Csak flörtöl, vagy komolyan gondolja?

Innen tudhatod, mi sül ki belőle

Négy egyértelmű jel, amiből következtethetsz.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor az ember lánya ismerkedik egy pasival, a saját terveivel többé-kevésbé már kezdettől fogva tisztában van. Szimpatikus-e, tetszik-e neki a férfi? Lenne-e a barátnője? El tudná-e képzelni vele a jövőt? Azt azonban, mi van a férfi fejében, sajnos már nem ilyen egyértelműen tudja.

Ha te is éppen szingli vagy, és szeretnél kicsit olvasni a frissen megismert pasi gondolataiban, akkor érdemes a következő három dolgot figyelned. Ezekből ugyanis kiderül, hogy komolyan gondolja-e veled a dolgot, vagy csak egy futó kalandot, egyszerű flörtöt lát benned.

Érdeklődik felőled

Ha a pasi udvarlása nem merül ki abban, hogy milyen jól nézel ki, és hogy mennyire szeretné, ha felmennétek hozzá egyszer filmezni, hanem kérdez a családodról, a munkádról, a hobbijaidról, a kutyádról, valamint az életedről általában, akkor több mint valószínű, hogy nem rövid távra tervez veled.

Az a férfi ugyanis, aki csak flörtölni akar, nem megy bele feleslegesen a részletekbe. Számára a felületesség a jelszó, minél kevesebb karcsapással minél messzebbre - lehetőleg az ágyig - úszni.

Mesél magáról

Nem csak nagy vonalakban, természetesen. Beavat az életébe, mesél a barátairól, a családjáról, arról, mit szeret és mit nem szeret csinálni, milyen vágyai és tervei vannak. Az a pasi, aki komolyan gondolja, hagyja és akarja, hogy megismerd.

Aki viszont nem gondolja komolyan, keveset árul el magáról, hajlamos fényezni magát, és ha számára túl indiszkrét kérdés merül fel, például a jövőjét, családját, vágyait illetően, elvicceli a dolgot.

Így viselkedik ismerősei előtt

Véletlenül összetalálkoztok az egyik barátjával vagy rokonával. Ha a pasi komolyan gondolja, udvariasan bemutat téged az ismerősének, és akár mesél is rólad vagy arról, hogy épp hová mentek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Aki azonban csak futó kalandot lát benned, egy ilyen szituációban könnyen lehet, hogy be sem mutat, csak beszélget a másikkal a fejed felett valami egészen más dologról. Az ilyen helyzetek különös ismertetőjegye, hogy mindhárom ember nagyon kellemetlenül érzi magát. Te azért, mert nem ezt várnád, a pasi azért, mert nem akarta, hogy együtt lásson titeket az ismerőse, szegény ismerős pedig azért, mert végig azon tűnődik, ki is lehetsz te tulajdonképpen.

Beszél a távoli jövőről

Nagyon árulkodó tényező. Persze nem a házasságra kell gondolni, hiszen jóformán egy az ezerhez az esély, hogy egy pasi a kezdetek kezdetén elkezdene erről álmodozni, ami nem baj, mert nem is lenne egészséges dolog.

Olyan mondatokból azonban, amelyekben például arról beszél, melyik kedvenc városába utazhatnátok el jövő nyáron együtt, tudhatod, hogy hosszú távra tervez veled, máskülönben csak a holnapról, vagy maximum a következő hétről beszélne, nem pedig egy évre előre gondolkodna.

Ezt is szeretjük