18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Erotika a világ különböző pontjain

Fehérre festett nyak, befűzött darázsderék: a különböző korok és népek mind más szexideálra esküsznek.

Dia

Hosszú fülcimpákA daják asszonyok között a legfőbb szépségjegynek a hosszú fülcimpák számítanak. Éveken keresztül egyre nagyobb karikákkal tágítják a cimpákat, hogy végül súlyos függőkkel aggathassák tele.Kapcsolódó cikk:Nemi erőszak, rablás és csonkítás - 3 döbbenetes szokás »

Hosszú fülcimpák

A daják asszonyok között a legfőbb szépségjegynek a hosszú fülcimpák számítanak. Éveken keresztül egyre nagyobb karikákkal tágítják a cimpákat, hogy végül súlyos függőkkel aggathassák tele.

Kapcsolódó cikk:
Nemi erőszak, rablás és csonkítás - 3 döbbenetes szokás »

Dia

Színes kendőkAz etióp asszonyoknál a kacér öltözet nem a mély dekoltázsból és a szűk darabokból áll, inkább szép, színes kendőik mintája árulkodik arról, hogy ki mennyire nőies.

Színes kendők

Az etióp asszonyoknál a kacér öltözet nem a mély dekoltázsból és a szűk darabokból áll, inkább szép, színes kendőik mintája árulkodik arról, hogy ki mennyire nőies.

Dia

Lótusz cipőAz ősi Kínában egészen különös erotikaeszmény élt. A nők lábát kicsi koruktól kezdve apró lótusz cipőbe nyomorították, mert annál kívánatosabbnak számított valaki, minél kisebb volt a lába. A rettenetes fájdalmakkal küszködő asszonyok apró cipőikben otthonról is alig tudtak elmenni, így a férfiak nem féltek a megcsalástól.Kapcsolódó cikk:4 megbocsáthatatlan bűn, amit a nők ellen elkövetnek »

Lótusz cipő

Az ősi Kínában egészen különös erotikaeszmény élt. A nők lábát kicsi koruktól kezdve apró lótusz cipőbe nyomorították, mert annál kívánatosabbnak számított valaki, minél kisebb volt a lába. A rettenetes fájdalmakkal küszködő asszonyok apró cipőikben otthonról is alig tudtak elmenni, így a férfiak nem féltek a megcsalástól.

Kapcsolódó cikk:
4 megbocsáthatatlan bűn, amit a nők ellen elkövetnek »

Dia

A gésák nyakaA nyugati ember számára rejtély lehet, hogy miért olyan erotikus egy csőruhába öltöztetett, hófehérre meszelt gésa. A japánok azonban tudják a titkot, ami a hölgyek tarkóján található: a két különös, festetlenül hagyott csík a gésák legvadítóbb szexepilje.

A gésák nyaka

A nyugati ember számára rejtély lehet, hogy miért olyan erotikus egy csőruhába öltöztetett, hófehérre meszelt gésa. A japánok azonban tudják a titkot, ami a hölgyek tarkóján található: a két különös, festetlenül hagyott csík a gésák legvadítóbb szexepilje.

Dia

TányérajakEgy afrikai törzsnél, a mursiknál a mai napig él a szokás, mely szerint a hölgyek alsó ajkukban agyagtányért viselnek. A tányérszájat a mursik ma a szépség jelképeként tartják számon, pedig kezdetekben - a rabszolga-kereskedelem idején - az elrettentés és elcsúfítás eszköze volt: azért találták ki a nők, hogy ne tetszenek a kereskedőknek.

Tányérajak

Egy afrikai törzsnél, a mursiknál a mai napig él a szokás, mely szerint a hölgyek alsó ajkukban agyagtányért viselnek. A tányérszájat a mursik ma a szépség jelképeként tartják számon, pedig kezdetekben - a rabszolga-kereskedelem idején - az elrettentés és elcsúfítás eszköze volt: azért találták ki a nők, hogy ne tetszenek a kereskedőknek.

Dia

KendőkAz arab asszonyok hagyományosan nyakig csadorba öltözve jelenhetnek csak meg az utcán, azonban a fiatal, haladó szellemű egyetemista lányok ma már arcpirító módon festik magukat, és fedetlenül hagyják vonzó arcukat is.Kapcsolódó cikk:A 3 legolcsóbb úti cél 2009-ben »

Kendők

Az arab asszonyok hagyományosan nyakig csadorba öltözve jelenhetnek csak meg az utcán, azonban a fiatal, haladó szellemű egyetemista lányok ma már arcpirító módon festik magukat, és fedetlenül hagyják vonzó arcukat is.

Kapcsolódó cikk:
A 3 legolcsóbb úti cél 2009-ben »

Dia

ZsiráfnyakA thaiföldi őslakosok körében a hosszú nyak a szépség és a gazdagság jelképe. A férfiak tehát hajlamosak az alapján feleséget választani maguknak, hogy egy hölgy nyakán hány gyűrű van. Mivel azonban nagyon meggyengíti az izmokat ez a különös viselet, a csalfa asszonyok büntetése, hogy megfosztják őket nyakéküktől, ami akár halálos is lehet.

Zsiráfnyak

A thaiföldi őslakosok körében a hosszú nyak a szépség és a gazdagság jelképe. A férfiak tehát hajlamosak az alapján feleséget választani maguknak, hogy egy hölgy nyakán hány gyűrű van. Mivel azonban nagyon meggyengíti az izmokat ez a különös viselet, a csalfa asszonyok büntetése, hogy megfosztják őket nyakéküktől, ami akár halálos is lehet.

Dia

FűzőAz európai nők évszázadokon keresztül sanyargatták magukat a szépség jegyében. Erzsébet királyné is híres volt arról, hogy az erotikusnak tartott darázsderék eléréséhez rendkívül szoros fűzőket alkalmazott.Kapcsolódó cikk:4 kegyetlen, életveszélyes szépségápolási praktika »

Fűző

Az európai nők évszázadokon keresztül sanyargatták magukat a szépség jegyében. Erzsébet királyné is híres volt arról, hogy az erotikusnak tartott darázsderék eléréséhez rendkívül szoros fűzőket alkalmazott.

Kapcsolódó cikk:
4 kegyetlen, életveszélyes szépségápolási praktika »

Dia

SzáriAz indiai nők hagyományos viselete a szári, ami felül szűkre szabott és testhez simul, alul azonban bő nadrágszoknyában folytatódik. A kacérabb táncosok a legnemesebb, tarka színes anyagokból készült ruhákban hódítanak, és fejükre nem tekernek kendőt.

Szári

Az indiai nők hagyományos viselete a szári, ami felül szűkre szabott és testhez simul, alul azonban bő nadrágszoknyában folytatódik. A kacérabb táncosok a legnemesebb, tarka színes anyagokból készült ruhákban hódítanak, és fejükre nem tekernek kendőt.

Dia

Szoknya, nadrágA híres filmcsillagok nagy hatással voltak az erotikus divatra: Marilyn Monroe-nak köszönhetően egyre merészebben rövidültek a szoknyák, Brigitte Bardot révén azonban a nadrág is helyet foglalt a legszexibb ruhadarabok között.Kapcsolódó cikk:Milyen popsira milyen nadrágot vegyél? »

Szoknya, nadrág

A híres filmcsillagok nagy hatással voltak az erotikus divatra: Marilyn Monroe-nak köszönhetően egyre merészebben rövidültek a szoknyák, Brigitte Bardot révén azonban a nadrág is helyet foglalt a legszexibb ruhadarabok között.

Kapcsolódó cikk:
Milyen popsira milyen nadrágot vegyél? »

Dia

SzoknyaA szoknya vitathatatlanul az egyik legerotikusabb ruhadarab. Az afrikai törzsek asszonyai szalmából készítenek szoknyát maguknak, amelyek tánc közben hangsúlyozzák ritmusos csípőmozdulataikat, felül pedig rendszerint csupaszon hagyják testüket.

Szoknya

A szoknya vitathatatlanul az egyik legerotikusabb ruhadarab. Az afrikai törzsek asszonyai szalmából készítenek szoknyát maguknak, amelyek tánc közben hangsúlyozzák ritmusos csípőmozdulataikat, felül pedig rendszerint csupaszon hagyják testüket.

Dia

Modern fűzőMadonna extrém stílusával az erotikus divat egyik legnagyobb ikonja. A Like a Virgin című számához Jean Paul Gaultier tervezte a híres arany fűzőjét, ami újra divatba jött, manapság azonban már nem rejtik súlyos brokátok alá a nők, hanem buja alakujukat hangsúlyozzák vele, mint a Moulin Rouge kacér táncosnői.Kapcsolódó érdekesség:Szemérmetlenül tárta szét combjait Madonna »

Modern fűző

Madonna extrém stílusával az erotikus divat egyik legnagyobb ikonja. A Like a Virgin című számához Jean Paul Gaultier tervezte a híres arany fűzőjét, ami újra divatba jött, manapság azonban már nem rejtik súlyos brokátok alá a nők, hanem buja alakujukat hangsúlyozzák vele, mint a Moulin Rouge kacér táncosnői.

Kapcsolódó érdekesség:
Szemérmetlenül tárta szét combjait Madonna »

Dia

CsőruhaA fűzők divatja után a ma már kissé férfiasnak ható csőruhák hódítottak: az 1920-as években az erotikus megjelenés kötelező kelléke volt a rövid, bodorított haj, az apró, dísztelen kalap, és a bő szabású ruha, ami kacérabban mutatta a női alakot, mint a régi, súlyos anyagok, de természetesen szigorúan térd alá ért még.

Csőruha

A fűzők divatja után a ma már kissé férfiasnak ható csőruhák hódítottak: az 1920-as években az erotikus megjelenés kötelező kelléke volt a rövid, bodorított haj, az apró, dísztelen kalap, és a bő szabású ruha, ami kacérabban mutatta a női alakot, mint a régi, súlyos anyagok, de természetesen szigorúan térd alá ért még.

Dia

DekoltázsMa a pimaszul nőies öltözék titka a buja dekoltázs: nem véletlen, hogy Scarlett Johansson telt kebleivel a kor egyik szépségideálja. Mivel azonban a divatnak már alig maradtak áthághatatlan erkölcsi szabályai, egyre inkább az számít erotikusnak, ami sokkal inkább sejtet, mint megmutat.Kapcsolódó cikk:4 módszer a gyönyörű, feszes és egészséges ciciért »

Dekoltázs

Ma a pimaszul nőies öltözék titka a buja dekoltázs: nem véletlen, hogy Scarlett Johansson telt kebleivel a kor egyik szépségideálja. Mivel azonban a divatnak már alig maradtak áthághatatlan erkölcsi szabályai, egyre inkább az számít erotikusnak, ami sokkal inkább sejtet, mint megmutat.

Kapcsolódó cikk:
4 módszer a gyönyörű, feszes és egészséges ciciért »

Dia

FiúsanA kihívóan nőies mellett annak szöges ellentéte, a fiús stílus is egyre népszerűbb. Az alapvetően férfias ruhadarabokban azonban mindig van valami kacéran sejtelmes: magas derekuk hangsúlyozza a gömbölyded nőies csípőt, a lazán kigombolt ing pedig megvillantja a dekoltázst. Ez a stílus azoknak a hölgyeknek előnyös, akik Keira Knightley-hoz hasonlóan nem rendelkeznek telt, nőies idomokkal.

Fiúsan

A kihívóan nőies mellett annak szöges ellentéte, a fiús stílus is egyre népszerűbb. Az alapvetően férfias ruhadarabokban azonban mindig van valami kacéran sejtelmes: magas derekuk hangsúlyozza a gömbölyded nőies csípőt, a lazán kigombolt ing pedig megvillantja a dekoltázst. Ez a stílus azoknak a hölgyeknek előnyös, akik Keira Knightley-hoz hasonlóan nem rendelkeznek telt, nőies idomokkal.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük
Szerző: Gémesi Melinda
Fotó: