8 furcsa viselkedés, amivel a kutya üzen a gazdinak - Te tudod, mit jeleznek velük?

Ezeknek a kutyaszokásoknak a magyarázatát érdemes ismernie minden gazdinak.

Furcsa kutyaviselkedések magyarázata
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A te kutyád is csinál néha olyan dolgokat, amiket egyáltalán nem értesz? A kedvencek hajlamosak mindig meglepni a gazdit valami furcsasággal, ami vicces vagy akár bosszantó is lehet, de bármit is tesznek, érdemes utánajárni a magyarázatnak.

A kutyusoknak vannak kölyökkorban berögzült és később, a gazdival való együttélés során elsajátított szokásaik, és olyanok is, amik különböző, akár egészségügyi problémákat is jelezhetnek.

Furcsa kutyaviselkedések magyarázata

A következő szokatlannak vélt kutyaviselkedéseket jó, ha ismeri a gazdi. És nemcsak azért, hogy tudja, mit miért csinál a négylábú, hanem azért is, mert néhányukkal üzennek az embereknek. Kattints a képekre, és olvasd el a furcsa szokások magyarázatát!

Olvass tovább! Jelek, hogy a kutyád szeret

Rengetegféleképp jelzi feléd a kutyád azt, hogy mennyire szeret: a következő viselkedésekkel szintén az érzéseit akarja elmondani.

Hogy mutatja meg a kutya, ha szereti a gazdáját? Nem mindegyikről sejtenéd, hogy ezt jelenti

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük