18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Szerszám-körkép (+18!)
A méret a lényeg?
Van, aki a kicsit, van, aki a nagyot szereti. De hogy van ez az ágyban? Tudd meg, mi a fontosabb a nőnek: a puszta testiség vagy az érzelem?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden férfi legfőbb éke a nemi szerve, legalábbis szerintük. Azonban mennyire fontos eme becses szerv mérete? A legtöbb pasi számára az első számú probléma az életben, amivel majdhogynem a tápláló női mell első szájba vételétől kezdődően foglalkoznak.

Az evolúciós beidegződés következtében a férfi a szaporodásért vívott harcban szervi paramétereit összevetve küzd meg. Éles karmok, színes farktollak és lobogó sörény híján szerencsétlen férfiembernek maradt a meztelen igazság. A küzdelembe azonban talán a prédának is van némi beleszólása.

Apró Casanova

Ha már a kényes méret-kérdésnél tartunk, felmerül az is, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás? Vajon a nők generálták a férfiakban ezt a méretközpontúságot, vagy ők saját magukat szelektálják péniszük szerint? Abból kiindulva, hogy néhány századdal ezelőtt a nőknek még szavazati joga sem volt, és a férfi teste helyett legfeljebb a saját főztjét kritizálhatta, valószínűleg ez utóbbi lehet az ok. Tehát uraim, a felfordulásért csak magukat okolhatják, ugyanis a gyengébbik nem képviselői csak az utóbbi pár évtizedben merik kritikusabban nézegetni a férfiak ékességét.

A helyzet azonban korántsem tragikus, ugyanis még mindig többen vannak azok, akik nem a méret alapján ítélik meg a férfi szexuális affinitását, hanem inkább gyakorlati tapasztalatokra alapoznak. Sőt, vannak, akik egyenesen előnyben részesítik a mértani közép felé hajló méretet, mondván, hogy a férfi kisebb szerszámmal jobban teljesít. Ha tehát nem áldott meg a sors különlegesen extrém méretekkel, akkor sem kell elkeseredned. A nőnek sokkal fontosabb a törődés és az odafigyelés, mint maga az orgazmus, azonban a gyönyör is nagyrészt érzelmi alapon történik. Ha tehát úgy érzi barátnőd, hogy elég odafigyelést kap tőled, könnyebben jut el a csúcsra.

Azt a hibát azonban semmiképp ne kövesd el, hogy méretes szerved folytán görög félistennek gondolod magad, és természetesnek veszed, hogy a nők a lábaid elé hullanak. Ez ugyanis nem így fog történni, mivel az önhittség kellőképpen lehangoló ahhoz, hogy a hölgy inkább másik, odaadóbb partner után nézzen.

Fogpiszkáló vagy fatörzs?

A hosszal szemben azonban a pénisz körmérete már számít. Hogy miért? Senki nem szeret télen nagy kesztyűben járni, amit átjár a huzat, és leesik a kézről. A nővel is ez a helyzet: szereti, ha valami kitölti. Míg a hosszméret anatómiailag kevésbé számít, mivel a nők G-pontja a hüvely elülső részében található, a körméret annál többet ad hozzá az élvezetes együttléthez. Azonban, ahogy a pénisz mérete is változó, úgy a hüvely is egyénenként más és más. Nem biztos tehát, hogy tekintélyes méretednek egy szokatlanul szűk hölgy is örülni fog, azonban egy kis kényeztetéssel mindent meg lehet oldani: ha túl nagy vagy, aktus előtt kényeztesd partneredet orálisan, ha kellőképpen felizgatod, nem lesz gond.

A pisai ferde torony

Természetesen léteznek fetisiszta nők is, akik elől nincs menekvés. Aki hamarabb veszi szemügyre, hogy mit rejt a nadrág, mint a férfi szeme színét. Ők az igazi maximalisták, akiknek konkrét elképzelése van arról, hogy milyen hosszú és milyen széles legyen egy pénisz, sőt, bár hihetetlenül hangzik, de esetenként még arról is, hogy merre és hány fokban ferdüljön.

Ha ilyen nővel találkozol, jobb, ha csak egy éjszakára tervezel, ugyanis érzelem, az soha nem lesz a kapcsolatotokban.

Ez a jelenség azonban ritka. Bár természetesen hevesebb szeretkezés közben okozhatsz némi fájdalmat partnerednek azáltal, hogy behatolás közben a méhnyak nyúlványába ütközöl, ez azonban könnyen kiküszöbölhető pózváltással. Egyébiránt a nők többségének minden szervi paraméternél fontosabb az érzelem, úgyhogy a szíveddel hódíts, ne a testeddel.

Ezt is szeretjük