18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

9 meglepő erogén zóna a férfitesten

Te ismerted őket?

Ha szeretnéd jó alaposan felhúzni a párodat szex előtt, jó, ha ismered az erogén zónáit.

Ki ne szeretne a párja szemében valóságos istennő lenni az ágyban? Ha te is így vagy ezzel, jól jöhet néhány taktikai tanács, hogyan izgasd fel a pasidat jó alaposan szex előtt. Nem csak lent délen érdemes ugyanis próbálkozni. Itt van mindjárt kilenc erogén zóna, ahol elidőzhetsz, mielőtt ott kötnél ki.

A womansday.com cikke a következő erogén zónákról írt.

Az agy

Hozzá sem kell érned, úgy is másodpercek alatt felizgathatod a párod. Barbara Bartik New York-i szexterapeuta egy korábbi kutatási eredményre hivatkozva állítja, amikor a pasinak izgató dolgokat súg a partnere, a központi idegrendszerben végbemenő folyamatok eredményeként a férfi szexuális izgalomba kerül.

Talp

Vedd le a zokniját, kapd elő a testápolót, és kényeztesd talpmasszázzsal! A pasik bolondulnak ezért. Nemcsak mert kellemes, hanem mert izgató is számukra. Dr. Ian Kerner szexszakértő, a She Comes First című könyv szerzője szerint már az ősi reflexológiában is tudvalevő volt, hogy a sarkaknál gyakorolt enyhe nyomás szexuális izgalmat okoz.

Fül

A férfiak egyik legerősebb erogén zónája a fül. Amy Levine, szexualitásban járatos New York-i szakember tanácsa szerint a hüvelyk- és mutatóujjat arra a pontra kell helyezni, ahol a fülcimpa és az arc határa van, majd finom, csippentő mozdulattal lefelé húzni az ujjakat, míg a fül ki nem jön az ujjak közül. Ezt ismételgetve tuti a siker!

Térdhajlat

Dr. Kerner szerint a térdhajlat is egyike a férfiak legkevésbé ismert, de legnagyobb hatást biztosító erogén zónáinak. Csiklandós rész, ez igaz, de erogén zónának sem utolsó. Itt ugyanis a bőr finomabb és érzékenyebb. Csókold meg itt a párod, és garantáltan nem bír majd magával!

Alhas

Közel a tűzhöz - ez a lényege ennek a területnek. Dr. Kerner szerint, ha ezt a területet simogatod vagy csókolgatod, az azért is fokozza az izgalmat, mert az érintések nagyon közel járnak a férfiak kedvenc testrészéhez. A vér ilyenkor erre a területre koncentrálódik, és a szexuális izgalom egyre nő.

Belső comb

A belső comb egyfajta indítógombja a pasi feltüzelésének. Ha itt simogatod meg a párodat, akkor azonnali reakciót tapasztalhatsz. Levine azt tanácsolja, izgasd úgy a férfit, hogy a kezeddel, különös tekintettel a mutató- és középső ujjadra, fel és le simogatod ezen a területen.

Szemhéj

Dr. Kerner szerint a szemhéj is egyike a férfi erogén zónáinak. Csókold meg finoman a csukott szemeit! Ujjbegyeiddel lágyan megsimogathatod a szemek környékét is. Az arcbőr itt vékonyabb, így a lágy érintések rendkívül izgatóan hathatnak.

Nyak

Egy apró tollpihével, az ujjbegyeiddel vagy csókokkal kényeztetheted a pasit a nyakán is. Főleg az ádámcsutkája körüli terület érintése hat a férfira izgatólag. Dr. Kerner azt tanácsolja, a fenti három kényeztetési módot felváltva alkalmazd, így érhetsz el még intenzívebb hatást!

Nem kíván a párod?

A videó segíthet abban, mit tehetsz ebben az esetben. Nézd meg!

Homlok

Végül, de nem utolsósorban az egyik legmeglepőbb férfi erogén zóna: a homlok. Dr. Kerner szerint ez a terület azért számít erős erogén zónának, mert a fejen nagyon sok idegvégződés van. Kezeddel lágyan spmogatva vagy csókolgatva felizgathatod a párodat, ilyenkor ugyanis szerotonin és dopamin boldogsághormonok áradnak szét a testében.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük