"35 éves nő vagyok, és ezért választottam egy 25 éves pasit" - Őszintén arról, ha fiatalabb a férfi
Őszinte vallomások arról, miért jobbak vagy rosszabbak a fiatal férfiak.

fiatalabb ferfi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre több nő próbálja ki, hogy milyen is egy sokkal fiatalabb partnerrel lenni. Egyesek teljesen elítélik a korkülönbséget, mások úgy gondolják, a hatalmas különbség miatt lehetetlen harmonikus, hosszú távú kapcsolatot kialakítani, megint mások viszont arra esküsznek, hogy sokkal jobb, ha akár 10-20 évvel fiatalabb férfi a párjuk.

Sokan kíváncsiak is, miért döntenek huszonéves vagy harmincas férfiak mellett a nők, most pedig meg is tudhatod, ugyanis néhányan elmesélték a tapasztalataikat a Women's Health magazinnak.

A fiatal férfi megfiatalít?

A 38 éves Amanda egy 29 éves férfit választott, és egyáltalán nem bánta meg, sőt.

- Ő pont az a fajta pasi, aki megnéz egy képet Sharon Stone-ról, és azt mondja: Hűű, de szexi! Szóval szerintem ő alapból is az idősebb nőkre bukik - mesélte a nő, és azt is elmondta, hogy sokszor bizonytalannak érzi magát, mert a párja ismerősei közül mindig ő a legidősebb, de a férfi, Sebastian mindig büszke rá, és megvédi a kínos kérdésektől.

szexi gif.gif

- Megmutatja, hogy büszke arra, hogy velem lehet, és nagyon gyengéden bánik velem. Szerintem egy fiatal pasi mindig eléri azt, hogy szexinek érezd magad - tette hozzá Amanda, aki azt mondta, hogy a jövővel kapcsolatban is közösek a terveik.

A 35 éves Tamara egy nála tíz évvel fiatalabb férfival járt, és csakis pozitív tapasztalatai vannak.

- Imádtam a kapcsolatunkat, mert erősnek éreztem magam miatta. Én döntöttem mindenben, legyen szó a nyaralásról, illetve arról, hogy mit együnk, de én is fizettem mindent. Nagyon jól éreztem magam, sokkal függetlenebbnek, élettelibbnek, és nagyon jól szórakoztunk. Mindig hívott magával bulizni, rám szólt, ha a szabadidőmben a céges e-mailjeimet nézegettem, valahogy megfiatalított és felszabadulttá tett. Egy év után viszont szakítottunk, mert megcsalt egy még nála is fiatalabb lánnyal. De rájöttem, hogy egyébként sem lett volna közös jövőnk - mesélte a nő.

beyonce gif.gif

Amy pedig 41 éves korában jött össze egy 33 éves férfival.

- Nagyon izgalmas volt az egész. Szeretett koncertekre járni, bárokba, és ezért sok olyan helyre jutottam el vele, ahová magamtól nem mentem volna. Három hónapig jártunk csak, de amíg együtt voltunk, sokkal fiatalabbnak éreztem magam. Egy idő után viszont ezek a jó dolgok kezdtek inkább fárasztóak lenni, mert sokszor több kedvem lett volna otthon ülni, mint állandóan bulizni - mesélte a nő, aki örül, hogy kipróbálta, milyen is jóval fiatalabb férfival járni.

szexi 2 gif.gif

Vannak negatívumok is

Sokan említették azonban azt is, hogy bár általában pozitív élményeik vannak a fiatalabb férfival való randizásról, vannak azért árnyoldalai a dolognak. Például az anyagi különbségek miatt is sok probléma felmerülhet, de a vágyak, a jövőbeli célkitűzések, sőt, sokszor még az esti program terve is nagyon eltér, ha nagy a korkülönbség. Abban viszont mindannyian egyetértettek, hogy ha valaki beleszeret a másikba, jól érzik magukat együtt, mindketten ugyanazt akarják, akkor egyáltalán nem számít a kor.

Ezt is szeretjük