. Ha nem kerül egyensúlyba, az előbb-utóbb bilit borít. Nem biztos, hogy látványosan. Elsőképp tüske lesz, kavics a cipőben, szúnyogcsípés.

Aztán a pasi azt veszi észre, szép fokozatosan, illetve először észre sem veszi, csak amikor már vág az istráng, hogy bilincsben van, bezárták a kalodába. Később a mániájává lesz, hogy a kulcs ott búvik az egyéb lányok bugyijában, és, mit csináljunk: kutakodásba kezd.

Vagy mondunk mást: a pasi begyűlik, mint a fertőzött seb, és begyűlölködi magát, akár rossz autó a hegyre föl. Marhaságon akad ki. Mindenért a csajszi lesz a hibás, még akkor is, ha nem. És mi van a háttérben? A dugáshiány. Csupáncsak az, hogy nem kapta meg, vagy nem úgy, nem olyan mennyiségben azt, ami szerinte neki alanyi jogon jár.

Erre tessék masnit kötni. De szép legyen ám!

A válaszokrul

A vicces az egészben az, hogy az évezredek során a nő jussa lett a kommunikáció hiánya felett siránkozni - a János, hiába mondom neki, Nem Érti Meg - mi most mégis kénytelenek vagyunk visszavenni a jussot.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Márhogy most komolyan: mint ahogy azt fentebb már emlegettünk, recept az nincs. Illetve van, de azt mindenki maga állítja ki.
Milyen asszonyka az, aki idegeneknél érdeklődik az ura dolgáról? Rettenet.

Ezt is szeretjük