4 boszorkányos praktika, amivel magadba bolondíthatod
Akad olyan férfi, aki nem akar hallani barátnőről. Hogyan szerezheted meg mégis?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vonzás szabályai nem mindig alakulnak olyan egyértelműen, ahogy az a nagy könyvben és az amerikai filmekben meg van írva. A legnagyobb beteljesedést ígérő első csók után van úgy, hogy nem a holtomiglan-holtodiglan következik, hanem valami egészen más. Váratlanul megejtett telefonhívások, kiszámíthatatlan légyottok kusza rengetegében még az is kiderülhet, hogy nem te vagy az egyetlen a sármos képű szívtipró életében.

Kellemetlen viszonyok

Ha úgy alakul, hogy rádtalál a szerelem, de nem egészen olyan körülmények között, ahogy szeretnéd, itt az ideje boszorkányos praktikákhoz folyamodni! Természetesen vannak tabuk: nem illendő például az álompasit elszeretni a menyasszonya vagy a felesége mellől, legyen akármekkora hóhányó szoknyapecér.

Különben is, ha sikerülne is ezt elérned, gondolj arra, hogy te sem számíthatnál tőle jobbra a jövőben, az ilyen esetekben tehát hátraarc, és gyors eltűnés a ködben.

Ha azonban egy szerelmi háromszögbe keveredsz, ahol a szerszáma után loholó pasi csak azt nem tudja eldönteni, hogy melyikőtöket válassza, nyitva áll előtted a pálya, és nem tilos a női fortélyok bevetése. Természetesen olyan helyzet is előfordulhat, hogy csak kétszereplős a meccs, azonban a meglett férfiú nem gondolja olyan komolyan, mint te. Ilyen esetben könnyedén jobb belátásra térítheted a tétova férfiút, ha bebizonyítod neki, hogy a te ágyadnál puhább a föld kerekén nincsen, a szenvedélyes részletekről már nem is beszélve.

Teljes körű tatarozás

Annak érdekében, hogy szíved választottja előtt minél ellenállhatatlanabb színben tűnj fel, minden praktikát be kell vetni. Irány tehát a kozmetikus, és egy teljes körű szőrtelenítés, majd csapd fel a férfiúi vágy lexikonját, és szabd át becses szőrzeted fazonját a kívánalmak szerint.

Természetesen előfordulhat, hogy a finomságok iránt kevéssé fogékony pasi a szőrtelen részletek felett olajozottan siklik el, te azonban mindenképpen csábítóbbnak és magabiztosabbnak fogod érezni magad. Ebben a helyzetben pedig ez a legfontosabb, ugyanis a legtöbb férfit az ragadja meg, ha egy önálló, autonóm nőt hódíthat meg, nem pedig az, ha egy tejbe esett madárkát kell megmentenie. Természetesen nem mindegy az sem, hogy mennyire villan az a dekoltázs: villanjon nagyon, de ne túlzottan! Találd meg az arany középutat, ami testalkatod előnyeit a leginkább hangsúlyozza, de öltözködésed semmiképpen ne legyen túl harsány, mert akkor a pasi nem a szívéhez fog nyúlni, hanem inkább a pénztárcájához.

Az erősebbik Nem

Ha önmagadat és küllemedet helyreraktad, jöhet egy kis játék. Ha azt szeretnéd, hogy a pasi a te ágyadban kössön ki éjszakára, egyáltalán ne mutasd ki! Légy erős, és ne hívogasd, bókjaira pedig reagálj kimérten. Ez ugyanis ellenállhatatlanul felébreszti benne a vadászösztönt, és nem akar majd mást, mint megszerezni téged. Ebben a játékban nehéz megteremteni azt az egyensúlyt, hogy éppen csak annyira legyél elutasító, hogy minden egyes porcikájával akarjon téged, de barátnőid biztosan el tudnak látni néhány tanáccsal. Ha mindenképpen azt érzed, hogy muszáj felhívnod, inkább menj el szórakozni: ne érezze azt, hogy az életed tőle függ, hogy csak vele vannak programjaid, és legfőképpen azt a riasztó tényt, hogy gondolataidnak nagy részét ő tölti ki. Ha túlságosan szabadnak érzi magát, egy idő után legfőbb vágya lesz majd belesétálni az édes csapdába.

Most akkor járunk?

A legnehezebb lépés pedig, hogy a bűvös kérdést még csak véletlenül se mondd ki, soha. Hogyha szeretőd lassan több este hajtja álomra fejét nálad, mint saját otthonában, ha szeretkezés után nem kapja magára alsónadrágját, hanem szentel arra időt, hogy beszélgessetek, valószínűleg nyert ügyed van. A legbiztosabb jel azonban az, ha még arra is vállalkozik, hogy magadra hagyjon a telefonjával. Ebben az esetben akármennyire is bizsereg az ujjad, ne nyúlj a kis készülékhez, hanem elégedett mosollyal nyugtázd bizalmát.

Ennyi pozitív jel után már próbára is teheted: hívd el egy hétvégi kirándulásra, amit egy ínycsiklandozó ebéd követ, azonban a program előre várható időtartamát ne kösd az orrára. Ha estefelé nem kezd nyugtalankodni, hanem még éjszakára is örömmel nálad marad, hallgass a női megérzésedre, és hidd el: nincs másik nő az életében.

Ezt is szeretjük