Sokan kiakadtak a 62 éves nő és a 26 éves férfi házasságán, pedig most boldogabbak, mint valaha
A 36 év korkülönbség miatt sokan kételkedtek a pár szerelmében, és rengetegen elítélték őket.

korkulonbseg hazassag cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagy korkülönbséggel élő párok gyakran válnak pletyka tárgyává, és sokan kérdőjelezik meg szerelmük valódiságát, őszinteségét. 

A 62 éves Isabell Dibble és férje, a 26 éves Bayram Boussada is rengeteg előítélettel találkoznak, ők azonban úgy érzik, együtt most boldogabbak, mint valaha.

36 év korkülönbséggel szerettek egymásba

A taxisofőrként dolgozó tunéziai férfi 2019 májusában jelölte ismerősnek Isabellt a Facebookon. Mivel a nő összetévesztette a baristával, akivel nyaralása során ismerkedett meg, visszautasította a felkérését - úgy gondolta, túl fiatal hozzá. De aztán amikor a közösségi oldal újra feldobta a profilját a lehetséges ismerősök között, elgondolkodott, és üzenetet küldött a férfinak. Bár kiderült, hogy Bayram nem az, akinek hitte, mégis beszélgetésbe elegyedtek, és hónapokon keresztül chateltek, telefonáltak egymással.

Egyre közelebb kerültek, azonban a recepciósként dolgozó nő szkeptikus volt a kapcsolatot illetően, ugyanis nem gondolta, hogy 36 évnyi korkülönbséggel valóban működhetne kettejük között a dolog. Végül Tunéziába utazott, és személyesen is találkoztak. Az első randi igencsak hosszúra nyúlt: Isabell egy hétig Bayrammal maradt, ezután pedig a férfi meg is kérte a kezét. A válasz igen volt, az esküvőt pedig néhány hónappal később tartották szintén Tunéziában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megismerkedésüket hamar házasság követte

A tízszeres nagymama elárulta, nemcsak ő, de családja is kételkedett kettejük kapcsolatában, sőt szinte sokkolta őket a lánykérés híre, és óvatosságra intették. Főképp lánya ellenezte a döntést, de ma már mindenki elfogadta és támogatja szerelmüket. Isabell hozzátette, rengeteg, az övékhez hasonló történetet olvasott, és tisztában volt vele, hogy több racionális érv is szól házasságuk ellen. Bayram azonban sosem kért tőle pénzt, sőt igazából semmilyen szívességet sem, és még az sem számított neki, hogy hol élnek majd, melyiküknek kell költöznie - a férfinél Tunéziában, vagy a nőnél Nagy-Britanniában. Végül egyébként utóbbi mellett döntöttek.

korkulonbseg hazassag 3
Fotó: Northfoto

Bayram elmondta, felesége nagyon boldoggá teszi, és örül, hogy kölcsönösen megbíznak egymásban. Hangsúlyozta: a kor csak egy szám, és ő nem egy idősebb, hanem egy csodás nőt lát párjában. Már családjaik is megismerték és elfogadták szerelmüket: Isabell lánya szerint látszik rajtuk, mennyire őszinte a viszonyuk, és hogy valóban szeretik egymást.

A pár az interneten osztotta meg történetét, ahol szintén nagy port kavartak: a kommentelőktől kaptak hideget-meleget, de csak azt szerették volna megmutatni, hogy nagy korkülönbséggel is lehet igazán boldog egy kapcsolat. Az idő majd eldönti.

33 év korkülönbséggel is szeretik egymást

A 25 éves Ronyea Keyaira egy 58 éves férfiba szeretett bele, kapcsolatuk miatt pedig szinte rendszeresen válnak rosszalló tekintetek és durva beszólások áldozataivá. Szerelmüket még mindig nehezíti a sok ítélkezés, amivel szembe kell nézniük - ezért is osztotta meg történetüket.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük