Hogyan éld ki legforróbb szexfantáziád?
Nem mered elmondani, hogy mire vágysz az ágyban? Ne tedd! Segítünk, hogyan vezesd rá párodat álmaid megvalósítására.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pasik többségének szexuális fantáziája igen könnyen kitalálható: három gyönyörű nő egy nagy jacuzziban, két gyönyörű nő egy hatalmas franciaágyon, négy gyönyörű nő egy eldugott finom homokos strandon… Azonban nem csak nő-nő fantáziák szerepelnek a piszkos férfi elmékben. Akadnak azért hétköznapibb, magát a pasit is résztvevőként szerepeltető álmok, hogy csak egyet említsek: könnyed orális szex, a kedvenc sorozat nézése közben.

Álmodozni szabad – sőt, kell is -, és ebben bizony senki nem tudja a pasikat megállítani. Jöjjenek hát a leggyakoribb férfi fantáziák, és azok beteljesülésének esélyei.

Hármas

Ez a kemény dió kategóriába sorolandó. Miért? Néhány várható reakció a felvetésre: „Szóval egy másik nőt is be akarsz hozni a hálószobánkba?”, „Én nem vagyok elég szexi/tapasztalt/vékony számodra?”. Bizony, ha ilyet kérsz a párodtól, alaposan át kell gondolnod, mennyire erős közöttetek a bizalom, hiszen félelemmel töltheti el barátnődet egy másik nő bevonása.
Izgalmasnak tűnik egy fantáziabeli harmadikat - legyen az akár férfi vagy nő - az ágyadba képzelned, azonban a megvalósítás előtt feltétlenül játszatok el közösen a gondolattal. Már a közös álmodozást is igen izgatónak élhetitek meg együtt, azonban mindezt meg is kell valósítani. Egy harmadikat beengedni a legintimebb teretekbe igen nagy problémákkal járhat. Még ha párod bele is egyezik, várhatóan csak az esetek kis százalékában alakul zökkenőmentesen a dolog, veszekedésre vagy akár szakításra is készülj fel.

Remény-százalék: 40%

Anális örömök

A férfitársadalom többségétől ezeket az örömöket igen csak megalapozott indokok miatt megvonják a hölgyek: gyakran fájdalmas, kellemetlen és körülményes. Ez azonban nem akadályozza meg a pasikat a további fantáziálgatásban. Ne gondold, hogy a nők egy említésre méltó százaléka nem leli örömét a popsiszexben.

Ha egyértelmű érdeklődéssel találkozol, akkor már csak a gyengédségeden múlik, hogy életre is keltsd. Fontos, hogy vágyadat szabadon megoszd pároddal, hiszen egy társadalmilag már elfogadott szexuális kérdésről van szó. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a párod is elfogadta. Rengeteg gátlása, ellenérzése lehet az üggyel kapcsolatban. Ezeket először szóban oszlasd el, de nem szabad erőszakosnak lenni. Ha nem akarja, fogadd el.

Ha azonban elmondod párodnak, hogy igen gyengéd és figyelmes leszel, és, hogy aktus közben bármikor meggondolhatja magát, jó esélyeid vannak, hogy álmodat megvalósítsd.

Remény-százalék: 70%

Házi videó

Szórakoztatónak ígérkező dolog, de előfordulhat, hogy párod igencsak tart attól, hogy egyszer a felvétel kikerül a világhálóra, és bárki láthatja legbensőbb titkait. Kellemetlen lehet számára annak a gondolata, hogy teste tökéletlensége esetleg közszemlére kerül, és a felvétel létezése kiszolgáltatottá teheti. Ahogyan téged is. Jól gondold meg hát.
Más nő esetleg magától a felvételtől ódzkodik, sokan még azt sem szeretik, ha fényképezik.

Ha úgy látod, vevő rá, fokozatosan haladjatok. Első lépésként hagyd, hogy meztelen fényképeket készítsen rólad. Aztán te is fotózd le, ha úgy érzed, segít a játékban, akár az arc kihagyásával. Dicsérd, hogy milyen gyönyörű, erősítsd az önbizalmát.

Utána mondd el, hogy szeretnéd felvenni a szeretkezéseteket, de tartsd tiszteletben a válaszát és kéréseit, még akkor is, ha az elutasító. Ha belemegy, akkor figyelj, hogy a felvétel jól sikerüljön.

A legfontosabb azonban az, hogy soha, semmilyen formában ne oszd meg ezeket a felvételeket mással. Ha esetleg szétmennétek, semmisítsd meg.

Remény-százalék: 60%

Ezt is szeretjük