Fel akar szedni a főnököd?

5 egyértelmű jel

A főnökkel való jó kapcsolat elengedhetetlen a sikeres karrierhez. Vigyázz azonban, ha a munkán kívül többet is szeretne, veszélyes lehet.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A főnökkel való munkakapcsolat igen kritikus pontja a karrierednek. Ha ellenségesen viszonyultok egymáshoz, az semmiképpen sem jó az előmeneteled szempontjából, ám, ha túl bizalmas a viszonyotok, az a munkatársaidnak szúrhat szemet.

Mind közül azonban a legkényesebb helyzet az, amikor félreérthetetlen ajánlatot kapsz a főnöködtől, anélkül, hogy bármikor is szándékosan pozitív jeleket küldtél volna felé. Amennyiben szeretnéd elkerülni a kínos szituációt, a legjobb, ha már időben felfigyelsz rá, hogy a szoros munkakapcsolat kiépítésén túl egyéb szándékai is lehetnek veled.

Az íróasztalodnál lebzsel

Még ha idegesítő érzés is, amikor valaki a hátad mögött áll, és belepillant a monitorodba, a főnök, persze diszkrét határokon belül, megteheti ezt. Amennyiben azonban úgy érzed, a te asztalodnál jóval több időt tölt, mint bárhol máshol, és ahelyett, hogy a munkádat figyelné, inkább rajtad legelteti a szemét, lehet, hogy ez nem a szokásos kontroll.

Hiszen, ha ennyire ellenőriznie kell, minden bizonnyal kritikát is hallanál tőle. Amennyiben azonban ez elmarad, és helyette az aznapi öltözékedet dicséri meg, könnyen lehet, hogy a szakmai helyett inkább a férfiúi érdeklődését keltetted fel. A kínos következmények elkerülése érdekében hasonló helyzetben próbáld a figyelmét visszaterelni a munkateljesítményedre, és ügyelj rá, hogy még véletlenül se vegyél fel túl kihívó ruhákat - ha ugyanis valóban tetszel neki, ezt félreértheti.

A magánéletéről mesél, illetve a tiédről kérdez

Ha egy projekttel kapcsolatos egyeztetésre hívott a szobájába, de azon kapod magad, hogy ehelyett arról beszél, mit csinált a napokban a munkaidején kívül, árulkodó jel lehet. Különösen, ha nem is elégszik meg a figyelmes hallgatósággal, de tőled is elvárja, hogy a magánéletedről mesélj. Ez a fajta bizalmaskodás egyértelműen áthágja a hivatalos munkakapcsolat határait.

Persze lehet, hogy a főnököd amolyan laza figura, akinél ez természetes, és a többi kollégáddal is hasonló módon kommunikál. Mielőtt tehát az lenne kínos, hogy minden különösebb alap nélkül közlöd, sajnos nem számíthat tőled az odaadó munkádon kívül másra, jobb, ha tisztában vagy a személyiségével. Ha alapvetően tartja magát a hivatalos munkahelyi kommunikációhoz, ez az eltérés valóban gyanús lehet.

Ajándékot ad

Vannak bizonyos alkalmak, amikor szokás a közösségi ajándékozás néhány munkahelyen, mint például a karácsony vagy nőnap. Ekkor teljesen normális, ha a főnök minden alkalmazottjának kedveskedni szeretne valami kis aprósággal.

Amennyiben azonban a te asztalodon nem csupán egy apró csoki vagy egy szál virág hever, hanem egy ennél jóval értékesebb ajándékot rejtő apró dobozka is, az valószínűleg nem a lelkes munkádért cserébe jár. Mielőtt gyanakodni kezdenél, nem árt megbizonyosodnod róla, hogy kitől is származik a kis figyelmesség: valóban a vezetődtől, netán egy munkatársadtól, aki titokban érted rajong.

Nem munkaügyben keres

Amikor egy pasi csak úgy felhív, minden különösebb mondanivaló nélkül, az akkor is vonzalomról árulkodik, ha nem suttogja a kagylóba, hogy csak a hangodat akarta hallani.

De ha a főnököd teszi mindezt, és bár próbálja hivatalos ügynek álcázni a dolgot, és nagyjából azt sikerül megbeszélnetek, hogy nincs semmi újdonság a feladataiddal kapcsolatban, jobb, ha hiszel a női megérzéseidnek, ugyanis valószínű, hogy fel akar szedni. Főleg, ha mindez nem egyszeri véletlen baleset - ami még betudható akár a szétszórtságnak is -, hanem rendszeresen megesik, hogy munkaidőn kívül a mobilodon keres, illetve üzenetet ír, amelyben a hogyléted felől érdeklődik.

Nem akármennyire tetszel

Ha nem egyetlen éjszakára szeretne ágyba vinni, hanem ennél komolyabb érzelmeket táplál irántad a főnököd, könnyen kiderítheted. Akár vezető, akár egyszerű férfi, ha szerelmes, a legtöbb pasi hasonlóan viselkedik: videónkból megtudhatod, hogyan!

Randira hív

A félreértelmezhetetlen, legbiztosabb jel, ami arról árulkodik, hogy a főnököd kinézett magának, ha kettesben szeretne veled találkozót szervezni, szigorúan nem munkaügyben. Hasonló helyzetben minden lépést meg kell gondolnod, ha ugyanis a főnököd férfihiúságát bántod meg, sajnos az még a munkádba is kerülhet. Bizonyosodj meg róla, hogy nem értesz félre semmit, és ha valóban fel akar szedni, próbáld a lehető legudvariasabban a tudtára adni, hogy számodra a munka nem fér össze a szerelemmel.

Előfordulhat, hogy a sebzett férfi így is megnehezíti majd a mindennapjaidat a munkahelyeden, de ebben az esetben még mindig a te kezedben marad a választás joga, és nem találod magad egyik napról a másikra állástalanul.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Akkor is alaposan fontold meg, hogy mibe mész bele, ha netán ő is tetszik neked. Hiszen, ha a főnökkel keveredsz kapcsolatba, a hosszas titkolózáson kívül arra is számíthatsz, hogy valamelyikőtöknek végül mennie kell a cégtől, és az könnyen lehet, hogy nem ő lesz.

Ezt is szeretjük