Gyönyörű dolgot írt a férfi az esküvőre - Nem a menyaszonyának szólt
Ha megtudod, hogy kihez írta őszinte és szívből jövő fogadalmát, te is megkönnyezed.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világ számos pontján hagyomány, hogy az esküvői ceremónia részeként a házasulandó pár szívből jövő fogadalmat tesz egymás előtt. Így történt ez Kaliforniában is, ahol azonban a nagy napon a férj egy nem mindennapi vállalkozással is előrukkolt, megörvendeztetve a násznépet. 

Mike ugyanis rájött arra, hogy nem csupán egy házasság köttetik meg ezzel az alkalommal, de egy család is megépül. Brittanyt ugyanis ötéves kislánya, Heidi kísérte a házasságkötés helyszínére. A hivatalos fogadalom után a nap valódi fénypontjaként a férfi könnyeivel küzdve letérdelt, és néhány őszinte szót intézett a kislányhoz is.

 

Rich Lander (@chardphoto) által közzétett fénykép,

A szívhez szóló fogadalom

- Megfogadom, hogy mindig jó és őszinte leszek veled. Ígérem, hogy támogatlak téged minden tőlem telhető módon. Ígérem, hogy mindig megfogom a kezed, és megmosom a hajadat, amikor csak kéred. Ígérem, hogy minden este beteszlek az ágyba. Fogadom, hogy az édesanyáddal való kapcsolatomon keresztül megmutatom neked, hogyan kell bánnia egy férfinak egy nővel. És mindenekelőtt megfogadom, hogy gondoskodom rólad, vigyázok rád, és nagyon szeretlek téged.

A férfi különleges monológjával minden egybegyűltet megríkatott. Ezzel a gesztussal pedig valóban nemcsak egy házasság vette a kezdetét, de egy csapásra a család felelősségteljes tagjává: apává is vált.

Ezt is szeretjük