Egyetlen dolog, ami segíthet szakítás után
Nem is hinnéd, hogy ilyen egyszerű
Most megtudhatod, mi lehet a gyógyír, ha összetört a szíved.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem sok szomorúbb és fájdalmasabb dolog létezik, mint az, amikor két ember közt véget ér egy szerelem. Bár az élet velejárói a nehezebb periódusok is, melyeket át kell vészelni, ez bizony az érintetteket nem igazán vigasztalja.

Ilyenkor az ember, függetlenül attól, hogy ő vagy a párja szakított, úgy érzi, kitéptek egy darabot a szívéből.

Mindaz, ami addig az övék volt, amit szerettek volna a jövőben, a kettejük közti kötelék egyszerre szertefoszlik, és marad a helyén a tátongó üresség.

A fájdalmat mindenki másképp éli meg, és másképp próbálja orvosolni. Van, aki sportol, van, aki csak sír és sír, van, aki reggeltől estig beszélget az érzéseiről, más bulizással csillapítja a fájdalmát. Mindenkinek van egy jól bevált módszere, amit az évek során kitapasztal.

Ha nem segít a bevált módszer

Van azonban olyan helyzet is, amikor az ember hiába veti be a korábban jól bevált trükköket, semmi nem segít.

Nem szabadítja fel, ha kifulladásig hajtja magát, vagy telesír egy százas csomag zsebkendőt, nem segít a lelkizés, és a bulizás pláne nem megy.

Ez leggyakrabban azzal fordul elő, akit elhagytak, de még szerelmes, vagy, aki valamiért megmenthetetlennek ítélte a kapcsolatát, és szakított, de mindeközben nagyon sajnálja mindazt, amit elveszített. A szomorúság tehát sokszor csillapíthatatlannak tűnik, pedig nem is olyan reménytelen a helyzet, mint azt sokan gondolnák.

Az egyénileg megtapasztalt szívgyógyító praktikákon felül ugyanis van egy valami, ami mindenkinek segíthet: az embernek meg kell békélnie önmagával. Itt kezdődik minden, ez a kiindulópont a talpraállás felé, az első lépés a boldogság újra megtalálásának útján. Ugye, milyen egyszerű? Erre a legtöbb ember nem is gondol, hisz folyvást elvesztett párjára, visszaszerzésére, a kapcsolat szép pillanataira gondol, és ez a másik megközelítés eszébe sem jut.

Nézd meg az alábbi videót, és tudd meg, hogyan gyógyulhat meg a szíved rövid idő alatt szakítás után!

OLVASD EL EZT IS!

szakitas lead
  • szakítás
  • párkapcsolat

8 nap, 8 lépés

Ezt is szeretjük