A túlvilági élet rettegést kelt, vagy megnyugtat?

Ezek az érzések zajlanak le a haldoklóban

A Femina Klub gyásztanácsadója elmondja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden ember életében eljön a fájdalmas pillanat, amikor végleg búcsúznia kell egy szerettétől. Elképesztően nehéz feladat, amire nincs alkalmas időpont, mégis muszáj vele szembenéznünk. De vajon könnyít-e a gyász megélésén a hit? Hogyan induljon el a búcsúzás útján az, aki nem hisz az újbóli találkozásban? A Femina Klub október 22-i előadásán azokra a kérdésekre keressük a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek.

Hittel sem mindig könnyebb

Az ismeretlenbe átlépni mindig félelmetes. Sokakra már a halál szó hallatán is szorongás telepedik. Mit érezhet a haldokló, akinek már csak kevés ideje maradt ebben a világban? Kevésbé félhet, ha hiszi, hogy egy másik, szebb világba lép át, ahol majd a szeretteivel találkozik?

Hallgasd meg Singer Magdolna előadását a Thália Színházban! 
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2016. október 22. 18 óra 
Helyszín: Thália Színház, Mikroszkóp színpad  
        
Bővebb információ: www.femina.hu/feminaklub         

Singer Magdolna gyásztanácsadó szerint van, aki a lezárást sokkal kevésbé érzi félelmetesnek, mint azt, hogy a halál után valami új vár rá. Az eltávozó sokszor fél, szorong, emiatt pedig képtelen az átlépésre. "Nincsenek kész válaszok erre, a haldoklót kísérőnek kapcsolódni kell, érzékenyen figyelve az elmenőt, az ő gesztusaira, szavaira, érzéseire reagálni, méghozzá óvatosan, alázattal, tisztelettel, és nem a saját kész konstrukcióit tálalni" - mondja a vele készített interjúban.

Nehéz kérdések, melyekre nehéz választ találni. Hogy mégis közelebb jussunk a megoldáshoz, a Femina Klub keretén belül Singer Magdolnával Szily Nóra beszélget október 22-én a Thália Színházban. Már csak néhány jegy maradt, melyek kizárólag online kaphatóak! Gyere el, és hallgasd meg a gyásztanácsadó előadását!

Ezt is szeretjük